- 20 Ocak 2010
- 46.436
- 168.643
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi noclearmind
Bence güzel olur ben isterdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sagolun :)Belli ki onunla akşam yemeğinde mutlu olacaksınız. Kendi mutluluğunuz için böyle bir yemek ayarlayın.
Hayat çok ayrıntı düşünecek kadar uzun değil. İyi eğlenceler...
Olumsuz yorumlarda aldim fakat gönlümden de yapmak geçiyor bilemedimBence güzel olur ben isterdim :)
Ben ilişkiniz nasıl bilmiyorum konuya cevap verdim en iyisini siz bilirsiniz tabiOlumsuz yorumlarda aldim fakat gönlümden de yapmak geçiyor bilemedim
Sağol bebis:) sık sık konusuyoruz zaten biliyorsun durumlari hatta benden cok sen iliskime adaptesin vallaHatalı olannoclearmind , "eski konularını biliyorum, birşey yapma veya değmez ona" diyenlere cevabımdır. Bu yüzden birşeyleri düzeltmesi gerekiyor.
Bence Rakı|Balık çok güzel olabilir, iyi fikir.
Sana şans verdiyse bunu iyi kullan derim... ama sadece onu kaybetmemek için değil. Kendine de şans ver ve bazı davranışlarını "gerçek anlamda" düzeltmeye çalış.
Ha bu arada çok aceleci de davranma ikinizin de zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özelikle senin dağılan psikolojin için.
Unutma önce senin ruhsal durumun düzelmeli ki, erkek arkadaşın ile aran düzelsin.
Herşey güzel olacak.
Sağol bebis:) sık sık konusuyoruz zaten biliyorsun durumlari hatta benden cok sen iliskime adaptesin vallabazen yine paranoyaklasiyorum gibi oluyorum suan sanki rol yapiyomusum gibi hissediyorum ama inan çabalıyorum.
Sağol hayatimYa takma... hepimizde var bir manyaklık, paranoyaklık, merak etme. Ama bu huyumuzu ne kadar minimize edersek o kadar sağlıklı oluruzçabala çabala... şimdilik rol gibi hissedersin ama sonra rolün içine girersin ve değişirsin
![]()
Kuzenim sagolsun. Yoksa ben tam bir öküzümRakı balık harikadır.
İçmeyi bilenle ,sohbeti de biliyorsa on numaradır.
Yakınlaştırır.
Kötü sohbet açılacak gibi olursa yumuşak bir manevrayla daha iyiye gidebilir.
Fikre bayıldım![]()
Carlayan yerlerine sağlık o zaman kuzeninKuzenim sagolsun. Yoksa ben tam bir öküzümkonser bileti aliyim dedim o da ne konseri diye carladi:)
He çok hayır gelir rakıdan! !