• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz, mini İstanbul buluşması... resimler....:)))

tabii buluşcaz, bowling sözümüz var ya...yerimseniben

:roflol: biz her ihtimale karşı, hazırlıklı gidelim.
Bak ben sarma yapiim, sende sigara böreği.
Aksi bir durum olursa, gelir gelmez ağzına sokuşturuveririz.:roflol:

eeee öğrendik arkadaşın huylarınıyerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ne ka güzel bi buluşma olmuş bölee...ne şekersiniz yaf..
aybelim canım gülmek bi insana bukadar mı yakışır..
seraycım o faldn bende isteyrumm.
beyza kıs ayakkbıların ne güzel..
masum masal gösel bacum..süpersin
karcım artıkın arabanla gesdirirsin dimi bizi...
kızlar valla allah dostluğunuzu daim etsin..:nazar:

canım sağol... bu ay arkidişim evleniyor onun kınasında giyeceğim...bol bol göbek atacağım..ayağım yere sağlam bassın değil mi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şeker kızlar siz yine mi buluştunuz,maş.:nazar:
gülen yüzünüz solmasın güzeller,öperim siziiopuyorumnanaktan

evet buluştukkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: vovvv harikasınız yaaaa:lepi: serayım sarp bebek nerde yaaa bekarmı takıldın bu arada zayıflamış gördüm seni :lepi: hepiniz harikasınız cevahirmi orası

ahhh canım, zayıflamışsın diyenlere daha bir kanım kaynıyor nedense.:1hug:
Evet bekar takıldım zira sarp beni gölgede bıraktığından esamem okunmuyordu, bak işe yaradı, hatırlanmışım. ama çok rahat ettim ve çok eğlendim doğrusu...:teytey:

ahhh canım, zayıflamışsın diyenlere daha bir kanım kaynıyor nedense.:1hug:
Evet bekar takıldım zira sarp beni gölgede bıraktığından esamem okunmuyordu, bak işe yaradı, hatırlanmışım. ama çok rahat ettim ve çok eğlendim doğrusu...:teytey:

öz çocuunu kıskanıyo :dilcikar:

Beyzam. :1hug:ortişim. Seni 2.kez ağaç ettim. Çok özür diliyorum:çok üzgünüm: Seni tanıdığıma çok seviniyorum. Koç RYi umarım kısa zamanda bulursun.

Serayy. ablam sende çok tatlısın. Sayende çok güldüm. Fal için teşekkürler bende elinde 1 buket çiçekle gelecek romantik adamı beklemeye başladım..a.s.

Karcığım. :asigim: çok cici bir kız. etrafına pozitif ışık saçıyorsun.

Masummasal. çok güzelsin maşallah allah nazarlardan saklasın.:nazar:

Serayy bütün ağzı burnu yamuk resimlerimi eklemişsin kuzum ne ettin sendelikafadulden
karizmam sarsıldı, dağıldı, yıkıldı, yokoldu anam.sengözlerimebaksanab
Bu hatunlara bayılıyorum ben:lepi:
Hepsi birbirinden güzel ve şeker:1hug:
Serayy ağızından bal damlattı bugün… yol dedi yolculuk dedi Koç R dedi… mest etti beni mest:roflol:Şeniz
Kar eridi kalbime aktı. Süper hatun öpüyorum seniŞenizŞeniz
Masummasal aç geldi doydukça açıldı… transparan taytına bittim kuzum…
Aybelim çok sessiz ama çok şeker ortişim benimhihoyyyt:1hug:
Sevgili ayakkabılarım çok severek aldım seni hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
Beni Kanyon’un kapısında tam yarım saat bekletmenize rağmen seviyorum sizi.opuyorumnanaktan
Her buluşmamız böyle bol kahkahalı, neşeli, içten olsun inşallah…
Ah bu KK yok mu ne güzel dostlar kazandırdı bana. İyiki tanıdım sizi. İyiki buluştuk bugün. Çok keyifli bir gün geçirdim. :nazar::nazar::nazar:a.s.

Ortim canım benim. Güzel düşüncelerin için çok sağol. Bende iyiki tanımışım sizi. Aile gibi olduk. Hepinizi çok seviyorum:1hug:

Beyzam. :1hug:ortişim. Seni 2.kez ağaç ettim. Çok özür diliyorum:çok üzgünüm: Seni tanıdığıma çok seviniyorum. Koç RYi umarım kısa zamanda bulursun.
Koç R hakkında pek umudum yok canımcım:):) Ben alışkınım ağaç edilmeye... her zaman vaktinde giderim bekletilirim. Bu sefer ki abartı oldu yalnız...size değer be:) seviyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepiciğiniz çok tatlısınız. kahve falı bakan arkadaşım kimse her buluşmaya gelsin lütfen..

Koç R hakkında pek umudum yok canımcım:):) Ben alışkınım ağaç edilmeye... her zaman vaktinde giderim bekletilirim. Bu sefer ki abartı oldu yalnız...size değer be:) seviyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Umudunu kaybetme ortişim el birliğiyle bulucaz sana koç R yi:teselli:
Artık öğrendin ama bir daha ki buluşmalara yarım saat geç gelirsin:delphin:
Bizde seni çok seviyoruz.Canım ortişim benimŞeniz

öz çocuunu kıskanıyo :dilcikar:
çirkin,naniknanik sen sus..:mymeka:

Serayy. ablam sende çok tatlısın. Sayende çok güldüm. Fal için teşekkürler bende elinde 1 buket çiçekle gelecek romantik adamı beklemeye başladım..a.s.

Karcığım. :asigim: çok cici bir kız. etrafına pozitif ışık saçıyorsun.

Masummasal. çok güzelsin maşallah allah nazarlardan saklasın.:nazar:

canım benim, sende çolk tatlısın, gelmedimi güül adam daha:olmaz:

canım söz bir daha böyle bişey olmayacak.
biliyosun sarpı falan bıraktım, arabada yok.
yine en erken ben geldim ama.
bende beklemekten ve bekletmekten hiç hoşlanmam. ne desen haklısın tatlım.:kedi:

hepiciğiniz çok tatlısınız. kahve falı bakan arkadaşım kimse her buluşmaya gelsin lütfen..
hıhhhhh daha adımı bile bilmiyosun, yok sana falan falan:olmaz:

nan ne zaman gerçekleşti bu buluşma bak hiç haberimiz yok öle olsun bakalım mafoldumben

biraz ani oldu buluşma, topic açmadık o yüzden.
perşembe günü ve haftaya salıda var buluşmalar, inşallah kısmet olurda görüşürüz...:1hug:

buluşmaya doymayan güzeller öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

caanlarım ya hepiniz çok güzelsiniz
dostluğunuzu devem ettirmeniz dileklerimle

ablacım yok gelmedi daha. bu gidişle ben gül ağacı olucam. beyzoşumla yeşilleniriz güsel güselkaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Amin canım benim...teşekkür ederim kendim ve diğerleri adına...ŞenizŞenizŞeniz

maşallah çok güzelsiniz opuyorumnanaktan

canım o senin güzelliğin.a.s.

ablacım yok gelmedi daha. bu gidişle ben gül ağacı olucam. beyzoşumla yeşilleniriz güsel güselkaydirigubbakcemile

boşver o zaman salağın teki demekki.:olmaz: seni bu kadar beklettiğine göre hiç aklı yok belliki.:teselli:

sağol canım, inşallah uzun yıllar bu dostluğumuz sürer...:1hug:

Back