- 15 Mart 2024
- 21
- 3
- 6
- 26
- Konu Sahibi morkalem2024
Merhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle kaldım tek ilişki değildi ama adetim gecikmeden betam yüksekti ve kontrole gittiğimizde iki gün sonra kesenin görüleceği bu yüzden adet bitimi hamile kaldığımı söylemişti doktorum.Merhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.
yumurtlama döneminize bağlı, herkesin aynı zamanda olmuyor.Merhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.
Adet döngünüz kaç gün peki acabaBen reglimin bittiği gece gebe kaldım![]()
Benim yumurtlama 19. Gün oluyor ovulasyon testi yaptığımda hep öyle çıkıyordu ama bu ay yapmadım ovulasyon testiyumurtlama döneminize bağlı, herkesin aynı zamanda olmuyor.
mesela ben hemen adet bitiminde yumurtluyorum, kızıma da hemen adet bitiminde hamile kalmıştım.
hep aynı zamanda mı oluyor yumurtlama döneminiz geneldeBenim yumurtlama 19. Gün oluyor ovulasyon testi yaptığımda hep öyle çıkıyordu ama bu ay yapmadım ovulasyon testi
Üç ay yaptım hep anı günde çıktıhep aynı zamanda mı oluyor yumurtlama döneminiz genelde
o zaman hamilelik olmaz diye düşünüyorum ama tabii allah bilir..Üç ay yaptım hep anı günde çıktı
Ben mesela bazen ayda 2 kez yumurtluyorumMerhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.
Yaa bize neden beş gün yaşıyor diyorlar en fazlaBenim de regl sonrası tek ilişki ile küçük kızım oldu
Bu arada yumurtlama günüm de düzenlidir
Eşim Rusya da bir araştırma atmıştı Türkçe ye çevirip kadının vücut ph sına göre 10 güne kadar yaşayabiliyormus spermler özellikle xx olanlar
Doktorumun bize dediği de 3 günYaa bize neden beş gün yaşıyor diyorlar en fazla![]()
Yani böyleyse o zaman hamilelik daha kolay olurdu çünkü düşünsenize 10 gün yaşıyor yani muhakkak yumurtlamaya denk gelirBenim de regl sonrası tek ilişki ile küçük kızım oldu
Bu arada yumurtlama günüm de düzenlidir
Eşim Rusya da bir araştırma atmıştı Türkçe ye çevirip kadının vücut ph sına göre 10 güne kadar yaşayabiliyormus spermler özellikle xx olanlar
Yaa bize neden beş gün yaşıyor diyorlar en fazla![]()
İstisna olabilir neye göre değerlendirildi bilmiyorum aradım bulamadım internette 2016,2018 arası rusya da bir dergiden atmıştı Türkçe ye çevirince de öyle çevirmiş olabilir bizdeki bir hafta on gün tabiri gibi belkideDoktorumun bize dediği de 3 gün![]()
ovulasyon testi ile belli oluyor yumurtlama günü ama hamilelik gerçekleşmiyor o günkü ilişkide 3 gün yaşıyorsa o gün hamilelik olmalı ama olmayabiliyorYani böyleyse o zaman hamilelik daha kolay olurdu çünkü düşünsenize 10 gün yaşıyor yani muhakkak yumurtlamaya denk gelirbizim doktorda en fazla 3 gün demişti tabi neye göredir bilmiyorum ama
Nasip işte neyin ne olduğu bazen pek bilinmiyor canımİstisna olabilir neye göre değerlendirildi bilmiyorum aradım bulamadım internette 2016,2018 arası rusya da bir dergiden atmıştı Türkçe ye çevirince de öyle çevirmiş olabilir bizdeki bir hafta on gün tabiri gibi belkide
Belkide tam çevirdi o dönem spiralle tek ilişki de nasıl hamile kaldım diye çok sorguluyordum