• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz, mini İstanbul buluşması... resimler....:)))

Taam lem ne kadar da pintiymissigiz biseyinizi istemiyik sizin:dilcikar:

selamlarrrr...a.s.benim sevgili dostlarım buluşmuş, ne güzel ne güzel...:nazar:vereliniortakhepinizi de çok özlemiştim...en kısa zamanda İstanbula gelip sizlerle buluşmayı düşünüyorum.kaydirigubbakcemile4Beyzam ayakkabılarını da güle güle giy tatlım...opuyorumnanaktanhepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel insanlar...canlarım benim...Şeniz

geldiiiiimmm :)
kızlar bütün aksiliklere ramen sürüne sürüne geldim,kahvaltı bile etmemiştim cadı gibi girdim içeri dimi kaydirigubbakcemile4
harika bir gündü gerçekten,hergün buluşalım sositososito

selamlarrrr...a.s.benim sevgili dostlarım buluşmuş, ne güzel ne güzel...:nazar:vereliniortakhepinizi de çok özlemiştim...en kısa zamanda İstanbula gelip sizlerle buluşmayı düşünüyorum.kaydirigubbakcemile4Beyzam ayakkabılarını da güle güle giy tatlım...opuyorumnanaktanhepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel insanlar...canlarım benim...Şeniz

Canım benim sen yeterki gel..
Geldiğinde mutlaka buluşuruz.
Seni ne kadar sevdiğimizi sen biliyorsun zaten dimi?a.s.

Ayyy ben çok yorgunum, şimdi yatcam sabah erkenden kızın gösterisi var, okula gitcez.
Herkese kucak dolusu öpücükler.a.s.

beyzaaaaaaaaaaa ne diyosun sen,taytım transparan değildi benim,ters ışığın azizliğine uğradım sadece :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

dostlugunuz daım olsuuunn
amin canım sağol:):)

Taam lem ne kadar da pintiymissigiz biseyinizi istemiyik sizin:dilcikar:
sengözlerimebaksanab

Desibelim, doktor annesi canım benim teşekkür ederimopuyorumnanaktan en kısa zamanda bekleriz istanbul'akaydirigubbakcemile4bize bahane olsun annem hemen buluşuruz biz:roflol::roflol:

çok güzel görünüyorsunuz:)
cok sagol canımcım:)..
Serayy bütün ağzı burnu yamuk resimlerimi eklemişsin kuzum ne ettin sendelikafadulden
karizmam sarsıldı, dağıldı, yıkıldı, yokoldu anam.sengözlerimebaksanab
Bu hatunlara bayılıyorum ben:lepi:
Hepsi birbirinden güzel ve şeker:1hug:
Serayy ağızından bal damlattı bugün… yol dedi yolculuk dedi Koç R dedi… mest etti beni mest:roflol:Şeniz
Kar eridi kalbime aktı. Süper hatun öpüyorum seniŞenizŞeniz
Masummasal aç geldi doydukça açıldı… transparan taytına bittim kuzum…
Aybelim çok sessiz ama çok şeker ortişim benimhihoyyyt:1hug:
Sevgili ayakkabılarım çok severek aldım seni hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
Beni Kanyon’un kapısında tam yarım saat bekletmenize rağmen seviyorum sizi.opuyorumnanaktan
Her buluşmamız böyle bol kahkahalı, neşeli, içten olsun inşallah…
Ah bu KK yok mu ne güzel dostlar kazandırdı bana. İyiki tanıdım sizi. İyiki buluştuk bugün. Çok keyifli bir gün geçirdim. :nazar::nazar::nazar:a.s.
mersu tatlısım nasıl hatunum ama maşallah heyt bea:)..
Kizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:
canımcım ben alcakdım beyzam hızlı davrandı kapdı ayakkabıları:)..
çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk
teşekkurler canımcım:)
seni baklacı seniiiiiiiii :dilcikar:
arabanı izmir e kadar getir benim kapıya bırakıver demiciim sen zaten eminimki benden önce düşümüşsündür sengözlerimebaksanab

daha nice buluşmalarınızı takip etmekden onur ve mutluluk duyarım efenim buyrunnnnnnnnn
ağzınızın tadı muhabbetinizin balı eksik olmasıın :nazar: :enbuyukkk:
izmirden sevgilerle a.s.
hahahytttttttt valla dusunmemı bea ılk aklıma kardes sehrım geldı baa verseler 2 saatte gelırım oraya onla:)..
sagol desibelımm:)..
geldiiiiimmm :)
kızlar bütün aksiliklere ramen sürüne sürüne geldim,kahvaltı bile etmemiştim cadı gibi girdim içeri dimi kaydirigubbakcemile4
harika bir gündü gerçekten,hergün buluşalım sositososito

heh tırsdım senden bea yatag gırdım aklıma geldın gerı kalkıp du yorumyazımdedım nedı ole halın aclık vurmusdu:)..

gene organızator bendım hemen belırteyım:)..yoksa nerde bunlarda bulusma nerde o calıskanlık:)..nese hepsıne teşekkur edıyom benı kırmadılarda stres atıp metroyu yıkdık bıdaha alınmıycaz ıcerı hehe:()9serayımmm...
canımsın cok sagolasınn:)..bebegım geldgn ıcın ne kadar sarpıda getırmesende cok mersu:)..
beyzamm tatlısım cok sekersın yah:)..
masalımm dıcek soz yok ama ac olunca kotu oluyo:(..
aybelım tatlısım ıyıkı geldın:).
evet arkadaslr ısde dostluk budur anıden karalastırp bulusduk:)..ama gunun dılı olsada sıze anlatsa :).yok boyle komedı eglence :)..

karcım aşkolsun,yemeğimi yiyince hemen adapte olmadımmı canım,zaten sizi görüp canlanmamak mümkünmü,ışıl ışıl parlıyodunuz valla hepiniz opuyorumnanaktan

beyzaaaaaaaaaaa ne diyosun sen,taytım transparan değildi benim,ters ışığın azizliğine uğradım sadece :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
tamam tamam geri aldım sözümükaydirigubbakcemile3
ters ışık kurbanı oldun senŞeniz
Beni durağa kadar bıraktın sağolasın tatlummm:asigim:

karcım aşkolsun,yemeğimi yiyince hemen adapte olmadımmı canım,zaten sizi görüp canlanmamak mümkünmü,ışıl ışıl parlıyodunuz valla hepiniz opuyorumnanaktan

ay bıtenem valla duzeldın ama :)..genede acken yaklaşmatabelası tası yawrımm:)..şaka bıtenem kırılma sakın ınan buyuk keyıf aldım bugunden:9..her nekadar cevahıre gıdıp saatlerce dolaşsamda:)..

hehe amma tesr ısıkdı hehe kuzum senı nasılda evıne bırakmamıs yah evlere servısden sorumluyduya:)..

:) aslında evine kadar bırakırdım ama tek git istedim,hani ''koç'' ''R''.....
kaderinle başbaşa kal diye kaydirigubbakcemile3

ay bıtenem valla duzeldın ama :)..genede acken yaklaşmatabelası tası yawrımm:)..şaka bıtenem kırılma sakın ınan buyuk keyıf aldım bugunden:9..her nekadar cevahıre gıdıp saatlerce dolaşsamda:)..

kar bak çaktırmadan iğnelion beni,bende seni iğnelerim heeee kaydirigubbakcemile3
bişey söyleyincede çok fenasın diyosun sonra :icecream:

şişşşt sabret

bulumadan143.jpg

bulumadan144.jpg

serayyhatun benim de falıma bakarsın artık...kaçışın yok walla...bilmiyorum deme bak bu foto delil ona göre...seviyorum sizi beaa...opuyorumnanaktan

Back