• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli yemek yiyorum..Üstelik hiç de doymuyorum..Çok kilo aldım...

bütün yazılanları okudum canım ya yaşın çok gençmiş bu kadar eziyet etme kendine bak çocugunda varmış en azından çocuğun için kendine dikkat etmen lazım:34:
yaş ilerledikçe şişmanlıkla birlikte hastalıklarda ortaya çıkabilir hem zamanla insanın kilo vermesi de zorlaşıyor
bence bir an önce bunalımlı halinden kendini kurtar azcık azcık porsiyonlarını kısmaya çalış zaten bütün saydığın şeyleri bir günde kesmen çok zor olur:34:
bak bu kadar bayan sana güzel tavsiyelerde bulunmuş ben bile gaza geldim yahu:66:

ben bugün başladım canım az az yemeye
kendimizi bırakmayalım sende başla başla biran önce
zayıfladığın gördükçe bak nasıl morelinde düzelicek :70:

kesinlikle sana katılıyorum cnm beyinde bitirmek lazım ben yeşil çaya başladım bide karnımı çekip çekip bırakıyorum en önemliside beynimi yönetmeye çalışıyorum msj için saol cnm

ben bugün başladım canım az az yemeye
kendimizi bırakmayalım sende başla başla biran önce
zayıfladığın gördükçe bak nasıl morelinde düzelicek :70:

çok seindim cnm ya senin adına inş ikimizde fit birer bayan olcak allahım bizi ve kilo vermek isteyen herkese yardım etsin....

bütün yazılanları okudum canım ya yaşın çok gençmiş bu kadar eziyet etme kendine bak çocugunda varmış en azından çocuğun için kendine dikkat etmen lazım:34:
yaş ilerledikçe şişmanlıkla birlikte hastalıklarda ortaya çıkabilir hem zamanla insanın kilo vermesi de zorlaşıyor
bence bir an önce bunalımlı halinden kendini kurtar azcık azcık porsiyonlarını kısmaya çalış zaten bütün saydığın şeyleri bir günde kesmen çok zor olur:34:
bak bu kadar bayan sana güzel tavsiyelerde bulunmuş ben bile gaza geldim yahu:66:

aynen cnm kesnilikle kadınların başaramayacağı hiç birsey yolrur bende burdaki başarı öykülerini okuyup gaza geliyorum inş en kısa sürede başarıcam cnm sanada çok teşekkürler güzel motive edici yazından dolayı çok saol

canım sen neyapıyorsun kendine...Çocuğunu düşün ..Obezite seni hasta edebilir hatta öldürebilir.Kendini düşünmüyorsun, bebein ne yapacak peki?Onun günahını da mı alacaksın?Üç pizza, iki çikolata için çocuğuna, kendine bunu nasıl yaparsın?
Tatlım yakınmakla olmaz, hayatta ne acılar, ölümler, üzüntüler var...Sen bir annesin ve hem kendin hem de çocuğun için bu sıkıntılara direnmeli ve kendini bırakmamalısın.Çocuğuna bir dayanak olmalısın...
Sana önerim eve ABUR CUBUR ALMA.
İkinci olarak protein vücutta daha çok kalır çünkü geç sindirilir, yani tok tutar...
Sabah yumurta, çeyrek kepekli ekmek, ve yeşillikten oluşan kahvaltını yap.Çocuğunu sıkıca giydir yanına sadece su ve acil durumlar için yol parası al.Çocuğun kucağında dışarı çık, yürü...tempolu olması şart değil, çık yürü ve iki saatten önce eve dönme...Geldiğinde light yoğurt içine tarçın(tatlı isteğini frenler) ayva, elma parçaları...hepsini karıştır.ev işi yaparsın biraz sonra light süt...ekmek yok canın çokisterse ekmeği çöpe at...sonra acıktığında yağsız bol salata, akşam haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurtlu çorba...akşam dizi sevrederken yat yere bisiklet çevir, yorulunca mola ver sonra yine çevir dizi bitene kadar...sonra bitki çayı ve yatış....sabah alarm kur erken saate sabah altıya falan, ertesi gün akşam nasıl uykun geliyor...TABİ HER ŞEYDEN ÖNCE AZİM.sen kendine yardım etmezsen, kimse edemez canım..

canım sen neyapıyorsun kendine...Çocuğunu düşün ..Obezite seni hasta edebilir hatta öldürebilir.Kendini düşünmüyorsun, bebein ne yapacak peki?Onun günahını da mı alacaksın?Üç pizza, iki çikolata için çocuğuna, kendine bunu nasıl yaparsın?
Tatlım yakınmakla olmaz, hayatta ne acılar, ölümler, üzüntüler var...Sen bir annesin ve hem kendin hem de çocuğun için bu sıkıntılara direnmeli ve kendini bırakmamalısın.Çocuğuna bir dayanak olmalısın...
Sana önerim eve ABUR CUBUR ALMA.
İkinci olarak protein vücutta daha çok kalır çünkü geç sindirilir, yani tok tutar...
Sabah yumurta, çeyrek kepekli ekmek, ve yeşillikten oluşan kahvaltını yap.Çocuğunu sıkıca giydir yanına sadece su ve acil durumlar için yol parası al.Çocuğun kucağında dışarı çık, yürü...tempolu olması şart değil, çık yürü ve iki saatten önce eve dönme...Geldiğinde light yoğurt içine tarçın(tatlı isteğini frenler) ayva, elma parçaları...hepsini karıştır.ev işi yaparsın biraz sonra light süt...ekmek yok canın çokisterse ekmeği çöpe at...sonra acıktığında yağsız bol salata, akşam haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurtlu çorba...akşam dizi sevrederken yat yere bisiklet çevir, yorulunca mola ver sonra yine çevir dizi bitene kadar...sonra bitki çayı ve yatış....sabah alarm kur erken saate sabah altıya falan, ertesi gün akşam nasıl uykun geliyor...TABİ HER ŞEYDEN ÖNCE AZİM.sen kendine yardım etmezsen, kimse edemez canım..

cnm senin mej biraz geç yanıt verdim kusura bakma ama bi türlü irede sahibi olamadığım için yine aynıyım ama en azından artık daha bilinçliyim ama yinede boğazıma hakim olamıyorum oğlumu iki ssat yürütmem imkansız canım çünkü tembel bide sürekli bakkal manyağı bana bi torba abur cubur aldırır sonra yemez dayanamaz ben yerim sadece iyi yani şu hayatımın canım artık herseyin laytını alıcam ve eve un şeker sokmucam maya falan çünkü o zaman evde sıkılıp sürekli kek kurabiye yapıyorum hiç olmazsa onları keseyim dimi inş başarırım bunu inş :39:

uyuzum seni çok iyi anlıyorum canım evlendikten 2 ay sonra işten ayrıldım 2 ay evde oturdum evde oturduum sürede bende senin gibiydim sürekli mutfağa gider birşeyler yerdim benc sorun tamamen psikolojik kafanı dağıtmaya çalış canım yaşında küçük daha kolay verirsin kiloları burdaki diyet gruplarına katıl gerçekten herkes çok iyi motivasyonun kolay olur. yemek yerine cocuğunla vakit geçirmeye çalış aklına yemek geldiğinde onunla ilgilen

Suan aynı durumdan muzdaripim. Sınavlar baslıyacak ve ben sürekli düsünmekten olacak ki farkında olmadan agzıma birseyler atıyorum tokum aslında ama 2 tandır ekmegi büyüklügündeki pogacayı mideye indiriverdim afiyetle. Böyle giderse sonum kötü yani. :37:

uyuzum seni çok iyi anlıyorum canım evlendikten 2 ay sonra işten ayrıldım 2 ay evde oturdum evde oturduum sürede bende senin gibiydim sürekli mutfağa gider birşeyler yerdim benc sorun tamamen psikolojik kafanı dağıtmaya çalış canım yaşında küçük daha kolay verirsin kiloları burdaki diyet gruplarına katıl gerçekten herkes çok iyi motivasyonun kolay olur. yemek yerine cocuğunla vakit geçirmeye çalış aklına yemek geldiğinde onunla ilgilen

çok doğru cnm cidden bpş kalmak bide evlilikle ilgili sorunlar beni doyulmaz bi kadın haline geldi ruhumudoyuramadıkça karnımı tıka basa doyurdum inş törpüleyeceğim nefsimi ve zayıf bi bayan olcam :8:

Suan aynı durumdan muzdaripim. Sınavlar baslıyacak ve ben sürekli düsünmekten olacak ki farkında olmadan agzıma birseyler atıyorum tokum aslında ama 2 tandır ekmegi büyüklügündeki pogacayı mideye indiriverdim afiyetle. Böyle giderse sonum kötü yani. :37:

cnm benim gibi olma bare sen frenle kendini oo sen benim yediklerimi bi görsen bu insan mı çöp kamyonumu bu ne böyle yemek mi yenir dersin :2:

uyuzum boyunu kilonu yazmamışsın diyet yapıyormusun onuda anlıyamadım
kilolu insanın tabiki eşiyle sorunları olur kimse şişman birini devamlı yanında görmek istemez

cnm ben 50 kiloykende bizim sorunlarımız vardı bu bir ikincisi bu evlilik çocuk oyuncağı değil evlimisin bekarmısın bilemicem ama eğer günün birinde sende kilo alırsan bu evlilk için sorun mu teşkil edicek sen yada kocan kilo Aldı aldın diyemi biticek kusura bakma ama bu dediğine katılmıyorum bide benim sorunum psikolojik belki iradesizim belki yeterince kendimde zayıflama gücü bulamıyorum ama biyerden başlıcam boyum 1 53 kilomu ne sen sor ne ben diyeyim :43::59:

uyuzum nasılsın
ya lütfen önce şu nickini bi değiştir ya :)
nası gidiyo ben hala çok ötesi yiyorum moralim bozuk:(

cnm seviyorum nikimi napim insanın kendini bilmesi iyi bişey:1: aynen cnm bende çok yiyorum ama söyle birsey var evdeyim ya oğlumdan dolayı eve artık un şeker almıyorumonlar olsaydı evde sıkılıp un kurabiyeleri muhallebiler kekler poçağalar yapar oturup yerdim :56:ama en azından artık evde bunları yapmıyorum.inş bunlar bare etki eder kiloya artık yaz geldi cnm kimse mont giymiyor ben her kıyafette duba gibiyim şevkim kırılıyor bu yazda siyah ve bol şeyler giymek istemiyorum :43:

uyuzum, aradan yıllar geçmiş,okudukça çok üzüldüm. şimdi nasılsın? eşinle ayrıldınız mı, psikolojin nasıl, kilonu kontrol edebildin mi?

Back