- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kızlar merhaba önce ki konumda da erkek arkadaşımdan bahsetmişim. Bi ayrılık yaşadık benim hatalarım oldu tekrar görüşüyoruz diye. Bana karşı eskisi gibi değil sadece bazı duyguları canlandırmaya çalışıyorum yüzyüze daha çabuk aşarız diye düşünüyorum.
Güzel bi restorantta rakı-balık yapalım istiyorum haftasonu yer ayırtacagım. İki arkadaş gibi dertleşip sohbet ederiz. Sizce abartı olur mu? Yoksa bi kahve içmek sinemaya gitmek mi dersiniz? Kararsız kaldım.
Raki miKızlar merhaba önce ki konumda da erkek arkadaşımdan bahsetmişim. Bi ayrılık yaşadık benim hatalarım oldu tekrar görüşüyoruz diye. Bana karşı eskisi gibi değil sadece bazı duyguları canlandırmaya çalışıyorum yüzyüze daha çabuk aşarız diye düşünüyorum.
Güzel bi restorantta rakı-balık yapalım istiyorum haftasonu yer ayırtacagım. İki arkadaş gibi dertleşip sohbet ederiz. Sizce abartı olur mu? Yoksa bi kahve içmek sinemaya gitmek mi dersiniz? Kararsız kaldım.
Haklısınız tabiki fakat onları asmistik. Ozur dileyip gönlümü aldi bi daha da tekrarlamamisti. Evlilik muhabbetini es geçiyorum suan. Ben kendi hatalarimi tolere etmeye çalışıyorum aslında.Sinir olduğunuzu bildiği ve defalarca yapma dediğiniz halde televizyonda gördüğü güzel kadınlara "taş gibi, ilik gibi" diyen, siz kızınca da size anormal muamelesi yapan ve her tartışma sonunda "ben evlenmeyi düşünmüyorum haberin olsun" gibi şeyler söyleyen adam için uğraşmayın. İlla yemek yiyecekseniz, o düşünsün, o ayarlasın, öyle giderseniz.
rakı damıtma yoluyla elde edilen alkollü bir içecektir. Genellikle suyla içilir. Yanında şalgam güzel gider. Fiyatı cep yakabilir ama yanında içmesini bilen insanlarla da çok güzel gider. Anason tohumu kullanılır. :)))="Orkideeeee, post: 52753721, member: 825515"]Raki mi
Tövbe ya rabbim ya..
Estagfirullah..
Raki ne ya..
Sinsi haklisin fakat ben kendi hatalarimi unutturmak istiyorum. Onunda benimde hatalarımız oldu o elinden geldigince duzeltti. Bende kendi adima duzeltmek istiyorum aslinda. Bizim aramızda ilgi verdi totosu kalkti gibi bi muhabbet donmedi. Benle olan problemi küfür etmem ani parlayislarim felandi. Simdi duzeldigimi gostermek istiyorum. Inan ustune bile gitmiyorum. Surekli napiyosun nerdesin canim askim tarzinda takılmıyorum. Suan 2 arkadas gibiyiz.Babing sonunda elinde patlayacak bu ilişki.
Bırak o çabalasın.
Adama resmen gitmenden korkuyorum mesajı veriyorsun.
Yine sıkılacak böyle üstüne düşersen.
Sinsi demişti dersin. Bu da burda dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?