- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
aynı işte canım aynıBende aynı durumdayım maalesef. değil aileme kendime bile hayrim yok bu aralar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı işte canım aynıBende aynı durumdayım maalesef. değil aileme kendime bile hayrim yok bu aralar.
Bizzat kendim boyleyim..
Ogrenciyim de calismam gereken dersim sinavim var okuyorum sanki algilayamiyorum..
Beynim dolmus tasmis sanki..
Oturdugum gibi duramiyorum ille sirtimi yaslicam basimi bi yere koycam..
Sonra birde gece uyuyamama var saat ikilere uclere kadar dön dön dur..
Hayat enerjim gitti ama zaten donem donem depresyonlara girip cikip duruyorum alistik artik
psikolojik mi acaba yaBende de aynı sorun vardı. Bir üşengeçlik, bir yorgunluk, bir halsizliik.. Evde çamaşır asmaya dahi mecalim olmazdı.. Eşim saolsun ben yapmazsam o yapıyor. Yardımcı oluyordu. Ama çok rahatsızdı bu durumdan.. Doktora gittim, tahlil yaptılar.. Kan değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor.. Bana kan ilacı verdi. Ama yine de hala atamadım.. Sanırım havalardan.. Bende tansiyon düşüklüğü de var.. Sıcağa hayatta gelemem..
erken geç hiç farletmiyor canım hep aynı uykusuzlukvalla o sorun bende de var hatta facedeki kapak fotosunda "uykumu aldığım tek bir günüm bile yok" yazıyor, bi alabilseydik şu uykuyu, ben akşamları erken yatsamda aynıyım
kısa zamanda doktor yolu gözüktü1) Vitamin eksikligi olabilir
2) Mevsim degisikliginden kaynaklanabilir
3) Baska bir rahatsizliginiz olabilir.
Benimki vitamin eksikligindendi.
ayy bir de çalışıyorsun canım o daha zor2 yıldır boyleyim butun tesstlerimi de yaptırdım cok sukur bi asğlık sorunum yok, psikolojik diyorlar. 4 4 lük hayatım yok evet ama herkesin yasadığından cok farklı sıkıntılarımda yok. düzelemiyorum işe gelmek azap oluyor
ayy şükür bendeki öyle değil o nasıl bir şey öyle geçmiş olsunayyy bende aynıyım malesef....hatta 1 sefer düştüm ama nasıl düştüğümü hatırlamıyorum..kafamı falan çarptım eşim kaldırdı yerden..bir kerede kalktım alarmı kapattım sonra elim ayağım zangır zangır titredi zor attım kendimi yatağa..3-5 sn sürüyor..3. olsursa sanırım doktora gidicam.
ay allah korusunBendede var oyle bir durum fakat sizin kadar uyumuyorum. Kan degerlerim normal acaba karacigerimde mi birsey var diye dusunmeye basladim.
yaz kış böyleyim ama :)Bahar yorgunlugu olabilir bende de var bu aralar .
olabilirimdepresyon belirtileri gibi
:))) bende okula giderken sabah yürüyüşe gidenlere içimden böyle geçirirdim :))Ben de böyleyim sabah sürünerek kalkıyorum işe giderken, alarma bakıp ağlıyorum şimdi çalıcak diye, 7 de işe gidiyorum kadın çıkmış halı silkeliyor yahu kadın yat be bu enerjiyi nerede buluyorsun dedim içimden, şuan sesim kısık yorgunluktan böyle saçmada bir durumum var yorgun düşünce sesim kısılıyor
geçmiş olsunoffff aynen yaa gunlerce yatsam kalkmasam kaldirmasa kimse niye kaldirmadiniz demem. bide odamda tv olsa orda yer icer kalkarim . o derece halsizim. hic is yaptigimda yok soruyosaniz aksama kadar yatis. neden oluyor bilmiyorum. cok kansizim vitamin eksikligide var ona bagliyor doktorlar bu halsizligimi hayattan zevk alamayisimi surekli uyku halimi.
bulalım da hep beraber nasiplenelim :)Ah ahh..tam da ben acacaktim ayni konuyu. Bende yaklasik bir senedir boyleyim. Uyanamiyorum hicbirsey yapmak istemiyorum. Once b12 demir eksik dedi tedavi oldum. Sonra d vitamini. Ona da duzenli devam ettim. Derken hashimato teshisi kondu tiroid takviyesine basladim 6 ay oldu tik yok hiç mi bi gelisme olmaz. En son doktor depresyon o zaman değerler duzeldi cunku dedi antidepresan verdi 1 ayi gecti o da kar etmediustelik psikolojim gayet iyi hicbir derdim yok oyle elle tutulur. Ben bir caresini bulamadim bulursan bana da haber ver nolur
teşekkürlerTiroitlerini olctur calismiyo olabilir..
Türkiyedeyim canımtriot la alakali olabilir, diabet, veya nerede yasiyorsunuz ulke olarak
d vitamini eksikligide buna neden olabilir
kan testi yaptirmaniz uygun diye dusunuyorum
mutlaka gitem gerekiyor zaten gerçkten dediğiniz gibi çok zor bazen günlerce uykum olmaz bazn bir uyurum kimse kaldıramaz kalksamda beynimin içinde bir şeyler yuvarlanıyor sanki yorgunum sürekliiiİlk defa benim gibi biriyle karşılaşıyorum.
Eskiden 26 saat uyuduğumu bilirim.
Aynı şekilde 80 saat uyuyamadığımı da...
Bütün kan testlerim normal olmasına rağmen, bir çare bulamamıştık.
En son nörologa gittiğimde, uyku evrelerimde düzensizlik olduğu tespit edildi.
İlaç tedavisini yarıda bıraktım çünkü 'uyku hapı' denilen illet, insanı uyutmak yerine beynini uyutuyor, bu sebeple vücut hala yorgun.
Gerekli olan rem uykusunu, beynim atladığı için uyuma halinde vücudum çalışmaya devam ediyor ve dinlenmiyor.
Sürekli uykusuz ve yorgun olmamın sebebi buymuş.
Yıllardır böyle yaşıyorum ve ne kadar zor olduğunu biliyorum, sizi anlayabiliyorum.
Umarım siz çözüm bulursunuz durumunuza, önce kan testinizi yaptırın.
Sonra da uyku bölümü olan bir hastaneye gidip şikayetinizi anlatın.
Maalesef tansiyondan dolayı. Sıcak havalara gelemiyorum ben. Evimde çok sıcak oluyor, akşam işten eve gelince ev çok sıcak oluyor. Sizin durumunuz neden dolayı? Bir rahatsızlığınız mı var?psikolojik mi acaba ya