- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Açtığın konuyu mantıkla tekrar oku.Neden komedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açtığın konuyu mantıkla tekrar oku.Neden komedi
Cahillikle yazdım biliyorum ama stresle sormam gereken kimsem yoktu o yüzden sizlere sordum internette öyle şeyler vardı ki evet olur diyenler vardı vajinismus hastaları böyle hamile kalıyo diyeni gördümAçtığın konuyu mantıkla tekrar oku.
Evet vajinusmus olup 4kere boyle hamile kalan birini birini gördüm hastanede ama bildiğin boşalma ile zevk suyu ile değil arkadaşım.Cahillikle yazdım biliyorum ama stresle sormam gereken kimsem yoktu o yüzden sizlere sordum internette öyle şeyler vardı ki evet olur diyenler vardı vajinismus hastaları böyle hamile kalıyo diyeni gördüm
Bana boşalma sıvısından gelmedi çok şükür. Evrt herkes gününü gün ediyor ama ben kafama takmaktan öylece yatıyorumEvet vajinusmus olup 4kere boyle hamile kalan birini birini gördüm hastanede ama bildiğin boşalma ile zevk suyu ile değil arkadaşım.
Internette her okuduğuna inanırsan ohhooo direk ac mezara gir derler adama.
Elim adami günü gün ederken sen burda kafayi yiyip dur ne diyeyimki simdi.
Bende cinsel birleşme olmamıştj zaten bi de üstüne 1-2 gün sonra ayrıldı. Rahmimin olduğu yerde his var neden bilmiyorum amahiç birşeyin yok tamamen psikolojik hissediyorsun. rahatla. zevk suyu ile hamile kalabiliyorsan çook zor birşeyi başarıyorsun demektir. :)
insanlar hamile kalmak için uğraştıkları halde kalamıyorlar. ilişkiye girip tüm spermlerin dışarı çıkmaması için uğraşanlar falan var. biraz bilgisiz birisin o yüzden endişelerin var sakin ol :)
Canim keske okadar Kolay olsa hamile kalmak Millet aylarca senelerce iliskiye girip kalamazken Senin dediginin imkani Yok madem korkuyorsun böyle seylere kalkismicaksindaYaa biliyorum gülünecek kadar aptalca bi konu.. ama adetken yaptım testi ve karnımda böyle bi his olması benim moralimi bozdu. Yoksa böyle konuyla sizi rahatsız rtmek istemezdim özür dilerim
Bi daha yapmam emin olun pismanim cunkuCanim keske okadar Kolay olsa hamile kalmak Millet aylarca senelerce iliskiye girip kalamazken Senin dediginin imkani Yok madem korkuyorsun böyle seylere kalkismicaksinda
Ya hala bunu sorabiliyor olmana cidden sinirlerim bozuluyor sanki milletle dalga geçiyormuş gibisin.Rahmimin olduğu yerde neden his var peki bayanlat sanki bişi var gibi
Ne diyosun ya düzgün konuş adam akıllı soru soruyoruzYa hala bunu sorabiliyor olmana cidden sinirlerim bozuluyor sanki milletle dalga geçiyormuş gibisin.
Herkes sana mümkün degil psikolojik diyor hala belirti arıyorsun kendine. Bir sallan silkelen birinesöyle sana okkali bir tokat atıp kendine getirsin de gercek dünya ya dön artık. Ya da tez vakitte bir psikolojik destek al gidişat emin ol iyi değil senin icin
Gayet düzgün bir cevap yazdim.Ne diyosun ya düzgün konuş adam akıllı soru soruyoruz
Üslubunu düzelt o zamanGayet düzgün bir cevap yazdim.
Hakaret yok, küfür yok.
Ciddi ciddi adam akıllı diyorum ki kendine gel arkadaşım böyle gidersen hasta edersin kendini.
Neyini beğenmedin?Üslubunu düzelt o zaman
Gebe olsaydım ilişkiden 10 gün sonra adet olmaz mıydımYaaa Allah aşkına şunu öğrenin önce
" adet varsa hamilelik yoktur ,hamileyken yaşananlara kanama denir ve adetle aynı değildir "
Stresten mi kasılıyordur kaç gündür böyleStrestendir o, ben 3 defa hamile kaldım hiç birinde öyle erken safhada bir şey hissetmedim.