Gece yeme isteği insanların %90 nında var canım gayet normal herkes bir şekilde iradesine hakim olarak form da kalıyorİyi akşamlar kizlar,
Uzun zamandır bende şöyle bir sorun var sorun mu bilmiyorum da.
Şöyleki sabah 9 10 gibi kahvaltı yaparız.
Öğlen 2 3 gibi yemek yada yine aperatif kahvaltılık şeyler yerim. Ne her iki öğünde dengeli ve sağlıklı yerim. Asiriya kaçmam.
Aksam en geç 8 de yemek yeriz. Her şeyden yaparım sırası ile, binakir akşam sebze ise bi aksam kuru baklagiller den,bir akşam et turu. Yanında çorba yada makarna pilav salata ne denk gelirse. Buraya kadar da tamam.
Asıl sorun akşam ne yersem yiyim tokta olsam açda olsam sürekli tekrar yatana kadar bir şeyler yemek istiyorum. Kilo sorunum yok çok şükür çünkü ne kadar iste semde kendimle savaş veriyorum.yapsamda yesemde az yiyorum .
Ne yiyirsunuz derseniz.
Bazen tatlı turu, bazen çayın yanina ekmek arası peynir yada kuruyemiş.
Bazen pizza hamburger.bazen evde bazen dışardan söylüyorum.
Bunları hazırlıyor um ama inanın oturup hepsini tuketmiyorum.vicdan yapıyorum cok kilo alırsın veremezsin diyerek azar azar ucundan tadina bakıp bırakıyorum.bazende oturup eni konu yiyirom. O değil benimle birlikte evdekiler çocuklarımda yiyor. Onları obez yapmak istemiyorum...
Şimdi bu bir sorun mu? Herkes böylemi...
Neden ben böyle oldum bir bilen yazarsa çok sevinirim. Ne yapmam gerekli bunun önüne geçmek için...
Sevgiler herkese
Sinirimi bozdunuz. Gider misinizGün içindeki yeme serüvenimi yazayım da Benimle bir kıyaslayın bakalım, hangimizinki dert
08.30 kahvaltı
10.30 aperitif
12.30 öğlen yemeği
15.30 aperitif
17.30 akşam yemeği
bi daha da 18.30’dan yatana kadar Allah ne verdiyse.Not: 163 boy, 53 kilo.
tutmayın BDV’de konu açmaya gidiyorum
Sen ne yapiyorsun kuzum diger saatlerde ilceler arasi kosuyormusun bisikletmi suruyorsun... nasil yaGün içindeki yeme serüvenimi yazayım da Benimle bir kıyaslayın bakalım, hangimizinki dert
08.30 kahvaltı
10.30 aperitif
12.30 öğlen yemeği
15.30 aperitif
17.30 akşam yemeği
bi daha da 18.30’dan yatana kadar Allah ne verdiyse.Not: 163 boy, 53 kilo.
tutmayın BDV’de konu açmaya gidiyorum
AsdgagshhsdffSinirimi bozdunuz. Gider misiniz
Şaka bir yana , ben de böyleydim bundan 5 sene öncesine kadar . Sonra tiroid(haşimato) evlilik sonrası eş kişisi ile abuk subuk beslenme derken kilo problemim oluştu.
Şu anda çok şükür verdim kilo tekrar 55’im fakat yesem alırım yani
Kilo alma gibi bir derdiniz yoksa yiyin. Hatta benim yerime de yiyin. Afiyet olsun
ben de bi bardak su içip yatayım madem
Az yiyorum. mesela tam porsiyon bi İskender yemem. Yarım alırım, onun da hepsini bitirmem.Sen ne yapiyorsun kuzum diger saatlerde ilceler arasi kosuyormusun bisikletmi suruyorsun... nasil ya
Bol bol yedigim icin uzun sure ,az ama sık kısmı benim hafizadan silinmis tabi ,afiyet olsunAz yiyorum. mesela tam porsiyon bi İskender yemem. Yarım alırım, onun da hepsini bitirmem.sonra 1-2 saat sonra acıkırsam başka bi şey yerim yine azıcık.
Galiba bende ondan kilo almıyorum.surekli yiyorum az öz ve öğün atlamiyorum ama ama o geceler yokmu bıraksam kendini ciddi kilo alırımAsdgagshhsdffbenim yaşam tarzım bu ama sürekli yiyip az az yemek
ben masaya otururken diyorum ki “yarım kase çorba bana çok bile.” Beynimi, yiyeceğim yemeğin beni doyuracağına İnandırıyorum. yoksa şu dünyaya yemek yemeye gelmişim İnan ki... o kadar çok seviyorum yeme olayını.Bol bol yedigim icin uzun sure ,az ama sık kısmı benim hafizadan silinmis tabi ,afiyet olsun
ben her öğünde tıka basa yemem. mesela dün öğlen işten geldim kahvaltı yaptımGaliba bende ondan kilo almıyorum.surekli yiyorum az öz ve öğün atlamiyorum ama ama o geceler yokmu bıraksam kendini ciddi kilo alırım
Aynı durumdayım.İyi akşamlar kizlar,
Uzun zamandır bende şöyle bir sorun var sorun mu bilmiyorum da.
Şöyleki sabah 9 10 gibi kahvaltı yaparız.
Öğlen 2 3 gibi yemek yada yine aperatif kahvaltılık şeyler yerim. Ne her iki öğünde dengeli ve sağlıklı yerim. Asiriya kaçmam.
Aksam en geç 8 de yemek yeriz. Her şeyden yaparım sırası ile, binakir akşam sebze ise bi aksam kuru baklagiller den,bir akşam et turu. Yanında çorba yada makarna pilav salata ne denk gelirse. Buraya kadar da tamam.
Asıl sorun akşam ne yersem yiyim tokta olsam açda olsam sürekli tekrar yatana kadar bir şeyler yemek istiyorum. Kilo sorunum yok çok şükür çünkü ne kadar iste semde kendimle savaş veriyorum.yapsamda yesemde az yiyorum .
Ne yiyirsunuz derseniz.
Bazen tatlı turu, bazen çayın yanina ekmek arası peynir yada kuruyemiş.
Bazen pizza hamburger.bazen evde bazen dışardan söylüyorum.
Bunları hazırlıyor um ama inanın oturup hepsini tuketmiyorum.vicdan yapıyorum cok kilo alırsın veremezsin diyerek azar azar ucundan tadina bakıp bırakıyorum.bazende oturup eni konu yiyirom. O değil benimle birlikte evdekiler çocuklarımda yiyor. Onları obez yapmak istemiyorum...
Şimdi bu bir sorun mu? Herkes böylemi...
Neden ben böyle oldum bir bilen yazarsa çok sevinirim. Ne yapmam gerekli bunun önüne geçmek için...
Sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?