Ben doğru insanı bulamadım benden hemen sıkılıyolar :)Yok kız ben erken evlendim estağfurullah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme ile gebelik
- Konu Sahibi Aysecik98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.Allah razı olsun.. sadece adetin 3.günü yaptığımdan acaba test yanlış cevap vermiş midir onu düşündüm
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Peh onlar kim asıl sen onlardan sikiliyosundurBen doğru insanı bulamadım benden hemen sıkılıyolar :)
Benim başıma hep öyle şeyler geliyo ki hep bahane sıkıyolar iyi birisin diyolar bi de ayrılırken en kötüsü de benden ayrılıp hiç pişman olmuyolar neden anlamadımPeh onlar kim asıl sen onlardan sikiliyosundur
Evet ben bilgi sahibi olmadığımdan adet mi yoksa üstüne görme mi diye düşündüm hep ondan adetken test yaptımben şimdiye kadar belki 50 tane test yapmışımdır ama hiç adetken yapmadım, sonuçta adet demek hamile olmadığının bir kanıtı. Sen düşünme bunları hamile değilsin.
- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
Öncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü
Yok hamile değilsin
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
İnternetten araştırma yapma balim basım agriyo yaz neler çıkar tek öldürüp kefenlemedikleri kalır .Ben onu da okudum bekaret engellemiyormuş hiç. Düşünsene hem bakire hem gebe olduğumu
için hala rahat değilse görün doktora kuzum ama adet olmuşsun üzerine görme öyle olmaz
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Canım benim demekki doğru insana denk gelmedin ;Benim başıma hep öyle şeyler geliyo ki hep bahane sıkıyolar iyi birisin diyolar bi de ayrılırken en kötüsü de benden ayrılıp hiç pişman olmuyolar neden anlamadım
Gerek var mıİnternetten araştırma yapma balim basım agriyo yaz neler çıkar tek öldürüp kefenlemedikleri kalır .
için hala rahat değilse görün doktora kuzum ama adet olmuşsun üzerine görme öyle olmaz
Çok üzülüyorumCanım benim demekki doğru insana denk gelmedin ;
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Gerek yok kesinlikle gerek yok gitme hamile değilsin emin ol güven banaGerek var mı
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Üzülme canım öyle böyle bulursun kendine bir denk ama dikkat et senÇok üzülüyorum
T
teşekkür ederim gitmicem o zamanGerek yok kesinlikle gerek yok gitme hamile değilsin emin ol güven bana ♥
bi daha hata yapmıcam bundan eminimÜzülme canım öyle böyle bulursun kendine bir denk ama dikkat et sen
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Gitme balım artık biseyker okumayı bırak yoksa kafan ağrır düşünmektenT
teşekkür ederim gitmicem o zaman
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Ne güzel canım benim çok dikkat et kendine bnim eşim geldi hoşca kal Allah'a emanet ol rabbim doğru yoldan ayırmasın seni hakkını helal etbi daha hata yapmıcam bundan eminim
Evet düşünmekten yemek bile yemedim dün akşam sadece bu düşünce beni çok yordu. Hem ayrılık acısı hem bu olunca..Gitme balım artık biseyker okumayı bırak yoksa kafan ağrır düşünmekten
Hoşçakalın hakkınızı helal edin sizdeNe güzel canım benim çok dikkat et kendine bnim eşim geldi hoşca kal Allah'a emanet ol rabbim doğru yoldan ayırmasın seni hakkını helal et ☺
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Düşünecek bişey yok balım korkma değmeyecek insanlar için de üzülüp aç kalma helal olsun hakkım daEvet düşünmekten yemek bile yemedim dün akşam sadece bu düşünce beni çok yordu. Hem ayrılık acısı hem bu olunca..
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598