Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli yemek yiyorum..Üstelik hiç de doymuyorum..Çok kilo aldım...
- Konu Sahibi uyuzum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sigara da yavaş yavaş bırakılabiliyor biliyorsun. sende yavaş yavaş ve porsiyonlarını gıdım gıdım azaltarak yemeyi denesen.. abur cuburu da hönk diye kesme 5 paket bisküvü yiyorsan 4 e düşür bi müddet öle yee..eger sen bu bünyeyi çok yemeye alıştırdıysan az yemeye de alıştırabilirsin..ama bunu yavaş yavaş ve vücuduna çaktırmadan yap
- 29 Nisan 2010
- 3.655
- 3.118
- 373
canım öncelikle ıvır zıvırı evine alma.alışverişten önce liste yap ve sadece listede yazanları alıp çık çok dolaşma markette.bol sebze,meyve al.başlangıçta zor olur tabi ama 3 çeşit varsa tabağına üçündende al ama az miktarlarda al.bol su iç.dışarda spor yapma imkanın yoksa evde egzersiz yap.yani hareketi arttır.ve herşeyden önemlisi kararlı ol.bu konuda kimse senin için bişey yapamaz.önce sen isteyeceksin,azimli olacaksın.başka yolu yok.allah yardımcın olsun.
iki arkadaşıma çok teşekkürler ya hamur işlerine o kadar düşkünüm ki eğer hamur işini bi kessem en az 10 kilo veririm inş en azından 10 kilo veririm ya çünkü eşorfman giymekten nasır bağladım ya akrep nalana rakip var kızlar ağlanıcam halime gülüyorum çok çirkinim kimse eski ödüğümde dahil beni kimse beyenmiyor hiç kimse
- 29 Nisan 2010
- 3.655
- 3.118
- 373
yaa cnm sürekli yakınmak yerine biraz harekete geçmelisin.birilerinin seni beğenmesinden önce sen kendini beğeneceksin,özgüvenin yerine gelecek.bir anlık zevk için bu kötülüğü kendine yapma lütfen.yani yemeyiver hamur işi nolucak ki..inan 1 hafta bi denesen az yemeyi devamı gelecek ve bu kez biraz fazla yiyince kendine kızıp tekrar toparlamaya bakacaksın.ama artık harekete geç lütfen ve hamuru kes,ıvır zıvırı-şekeri kes..aralarda meyve ye..yeşil çay iç...bir an önce başla lütfen..kimse için değil sadece kendin için...o çok çirkinim lafınıda sil aklından..onun yerine zayıflayacağım ,en kısa sürede gayet fit olacağım de..ben başaracağına inanıyorum ama bi yerlerden başla artık lütfen...burda çok başarı hikayesi ve resimler var .onlaru oku..çok yardımı olur sana...çok kişi başarmış burda sen niye yapamayasın kiiki arkadaşıma çok teşekkürler ya hamur işlerine o kadar düşkünüm ki eğer hamur işini bi kessem en az 10 kilo veririm inş en azından 10 kilo veririm ya çünkü eşorfman giymekten nasır bağladım ya akrep nalana rakip var kızlar ağlanıcam halime gülüyorum çok çirkinim kimse eski ödüğümde dahil beni kimse beyenmiyor hiç kimse
- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
aynı sorun bendede vardı cnm. özellikle doğumun 4. ayından sonra sürekli yemek istiyordum. Dediğin gibi gece geç yatıyor,yatana kadar yiyordum. Sonunda 85 kg oldum :2: Ama daha sonra farkettim ki, benim derdim boş durmak. yani evde sürekli cocugumla beraberim. iş güç yok. gidip gelip dolabı acıp bişiler yiyordum. şimdi karar verdim. az az ve sık sık yiceksin. herşeyden yiceksin ama ölçülü.. böylece 10 günde 3 kg verdim. ve kararlı ol kesinlikle.. bu çok önemli..
yaa cnm sürekli yakınmak yerine biraz harekete geçmelisin.birilerinin seni beğenmesinden önce sen kendini beğeneceksin,özgüvenin yerine gelecek.bir anlık zevk için bu kötülüğü kendine yapma lütfen.yani yemeyiver hamur işi nolucak ki..inan 1 hafta bi denesen az yemeyi devamı gelecek ve bu kez biraz fazla yiyince kendine kızıp tekrar toparlamaya bakacaksın.ama artık harekete geç lütfen ve hamuru kes,ıvır zıvırı-şekeri kes..aralarda meyve ye..yeşil çay iç...bir an önce başla lütfen..kimse için değil sadece kendin için...o çok çirkinim lafınıda sil aklından..onun yerine zayıflayacağım ,en kısa sürede gayet fit olacağım de..ben başaracağına inanıyorum ama bi yerlerden başla artık lütfen...burda çok başarı hikayesi ve resimler var .onlaru oku..çok yardımı olur sana...çok kişi başarmış burda sen niye yapamayasın ki
cnm çok teşekkür ederim evet gerçekten kararlı olmalıyım artık birsey yapmalıyım yoksa yaş ilerliyince hiç verilmez oğlumu bile kucağıma alıp gezemiyorum hemen tıkanıyorum inş bende bugunden itibaren kısayım bare en azından geceye kadar yediğim yemeklerin yarısını yiyeyim....saol cnm tekrardan
aynı sorun bendede vardı cnm. özellikle doğumun 4. ayından sonra sürekli yemek istiyordum. Dediğin gibi gece geç yatıyor,yatana kadar yiyordum. Sonunda 85 kg oldum :2: Ama daha sonra farkettim ki, benim derdim boş durmak. yani evde sürekli cocugumla beraberim. iş güç yok. gidip gelip dolabı acıp bişiler yiyordum. şimdi karar verdim. az az ve sık sık yiceksin. herşeyden yiceksin ama ölçülü.. böylece 10 günde 3 kg verdim. ve kararlı ol kesinlikle.. bu çok önemli..
süper cnm senin adına çok sevindim 10 günde 3 kilo süper benim için keşke bende versem evet cnm katılıyorum benim derdimde yiyip yatmak bide stres olunca kendimi buzdolabının içinde buluyorum inş kısıcam inş kilo vericem beynime devamlı diyorum bu lafları inş düzene girer yemem
- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
bak bi de şunu söyleyeyim sana... senin derdin tek kalmak ve yalnızlık.. uğraşacak bişeyin yok. ve kendimden biliyorum. sakın"Allah'ım kilo vereyim" diye dua etme.çünkü eğer çaba sarfetmiyorsan Allah bu duanı kabul etmiyor :) "Allahım bana irade ver" de. kendimden biliyorum. aynı sen gibiydim. sürekli bişiler yer içerdim. Ama şu günlerde menümde irade var. inş. sende basaracaksın. ben elma diyetine baslayacagım yarın. inş. beceririm :)
valla benim de derdim aynı bi yere kadar frenliyorum sonra bi kaçırıyorum ipin ucunu çok fena..
irademe hakim olmaya çalışıyorum başarabilirim umarım.
tahlillerimde şekerimin düştüğü çıktı ortaya ama bende problem o.
hatta konum da vardı burda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/401842-istah.html
valla benim de derdim aynı bi yere kadar frenliyorum sonra bi kaçırıyorum ipin ucunu çok fena..
cnm benim öncelikle çok teşekkür ederim tıpkı beni okudum konunda yazdıklarınla tek farklı ben yemektede öyleyim sadece tatlıda değil gözüm dönüyor ya sanki hiç yemek yememişim gibi :26:aslında bendeki bu şeker yüklemesi falan ne ise onumu yaptırsam belki bendede o yüzden oluyordur :44:
- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
cnm benim öncelikle çok teşekkür ederim tıpkı beni okudum konunda yazdıklarınla tek farklı ben yemektede öyleyim sadece tatlıda değil gözüm dönüyor ya sanki hiç yemek yememişim gibi :26:aslında bendeki bu şeker yüklemesi falan ne ise onumu yaptırsam belki bendede o yüzden oluyordur :44:
uyuzum kız sen hala harekete gecmedin mi
hazir gidalar sekerlemeler v.s.a kisacasi dogal olmayan icindeki tadladricilar hicbir gida doyurmaz ki canim kendini hep ac hissedersin kötü olani ise yedikce yersin kisir döngü icine girer cok kio alirsin ve aldikca alirsin
onun yerine SIk SIk yersen ara ögünlerin saatlerini belirleyip bol su icip bol hareket bos zamanlarinda kendine iyi gelicek ugras la kilolarini verirsin verdigin gibide kilonu tuttarsin
onun yerine SIk SIk yersen ara ögünlerin saatlerini belirleyip bol su icip bol hareket bos zamanlarinda kendine iyi gelicek ugras la kilolarini verirsin verdigin gibide kilonu tuttarsin
uyuzum kız sen hala harekete gecmedin mi
cnm benim en azından deniyorum bu kez ciddi deniyorum çok zor olsada inş başarırım.....
hazir gidalar sekerlemeler v.s.a kisacasi dogal olmayan icindeki tadladricilar hicbir gida doyurmaz ki canim kendini hep ac hissedersin kötü olani ise yedikce yersin kisir döngü icine girer cok kio alirsin ve aldikca alirsin
canım cidden öyle ye ye tıka basa ye yine aç yine aç benim olayım aynı böyle hiç ama hiç doymuyorum ama 1 5 gündür biraz daha dikkat ediyorum inş bu kez başarıcam 50 kilo oldugum günleri arıyorum
ya benim de bütün yemeklerde öyle doyma hissim yok sanki
önce git hastaneye dahiliye (iç hastalıkları) bölümüne eğer varsa endokrine. orda derdini anlat. yemek yedikten sonra şekerin yükselmek yerine düşüyo olabilir. bende mesela öyle. reaktif hipoglisemi yani.
bana 3 ana+3 ara öğün önerdiler. öğünlerine uy dediler bi de boğazını tut dediler.
belki ilaç başlanabilir. bi doktora görün ama mutlaka
- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
bende buaralar senin gibiyim
yaşadığım bikaç olay beni sıkıntıya soktu
ve kendimi yemeye verdim senin kadar olmasada
yiyorum bende sürekli ama yok böyle olmaz bir yerden başlamamız lazım
ben istediğimi giymek ve giydiğimin yakışmasını istiyorum
arkadaşlarım hep zayıf ve yazda geliyor yağlarımın badilerimden taşmasını istemiyorum
beyinde bitirmek lazım olayı
yaşadığım bikaç olay beni sıkıntıya soktu
ve kendimi yemeye verdim senin kadar olmasada
yiyorum bende sürekli ama yok böyle olmaz bir yerden başlamamız lazım
ben istediğimi giymek ve giydiğimin yakışmasını istiyorum
arkadaşlarım hep zayıf ve yazda geliyor yağlarımın badilerimden taşmasını istemiyorum
beyinde bitirmek lazım olayı