• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yapmak istiyorum, fakat fazla mı olur ?

Hatalı olan noclearmind noclearmind , "eski konularını biliyorum, birşey yapma veya değmez ona" diyenlere cevabımdır. Bu yüzden birşeyleri düzeltmesi gerekiyor.

Bence Rakı|Balık çok güzel olabilir, iyi fikir.

Sana şans verdiyse bunu iyi kullan derim... ama sadece onu kaybetmemek için değil. Kendine de şans ver ve bazı davranışlarını "gerçek anlamda" düzeltmeye çalış.

Ha bu arada çok aceleci de davranma ikinizin de zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Özelikle senin dağılan psikolojin için.

Unutma önce senin ruhsal durumun düzelmeli ki, erkek arkadaşın ile aran düzelsin.

Herşey güzel olacak.
Sağol bebis:) sık sık konusuyoruz zaten biliyorsun durumlari hatta benden cok sen iliskime adaptesin valla :D bazen yine paranoyaklasiyorum gibi oluyorum suan sanki rol yapiyomusum gibi hissediyorum ama inan çabalıyorum.

Sağol bebis:) sık sık konusuyoruz zaten biliyorsun durumlari hatta benden cok sen iliskime adaptesin valla :KK70: bazen yine paranoyaklasiyorum gibi oluyorum suan sanki rol yapiyomusum gibi hissediyorum ama inan çabalıyorum.

Ya takma... hepimizde var bir manyaklık, paranoyaklık, merak etme. Ama bu huyumuzu ne kadar minimize edersek o kadar sağlıklı oluruz :KK66: çabala çabala... şimdilik rol gibi hissedersin ama sonra rolün içine girersin ve değişirsin :KK66:

Rakı balık harikadır.
İçmeyi bilenle ,sohbeti de biliyorsa on numaradır.
Yakınlaştırır.
Kötü sohbet açılacak gibi olursa yumuşak bir manevrayla daha iyiye gidebilir.
Fikre bayıldım :KK9:

Rakı balık harikadır.
İçmeyi bilenle ,sohbeti de biliyorsa on numaradır.
Yakınlaştırır.
Kötü sohbet açılacak gibi olursa yumuşak bir manevrayla daha iyiye gidebilir.
Fikre bayıldım :KK9:
Kuzenim sagolsun. Yoksa ben tam bir öküzüm:D konser bileti aliyim dedim o da ne konseri diye carladi:)

Back
X