Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli yemek yiyorum..Üstelik hiç de doymuyorum..Çok kilo aldım...
- Konu Sahibi uyuzum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?teyzemde öyleydi tahlil yaptırdı gizli şeker çıktı.Gerçi onun yaşı var siz sanırım gençsiniz ama hastalık bu genç yaşlı farketmiyo bi baktırın derim.Allah yardımcınız olsun
allah razı olsun canım daha 24 yaşındayım ama sinir stres yanlış yaşam tarzıyla kendi bedenimi hor kullandım bundan sonra ne kadar düzeltilirse düzeltmeye çalışcam inş
bugün nasıldı yemek duzenin canım, biraz daha dikkat edebildin mi? Aynı şekilde tabi psikolojin de nasıldı?
cnm yine oldukça fazla yiyorum ama öbür günlere göre daha iyiyim ekmeği yarıma indirdim ve salata yedim tabi yine midem kazınıyor ama napayım dayanıyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum ki
bende manyak yiyorum inaan bana strestle alakali bence ben birseyi yapamayainca bide kendimi odullendiricesine yiyorum ya off.[/Q
cnm sen yinede bi horman testi yaptır belki sadece stresten değildir...
ay okuyunca yazmadan edemedim
ben de senin gibiyim üzülsem sevinsem yiyorum ama allahtan çok kilolu değilim.bence sen de hırs yapmalısın zayıflayınca eşinin ilgisi sana artar daha güzel fit olucaksın bunlarla motive ol ve diyetisyene gidebilirsen git ama gidemezsen nette de çok güzel bilgiler var onlardan yararlan.
mesela tarçın tatlı isteğini azaltır meyveyle kalsiyum alman gerekir gibi bunları yaparsan iştahını azaltabilirsin.tabi daha ben kendime laf geçiremiyorum ama denemeye başladım en azından
ben de senin gibiyim üzülsem sevinsem yiyorum ama allahtan çok kilolu değilim.bence sen de hırs yapmalısın zayıflayınca eşinin ilgisi sana artar daha güzel fit olucaksın bunlarla motive ol ve diyetisyene gidebilirsen git ama gidemezsen nette de çok güzel bilgiler var onlardan yararlan.
mesela tarçın tatlı isteğini azaltır meyveyle kalsiyum alman gerekir gibi bunları yaparsan iştahını azaltabilirsin.tabi daha ben kendime laf geçiremiyorum ama denemeye başladım en azından
ben uc hafta once diyetisyene gittim site bugun geri gittim o da demeesin mi gayte ii isin 80 idim 75 oldum ama ne bilim yook az gibi haziranda dugun var suan bile lasagna yiyorum off ya en azindan diet kolam var elimde ama// disarda ne yiyebilirm ki ucuz ve saglikli ki suncacik lasagna ve salata 10 dolar verdim
ay okuyunca yazmadan edemedim
cnm ne güzel sen allahtan kilolu değilsin ben aygırım resmen suan bile yediklerimle ordu doyar 1 kilo börek bir kilo kutu dondurma kakaolu süt buğlama bol tereyağlı ekmek ve 2 torba çikolata abur cubur yinede doymuyorum gece 1 de yatsam daha bu kadar yeri :26:
ben uc hafta once diyetisyene gittim site bugun geri gittim o da demeesin mi gayte ii isin 80 idim 75 oldum ama ne bilim yook az gibi haziranda dugun var suan bile lasagna yiyorum off ya en azindan diet kolam var elimde ama// disarda ne yiyebilirm ki ucuz ve saglikli ki suncacik lasagna ve salata 10 dolar verdim
cnm bende düğünümde 80 kiloydum veremedim ve ne gelinlik güzel durdu üstümde ne kınalık en çirkin gelin oldum her yerimden yağ fışkırdı o yüzden ne tap ne et füt bi gelin ol yoksa benim gibi resimlere bakamazsın
okudukça şaşınlığım artıyor.zayıflamayı gerçekten isteseydin biraz olsun çaba gösterirdin diye düşünüyorum.her insanın problemleri var.eşiyle sorunlar yaşayan tek insanda sen değilsin.lütfen sirkelen ve kendine gel.daha 24 yaşındasın.çok gençsin kendine ve bedenine yazık etme.en başta çocuğun var Allah bağışlasın ona karşı sorumlulukların var.kendini bu kadar bırakmaya hakkın yok bu yüzden.psikolojik sorunlar beyinde başlar ve yine beyinde biter.lütfen kendini telkin et.kadınlar güçlüdür,hele ki anneler daha da güçlü.
ben bu sorunun üstesinden geleceğine inanıyorum.Allah yardımcın olsun ama sende irade göstermelisin.
sevgiler
ben bu sorunun üstesinden geleceğine inanıyorum.Allah yardımcın olsun ama sende irade göstermelisin.
sevgiler
ah napıyosun sen ya artık dur de lütfen okudukça ben üzülüyorum
bir sürü başarı öyküsü var onları oku biraz hırslanırsın.ama sen zayıflamak istemiyorsun bence istesen çoktan başlardın.bana kızma lütfen
cnm çok doğru söylüyorsun niye kızayım olur mu hiç inş bundan sonra gayret etcem inş ama mideme söz geçiremiyorum galiba hersey beyinde bitiyor
okudukça şaşınlığım artıyor.zayıflamayı gerçekten isteseydin biraz olsun çaba gösterirdin diye düşünüyorum.her insanın problemleri var.eşiyle sorunlar yaşayan tek insanda sen değilsin.lütfen sirkelen ve kendine gel.daha 24 yaşındasın.çok gençsin kendine ve bedenine yazık etme.en başta çocuğun var Allah bağışlasın ona karşı sorumlulukların var.kendini bu kadar bırakmaya hakkın yok bu yüzden.psikolojik sorunlar beyinde başlar ve yine beyinde biter.lütfen kendini telkin et.kadınlar güçlüdür,hele ki anneler daha da güçlü.
sevgiler
canım çok ama çok teşekkürler allah razı olsun çok güzel şeyler yazmıssın cidden hersey beyinde bitiyor inş kendimi bu saat itibariyle toplucam inş zayıflıcam yoksa obezlikten patlayıp ölücem bu gidişle doymak nedir bilmiyorum çok feci durumdayım inş hersey çok daha iyi olur ve birazda olsa yememi engellerim tekrardan teşekkürler....
kızlar zayıflama başarılarını okuyunca çok hevesleniyorum ama benim sorunum çok büyük ve üstesinden nasıl gelecem bilemiyorum çok utanıyorum ama ben hiç doymuyorum 1 aydır bu böyle neler mi yiyorum;şu marketlerde satılsn 4 lü pizzayı bi günde yiyorum 2 eklem bitiyor günde 1 psket makarna şekerlemeler,çikolatalar,margarin yağı sürülmüş dilim ekmekler evdeyim oğluşumdan dolayı evde 24 saat yemek yiyorum bu ib hastalık oldu bende artık dehşete düşüyorum 1 de yatıyorum gece en geç ve o saate kadar sürekli yiyorum çatlarcasına ve işim tuhaf yani hep midem kazınıyor bi bilginiz varmı bu konuda bide acayip kilo aldım bildiğiniz fil oldum çok üzülüyorum
Aynı sorunu bende yaşıyordum 4 ay öncesine kadar. Öyleki hatta yemek yedikçe acıkıyordum. Zamanla kilo aldım. Kilo aldıkça hareketsizleştim. Hareketsizleştikçe daha çok yemeye başladım ve adet düzenim bozuldu. Bu bir hastalık canım. İnsülin direncinin reaktif hipoglisemi diye bir çeşidi. Sana tavsiyem hiç vakit kaybetmeden iyi bir doktora git. Eğer adet düzenin bozuksa veya kıllanma gibi sorunların varsa jinekoloğa git o zaman hormon tahlili isteyecektir ve ondan sonra dietisyene gönderir. Eğer adetinle ilgili bir sorun yoksa o zaman direk endokrine git. Açlık kan şekeri, insülin gibi testlerin yapılacak sonra oda seni dietisyene yönlendiricek. İlaçlarına başladığında geçicek bu durumun ama dediğim gibi mutlaka hemen iyi bir doktora gitmen lazım.
cnm çok teşekkürler gittim doktora horman testlerim temiz çıktı biraz şekerim sınırda doktor bana senin sorunların var psikolojik dedi ve psikologdan yardım al o sana daha çok yardımcı olur dedi inş bakalım çünkü kilo olunca hayatta hiç birseyden zevk almıyorsun çok canın yanıyor.....