Geeçekten kafayı yedim ben artıkStresten mi kasılıyordur kaç gündür böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geeçekten kafayı yedim ben artıkStresten mi kasılıyordur kaç gündür böyle
Dalga geçmiyorum. Gazdır o. Vajina dışından değmeyle sürtmeyle boşalmayla hamile kalınmaz ki. Biz lisedeyken hurafeler anlatılırdı kızın biri havuza girmiş havuza spermlerini bırakan biri yüzünden hamile kalmış falan diye :)karnımda böyle bi his olması benim moralimi bozdu.
Gözünüzü seveyim yapmayın ihtimal 0Komik bi konu değil bence evet hamile kalınabilir düşük ihtimal de olsa. Tekrar test yap ve emin ol bence
%100 hamile değilsin. Ne kadar kafana takarsan vücudunda olan her olayı hamileliğe yorarsınHanımlar????
Teşekkür ederim zaten gebelik testi yaptım 2.kez ama idrarı az damlatabildim negatif gösterdi%100 hamile değilsin. Ne kadar kafana takarsan vücudunda olan her olayı hamileliğe yorarsın
Predictor denen testten aldım ama az idrarla yaptım damla damla yaptım. Negatif cıktı. Heralde az idrar olduğu için negatif değildr dimihamile değilsin Emin ol kafaya takma birseycik olmaz
Az çok farketmez yoktur kafana takma hayatı zehir etme kendine bir daha da yapma canım dikkat et kendinePredictor denen testten aldım ama az idrarla yaptım damla damla yaptım. Negatif cıktı. Heralde az idrar olduğu için negatif değildr dimi
Bi daha aslaAz çok farketmez yoktur kafana takma hayatı zehir etme kendine bir daha da yapma canım dikkat et kendine
Umarım gazdır ya boşuna taktım belli kiDalga geçmiyorum. Gazdır o. Vajina dışından değmeyle sürtmeyle boşalmayla hamile kalınmaz ki. Biz lisedeyken hurafeler anlatılırdı kızın biri havuza girmiş havuza spermlerini bırakan biri yüzünden hamile kalmış falan diye :)
Oh tamam ilk başta haneye gelmedi sonra gene denedim negatif ckktıZaten gebelik testi az bir miktar idrarla yapılır, 2-3 damla yeter
Önemli olan kontrol çizgisi çıkması o çıktıysa vitest geçerlidir ve tek çizgiyse kesin negatifOh tamam ilk başta haneye gelmedi sonra gene denedim negatif ckktı
Evet sadece tek çizgi çıktı. Kontrol çizgisi dediğiniz nedirÖnemli olan kontrol çizgisi çıkması o çıktıysa vitest geçerlidir ve tek çizgiyse kesin negatif
O çıkan çizgi işte kontrol çizgisi test bozuk olunca o çizgi çıkmıyor, çıktığına göre test geçerli ve negatif hamile değilsinEvet sadece tek çizgi çıktı. Kontrol çizgisi dediğiniz nedir
Acaba adet olmadan 5-6 gün önce mi yapmalıydım gerçi olaydan 10 gün sonra adet oldum öbür adetimi mi beklemeliydim onu anlayamadımO çıkan çizgi işte kontrol çizgisi test bozuk olunca o çizgi çıkmıyor, çıktığına göre test geçerli ve negatif hamile değilsin