• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Allah razı olsun.. sadece adetin 3.günü yaptığımdan acaba test yanlış cevap vermiş midir onu düşündüm
ben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.

ben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.
Evet ben bilgi sahibi olmadığımdan adet mi yoksa üstüne görme mi diye düşündüm hep ondan adetken test yaptım

Öncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü

Yok hamile değilsin

Ben onu da okudum bekaret engellemiyormuş hiç. Düşünsene hem bakire hem gebe olduğumu
İnternetten araştırma yapma balim basım agriyo yaz neler çıkar tek öldürüp kefenlemedikleri kalır .
için hala rahat değilse görün doktora kuzum ama adet olmuşsun üzerine görme öyle olmaz

Benim başıma hep öyle şeyler geliyo ki hep bahane sıkıyolar iyi birisin diyolar bi de ayrılırken en kötüsü de benden ayrılıp hiç pişman olmuyolar neden anlamadım
Canım benim demekki doğru insana denk gelmedin :(;

Back