• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Bence şehir efsanesi o.Öyle hamile kalınmaz. Ama kafan rahat edecekse kan ver.
İnternet sitelerinde sürekli evet olabilir diyor doğru bilgiye nereden ulaşılacak bilmiyorum ben zaten bu konularda cahilim başkası bana sorsa ben de şehir efsanesi derdim belki

Ya bide bu tarz konuyu açanlar (ki çook fazla açılıyor bu tarz konu) inatçı oluyorlar yok hamile değilsin ya da git dra kafan rahatlasın diyoruz herşeye itiraz her söyleneni çürütecek şeyler söylüyorlar

Misal pıhtılı oldum diyor üstüne görmede pıhtı gelmez diyorum ama pıhtı şeklinde değil di diyor pedi doldurmaz diyorum pedim dolmadı diyor ne diyelim Allah yardım etsin :ruh::silah:
Ahaha :D yazık kız bilmiyor hem üzülüyorum hem kızıyorum boykelerine :( korkuyorlar çaresiz kaliyolar :( ah bide inansalar söylediklerimizi okadar uğraştım kalkamadım sürtünmeyke nasıl kalinsin 😁😂😂😂 sen de haklısın kuzum :D

Tamam ablacım. Sağ olun bu güzel cevaplarınız için.. sadece adetken test şaşırmış olabilir mi onu bilemedim bi de ilişkim bu olayın üstüne 1-2 gün sonra bitti
Canım benim :( dikkat etmek gerek hemen guvenmemek gerek :( ortalık çok kötü aileni kndini üzecek şeyler yapma üzülüyorum böyle konular görünce :(

Ya nasil olur bu? Kafasını karıstırmayın regl olmus ve test yapmıs zaten.
Kızlar 5 senelik evliyim bir düşük bir tam gebelik yaşadım evlat sahibi oldum çok şükür nasıl zor olduğunu biliyorum allah isteyen herkeze nasip etsin. Ama böyle bi olasılık var zevk suyundan bile hamile kalan var doğumdan sonra aile planlamasında ebeler açıklıyor zateb olasılıkları bu yüzden geri çekme spiral haplar hiç bir zaman tam koruma sağlamaz bunun yanında prezarvatif de kullanın diye. Konu sahibine gelince hissettklerin psikolojik yaşadığın sitesten kaynaklanıyo ama kafan rahat olsun istiyosan tekrar test yap emin ol birdahada pişman olacağın bişey yaşama yaşıyosanda önlem al

Ahaha :KK70: yazık kız bilmiyor hem üzülüyorum hem kızıyorum boykelerine :KK43: korkuyorlar çaresiz kaliyolar :KK43: ah bide inansalar söylediklerimizi okadar uğraştım kalkamadım sürtünmeyke nasıl kalinsin 😁😂😂😂 sen de haklısın kuzum :KK70:
Ya hayır bi deli cesareti derler ya öyle bir cesaret var bu kızlarda anlamıyorum madem bu kadar korkuyorsunuz neden yiyemeyeceğiniz b. kun başına geçiyonuz yapmayın hayır sinir oluyorum ne kadar konu açılıyor bu şekilde madem yapacaksınız korunun sizde değil erkekler korunsun her türlü hastalık var bulaşabilecek ondanda mı korkmuyorsunuz bende enfeksiyon vardı onu bile araştırdım kocama bulaşır mı diye yapmayın gözünüzü sevim yaa

Halk arasında "yüz karası" diye tabir vardır evlilik dışı gebe kalmalarına söylenir hadi olsa ne halt yiceksiniz madem aile yapınız buna karşıysa ban yicem ben susuyorum daha çookk şey var içimde de neyse susacam artık :sinirli::duduk:

Abla demin aileni üzecek şeyler yapma dedin ya o kadar canım yandı ki bin pişmanım olan bana oldu
Hayır bişey olmadı öyle böyle hayatı öğreniyorsun üzülmeni istemem ama dikkat edersin kuzum artık adımlarını daha sağlam atarsın bu arada yaş kaç balim :(

Kızlar 5 senelik evliyim bir düşük bir tam gebelik yaşadım evlat sahibi oldum çok şükür nasıl zor olduğunu biliyorum allah isteyen herkeze nasip etsin. Ama böyle bi olasılık var zevk suyundan bile hamile kalan var doğumdan sonra aile planlamasında ebeler açıklıyor zateb olasılıkları bu yüzden geri çekme spiral haplar hiç bir zaman tam koruma sağlamaz bunun yanında prezarvatif de kullanın diye. Konu sahibine gelince hissettklerin psikolojik yaşadığın sitesten kaynaklanıyo ama kafan rahat olsun istiyosan tekrar test yap emin ol birdahada pişman olacağın bişey yaşama yaşıyosanda önlem al
Ablacım bende tam birleşme olmadı sadece sürtünme oldu dediğim gibi sadece klitorise penis ucu değdi zevk suyu olabilirdi o kısımdan hamile olma olsılığı var mı diye sordum

Birincisi anladığım kadarıyla boşalma olmamış sadece zevk suyundan şüpheleniyorsun. Bazı araştırmalara göre sevk suyunda sperm yokmuş, bazıları da çok az oranda olabilir diyor yani olasılık çok düşük.

İkincisi vajinadan rahime giden yol sperm için çok uzak, hamile kalmak için ilişki sırasında boşalma olması lazım ki o suratle spermler rahime kadar gitsin. Normal bir ilişki olmamış ki, hadi sevk suyunda sperm olsun öyle olsa bile onlar içeri giremezler ve zamanla ölürler.

Üçüncüsü adet görmüşsün ve üzerine görme olayı nadir olur öyle herkeste olmaz ve söylenene göre akıntı şeklinde olur kan gelmez.

Ve dördüncü olarak test yapmışsın ve negatif çıkmış, idrar testleri son derece güvenilirdir. Bazen yanlış yere pozitif verebiliyor ama yanlış yere negatif verme olasılığı çok çok az.

Yani özetle anlattıklarına göre hamile olma olasılığın %0

Birincisi anladığım kadarıyla boşalma olmamış sadece zevk suyundan şüpheleniyorsun. Bazı araştırmalara göre sevk suyunda sperm yokmuş, bazıları da çok az oranda olabilir diyor yani olasılık çok düşük.

İkincisi vajinadan rahime giden yol sperm için çok uzak, hamile kalmak için ilişki sırasında boşalma olması lazım ki o suratle spermler rahime kadar gitsin. Normal bir ilişki olmamış ki, hadi sevk suyunda sperm olsun öyle olsa bile onlar içeri giremezler ve zamanla ölürler.

Üçüncüsü adet görmüşsün ve üzerine görme olayı nadir olur öyle herkeste olmaz ve söylenene göre akıntı şeklinde olur kan gelmez.

Ve dördüncü olarak test yapmışsın ve negatif çıkmış, idrar testleri son derece güvenilirdir. Bazen yanlış yere pozitif verebiliyor ama yanlış yere negatif verme olasılığı çok çok az.

Yani özetle anlattıklarına göre hamile olma olasılığın %0
Allah razı olsun.. sadece adetin 3.günü yaptığımdan acaba test yanlış cevap vermiş midir onu düşündüm

Back