Sürekli taklit edilseniz?

o gözümden kaçmış bakın o can sıkıcı evet tatili vs detaylı sormaları. eşiniz de sıkıntı yapmıyorsa sorduklarında geçiştirin ama kendileri görüp alırlarsa yapılacak bir şey yok.

Ameliyatta olsun kurtulsun...nasıl bi kafa bu yaa .bence evine zevksizlik örneği bi kaç aksesuar al onlarda alsın biraz oyna onlarla :)

Mobilyacı kuzenim tarafından bana Özel yapıldı canım.Eltimde 1 ay sonra kuzenime gidip aynısından istemiş.Kuzenim beni aradı birebir aynısını istedi ne yapayım dedi.bende yap gitsin dedim.Yemek odamı dogtastan almıştım.3 ay sonra gidip onun aynısını aldı.Sadece güldüm geçtim.
Yatak odası size özel üretilmemiş yani.

Bende birinde gördüğüm seyi begendiysem soruyorum ve bende alıyorum. Zevkli insanmissin demekki oda senin zevkini begeniyordur.. simdi annen yada kizkardesin/abla aynisini yapsa rahatsiz olurmusun. Bence olmazsın. Soz konusu kaynanalar ve görümcelerse melekse bile gelinlerin gözünde şeytan:)

Durun bayram olsa görümcemle gitmek isterim, eşim için takım.elbise alınsa yine görümcemle giderim , zevkini seviyorum çok naif birisi bisey almadan hep danışırım. Taklit etmem ama fikirlerine önem veririm . Şimdi bende düşündüm acaba oda benim için taklitcimi diyor .. ama.sanmam fesat değildir aksine fikirlerini önemsediğim için hosnuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…