Pıhtı dediğim akıntıydı böyle koyu kırmızı yoğun bir akıntıTatlım üstüne görme pıhtılı pıhtılı olmaz akıntı şeklinde olur pıhtılı gitmesi demek rahiminde herhangi bir oluşum artık vs kalmaması demek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme ile gebelik
- Konu Sahibi Aysecik98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Canım üstüne görme o şekilde pedi doldurmaz bide sürtünmeyle gebelik ihtimali çok çok düşük hatta bence yoktur bile ben 7 senedir uğraşıyorum olmadı sürtünmeyle olmaz merak etme ki adet olmuşsun ve test yapmışsınPıhtı dediğim akıntıydı böyle koyu kırmızı yoğun bir akıntı
İçe giriş olmadı zaten sadece penis ucu klitorise sürtündü ondan kafama takıldı çünkü zevk suyu olabilirdi ama karnım gerçekten garip bi hissi varHamile kalman imkansız imkansız imkansız yani piskolojik olarak öyle hissediyosun
Allah inşallah size en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder. Bu hastalığımda pedim çok dolmadıCanım üstüne görme o şekilde pedi doldurmaz bide sürtünmeyle gebelik ihtimali çok çok düşük hatta bence yoktur bile ben 7 senedir uğraşıyorum olmadı sürtünmeyle olmaz merak etme ki adet olmuşsun ve test yapmışsın
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Karında öyle hemen hissedilmez kuzum ben 5 ay bekledim hissetmek içinİçe giriş olmadı zaten sadece penis ucu klitorise sürtündü ondan kafama takıldı çünkü zevk suyu olabilirdi ama karnım gerçekten garip bi hissi var
Tamami ile psikolojik yani öyle miKarında öyle hemen hissedilmez kuzum ben 5 ay bekledim hissetmek için
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Bunu söylemek istedim de yazmaya erindim.Allah aşkına akıl mantık var yani ciddi ciddi soruyor musunuz?
Adet olmussunız her seyden önce.
Millet ne kadar uğraşıyorda hamile kalamıyor
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Kesinlikle canım bulantı falan piskolojik gebe kalmak keşke bukadar kolay olsaydı da evlat hasreti cekmeseydi bukadar insan ( tabi bazı istisnalar hariç )Tamami ile psikolojik yani öyle mi
- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
Allah isteyen herkese versin ben evli biri olsaydım ben de isterdim bekar olduğum için bu kadar kafam karıştı. Bundan 2-3 gün önce bi polikliniği aradım sekretere sordum bu durumu. Olasılık var gelin kontrol olun hemen dediKesinlikle canım bulantı falan piskolojik gebe kalmak keşke bukadar kolay olsaydı da evlat hasreti cekmeseydi bukadar insan ( tabi bazı istisnalar hariç )
- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
Sorumlulugunu alamiyorsun psikolojin bunu kaldiramiyor niye boyle seyler yapiyorsun?
Bir doktor sitesinde okudum surtunmeyle de olsa hamilelik riski varmis arkadaslar.
Ama arkadasin bu durumu kafasina taktigini psikolojisinin bozuldugunu dusunuyorum.Umarim oyledir.
Yani psikolojik hamile oldugunu saniyor. Ama degil test yapmissin ve regl olmussun.
Nasıl yani ihtimal var mıSorumlulugunu alamiyorsun psikolojin bunu kaldiramiyor niye boyle seyler yapiyorsun?
Bir doktor sitesinde okudum surtunmeyle de olsa hamilelik riski varmis arkadaslar.
Ama arkadasin bu durumu kafasina taktigini psikolojisinin bozuldugunu dusunuyorum.Umarim oyledir.
Adetken test yaptım adetimin 3.günüYani psikolojik hamile oldugunu saniyor. Ama degil test yapmissin ve regl olmussun.
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Özeller para için herşeyi yaparlar balım adet olmuşsun üstüne görme öyle olmaz boşuna gidip para vermeAllah isteyen herkese versin ben evli biri olsaydım ben de isterdim bekar olduğum için bu kadar kafam karıştı. Bundan 2-3 gün önce bi polikliniği aradım sekretere sordum bu durumu. Olasılık var gelin kontrol olun hemen dedi
- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
Ya bide bu tarz konuyu açanlar (ki çook fazla açılıyor bu tarz konu) inatçı oluyorlar yok hamile değilsin ya da git dra kafan rahatlasın diyoruz herşeye itiraz her söyleneni çürütecek şeyler söylüyorlarBunu söylemek istedim de yazmaya erindim.
Misal pıhtılı oldum diyor üstüne görmede pıhtı gelmez diyorum ama pıhtı şeklinde değil di diyor pedi doldurmaz diyorum pedim dolmadı diyor ne diyelim Allah yardım etsin
Ablacım bu kadar anlayışla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. umarım bu karnımdaki his gebelikten değildir sanki bişiler var gibi sanki bişiler oluşuyo gibi iyice kafayı sıyırdımÖzeller para için herşeyi yaparlar balım adet olmuşsun üstüne görme öyle olmaz boşuna gidip para verme
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 33
- 34
Bence şehir efsanesi o.Öyle hamile kalınmaz. Ama kafan rahat edecekse kan ver.Öncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü
Tamam ablacım. Sağ olun bu güzel cevaplarınız için.. sadece adetken test şaşırmış olabilir mi onu bilemedim bi de ilişkim bu olayın üstüne 1-2 gün sonra bittiCanım hamile değilsin ya adet olmussun tes yapmışsın çıkmamış daha neden korkuyorsun herkes ayrı bişey diyecek kafan karışacak boşuna korkuyorsun