Sürekli taklit edilseniz?

Ben evlendikten sonra birkaç kişiyi eşya aldığımız yere yönlendirdim uyguna aldık biz diye gidip oradan aldılar. Hatta bir yakinimiz bizim perdeler , TV ünitesi ve koltukların bir benzerini aldı .. onlara gidince kendi evimde hissediyorum
Rahatsız olmuyorum açıkçası demek ki doğru tercihler yapmışım eşya alırken.. takmayın kafaniza aynısını alsın ne olacak sizin evinizi ev yapan eşiniz ve sizsiniz .. kişiliğinizi de taklit edemezler ya

aman halıymış , bıçak setiymiş beğeniyorlar demekki ne var ki bunda. Bende birinde birşey hoşuma gittiğinde sorarım ne kadar güzelmiş nerden aldın derim. Sormayayım bidaha

Benim görümcem de böyle ama hiç sizin gibi düşünmemiştim.Resmen içime fesatlık soktunuz ayol.Gerçi benimki açık açık söylüyor sende gördüm aldım biliyosun bu işi diyor.Kendi evine bişey alıcağı Zaman da fikir ister bazen ben aldırış etmiyorum.Hatta sizin zevkinizi beğeniyorlar işte bu iyi bişey değil mi yahu?

Aslinda takintili degilim bu konuda. Alsin. Bisey de demedim bugune kadar ama ozel birseyi taklit etmesi canimi sikti.
Canim o bize özel istersen senin için daha farklı bisey düşünelim diyebilirdin. Gülümseyerek söylersen kırılmaz da. Sonuçta o da evli anlardı diye düşünüyorum.
Diğer konularda da herkes gibi düşünüyorum, biraz abartmışsın.
Çünkü onları sevmiyorsun ve yaptıkları herşey ters geliyor.
Diğer konularında destek olmuştuk, ama bu konularda biraz daha takmamaya çalış.

Size değer veriyorlar, zevkinize güveniyorlar demekki. Ne kayinvalide gorumce kiskancliktan neler yapıyor.

Siz sanslisiniz. Takıntı yapmayın. Keyfini çıkarın.

Bu konulara bu kadar takılmayı hiç anlamayacağım sanırım. Ne olur yani aynısından alınsa, yapılsa. Eşinizin de sizle hemfikir olması ilginç.

Bakıyorum pintereste falan; özellikle yabancılar kendin yap projelerinin, el emeklerinin tüm ayrıntılarını paylaşıyorlar. Beğenenler aynısından yapabilsin diye. Bizim insanımız bu konuda o kadar gereksiz hassasiyet gösteriyor ki, bir kaç kez instagramdan hobilerimle ilgili soru sormuş ama yanıt alamamıştım. (Genelleme yapmıyorum tabi. Benim karşılaştığım örnekler bu yönde idi.)

Not: Hem kayınvalidem hem en yakın arkadaşım perdelerimin aynısından aldı. Ne güzel seçim yapmışım diye mutlu oldum. Yine yakınlarımdan birine gidip birlikte yemek takımımın aynısını aldık. Böyle şeyler asla umrumda olmaz.

Ben demek istediğinizi anladım.
Evlendiğimde taşındığım şehirde yaşayan insanlarla ilgili ilk izlenimim bu olmuştu. Hepsi bir aynı şeyi almak zorunda. Çocukları da böyle yetiştiriyorlar çok üzülüyorum; "seninde aynısı var, bununla aynı" eğer yoksa "sanada aynısını alırız". Bir zevk ve hayal gücü geliştirmesini engelliyorlar.

Ben bikere pijamanız da ne tatlıymış dedim (hepsinde aynısı vardı, tarzım da değildi). Demez olaydım görev edindiler sanada alıcaz diye. Bir de beni aramış "hani istemiştin ya" diyor. Nezaman?? Onlarda beğenmek yok, beğenmek = almak.

Yokluktan mı geliyor nedir bilmiyorum ama insanların bi ilgi alanı, zevki olmalı. Herşeye de atlanmaz diye düşünüyorum. Çok antipatik görünüyor dışarıdan.

Ben olsam sevinirdim herhalde ,valla keşke beni de taklit etseler demek zevkimi beğeniyorlar diye düşünür art niyet aramazdım.

Hiç sorun edilcek bisey yok varsin alsinlar. Begenilyor zevkiniz bence hsunuza bilr gitsin :)

Bunun taklitle alakası yok... yani özel şeyler haric normal bir durum. Ben cwvremdeki insanlarla fikir alışverişinde bulunurum... arkadaşlarıma, Elektrik süpürgesi, camasir makinesi, kahve makinesi vs. En az 40 ürün önermisimdir. Hem kaliteli hem uygunsa onların niye olmasin? Tatil konusuda ayni... arkadaşlarımla gitdigimiz ve beğendiğimiz otelleri tavsiye ederiz.

Biz kv, elti hep birbirimizde birşeyleri beğeniriz, uygun fiyatlıysa o eşyanın sahibi iki gün sonra aynısından alır getirir.
Bu bi bardak olur, şal olur, ayakkabı bile olduğu oldu. Çanta, parfüm birbirimizden beğenip aldığımız çok oldu. Hiçbirimiz de "taklit ediliyorum" havasına girmedik. Aksine, çok da memnunuz bu düzenden, birbirimizin zevkine hitap eden şeyler bulup paylaşıp mutlu oluyoruz

Kıskançlık, başka hiç birşey değil. Ben sizin yerinizde olsam şaka yollu bunu biraz açık ederim veya eşiniz arkanızdaysa o yapsın mesela onlar varken ortamda ya şu eksik şunu mu alsak veya değiştirsek diye bir konu açın, eşinizde görümcenize sen de ister misin devamlı bizim yoldan gidiyorsun boşuna arayıp kendini yorma falan desin bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…