- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoş bir buluşma olmuş zemuszemus
a.s.a.s.a.s.Ohhh maşallah hangi ara buluştunuz bakalım yemiş içmişler bide :jeyyar: kızlar çok güzel çıkmışsınız maşallah gözümüz yok yani opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizfıstıklar harikasınız...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sabahın bu saaatinde gözlerimi parlattınız ışığınızla...çok güzelsiniz hepiniz....sevgiler...opuyorumnanaktan
tamam buluşalım ama aç gelme:roflol::roflol::roflol:kızlar hadi bidaha buluşalım,aslında hergün buluşalım
kızlar hadi bidaha buluşalım,aslında hergün buluşalım
tamam buluşalım ama aç gelme:roflol::roflol::roflol:
tabii buluşcaz, bowling sözümüz var ya...yerimseniben
:roflol: biz her ihtimale karşı, hazırlıklı gidelim.
Bak ben sarma yapiim, sende sigara böreği.
Aksi bir durum olursa, gelir gelmez ağzına sokuşturuveririz.:roflol:
eeee öğrendik arkadaşın huylarınıyerimseniben
kızlar ne ka güzel bi buluşma olmuş bölee...ne şekersiniz yaf..
aybelim canım gülmek bi insana bukadar mı yakışır..
seraycım o faldn bende isteyrumm.
beyza kıs ayakkbıların ne güzel..
masum masal gösel bacum..süpersin
karcım artıkın arabanla gesdirirsin dimi bizi...
kızlar valla allah dostluğunuzu daim etsin..
canımsınn cok sagolasınn:)..Ohhh maşallah hangi ara buluştunuz bakalım yemiş içmişler bide :jeyyar: kızlar çok güzel çıkmışsınız maşallah gözümüz yok yani opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkurler:)..fıstıklar harikasınız...
ablısım bak valla ıcın acılır:)..cok opdums enı gorsumke uzere:)sabahın bu saaatinde gözlerimi parlattınız ışığınızla...çok güzelsiniz hepiniz....sevgiler...opuyorumnanaktan
kıskanma canım bız gelırız orayada artıkın:)..oh valla kıskanmaya başladım iyice........bende buluşmak istiyorum ama kimse yok......neyse ben buluşurum bi gün bakalım umudumu kaybetmicem........sizler harika çıkmışsınız rabbim esirgesin sizi yüzünüzden bu tebessümler eksik olmasın inşallah.............
mersı canım gzuel temennılerın ıcın gezdırmemmı yah atlayın kızlar gıdek :)..kızlar ne ka güzel bi buluşma olmuş bölee...ne şekersiniz yaf..
aybelim canım gülmek bi insana bukadar mı yakışır..
seraycım o faldn bende isteyrumm.
beyza kıs ayakkbıların ne güzel..
masum masal gösel bacum..süpersin
karcım artıkın arabanla gesdirirsin dimi bizi...
kızlar valla allah dostluğunuzu daim etsin..
şeker kızlar siz yine mi buluştunuz,maş.
gülen yüzünüz solmasın güzeller,öperim siziiopuyorumnanaktan
kızlar hadi bidaha buluşalım,aslında hergün buluşalım
ben tarif edeyim yenikapıdan veya kartaldan biniyorsun yalovada iniyorsun..sağ tarafa doğru yürüyorsun gördüğün ilk cafe,çaybahçesi ne varsa oturuyorsun ben gelip hepinizi kaçırıyorum...
ben tarif edeyim yenikapıdan veya kartaldan biniyorsun yalovada iniyorsun..sağ tarafa doğru yürüyorsun gördüğün ilk cafe,çaybahçesi ne varsa oturuyorsun ben gelip hepinizi kaçırıyorum...
Allah muhabbetinizi artirsin.Hepiniz süpersiniz.