Sürekli taklit edilseniz?

Zevkinizi beğeniyorlar demekki baska acıdan bakın sevinin. bazı insanların böyle bir takıntısı oluyoaynisini kullanmak istememe gibi. ben hic sorun yapmazdim mesela. esyalar aynı olsa ne olur hepimiz farklı insanlarız

İnsanlar moda diye halı mı değiştiriyorlar? Evlenirken aldım halıları 6 senedir kullanıyorum. Ev değiştirmezsem 16 sene daha kullanırım muhtemelen. Hali niye değişir ki?
Aldigim halilar moda filan degildi. Ilk aldigim kullanissizdi hatta. Degistirme sebebim de buydu. Simdiki halim da gosterizsiz basit ama kullanisli. Moda diye denk geldi degil.

Mesaj atip ayrintilarini soruyor nerden aldigima kadar. Tatilde hangi otelde kaldigimiza kadar be yeyip ictigimize kadar soruyor.

degistir konuyu,
hani otele cevap verilir de, ne yedin ne ictin diyene cevap vermeye gerek mi var,
rejimdeydim bir sey yemedim (yersen) dersin kapatirsin konuyu.

veya diyelim artik sikti mesajlasma olayi, "isim var ben kactim" yazarsin cikarsin.

Ben de sorarim begendigimi alirim hatta ama burda anlatmak istedigim o degil. Esyayi aldi anladim da esime ellerimle yaptigim hediyeyi taklit etmesi uzdu beni.

Haliyi degil de esime ellerimle yaptigim kac gun dusunup buldugum hediyeyi taklit etmesi uzdu beni. Onceki ornekler anlatmak icindi.
O da mı eşinize hediye etti aynı şeyi?
Eşinize değil de başkasına ettiyse ne var bunda?
İcatlar yapıp,buluşlar bulan bilim adamları bile bu kadar önemsemiyor icat ve buluşlarını.
Edison'un ampülü ben buldum,herkes kullanıyor diye dertlendiğini düşünsenize,ne kadar garip olurdu.
Haa çok rahatsızsanız, az ayrıntı verin alıp, yaptıklarınızla ilgili.

Zevkinizi beğeniyolardır. Alışveriş konusunda becerikli değillerdir.
Ne var bunda????
Alsın aynısını onun evi ayrı seninki ayrı.
Beğenmede laf etse daha kötü değilmi

Görümcem yada bir başkası benim el emeği yaptığım birseyi begenip aynısını yapmak istese mutlu olurdum, ama sizin zaten kayinvalide ve görumcenizle ilgili genel olarak sıkıntılarınız var ve yaptiklari herşeyden rahatsız oluyorsunuz.

Yani aşırıya kaçması can sıkıcı ama fesat olduklarını düşünmüyorum. Mesela benim gittiğim yerlere kadar taklit eden bilerek kocasının aldığı hediyenin fotosunu atıp 2 yaşındaki bebege suc atan düşük yaptigimda inanılmaz mutlu olup ben anne yim diye paylaşımlar yapan bir tanıdık var ben takmiyorum şahsen özeniyor demekki bana taklit devam ha birde hastahaneye eşim beni götürüyor diye sırf gicikligina aynı gün eşi izin aldi hastaneye götürtdü onarin yüzünden o gün ben yalnız gitmek zorunda kaldım ..

Kendinize dert arıyorsunuz.
Aynı halıdan kaç tane üretiliyor, biri de görümcenizin evinde oluversin.
Tatil için öneri istemesi de normal. Ben de daha önce bir tanıdığımın gittiği bir yere gideceksem sorarım. Nasıl bir yer, öneriyor mu, yemek-içki önerisi var mı diye. Ben sormasam da kendileri söyler "bak şuraya da git, şu yemek çok güzeldi tavsiye ederim" diye.
Eğer bu kadar fikir alışverişi yapacak samimiyetiniz yoksa hayatınızla ilgili çok fazla detaya girmeyin, konuyu değiştirin olsun bitsin.

valla ben size hak verdim ben de sevmem aynı şeylerin alınmasını... ablama bile aldırmamışlığım vardır ... fesatlık değil bu ... benden daha güzeli daha pahalısı olsun ama benimkisiyle aynı olmasın derim bende

Aslinda takintili degilim bu konuda. Alsin. Bisey de demedim bugune kadar ama ozel birseyi taklit etmesi canimi sikti.

Amannn buda dert edilirmi yahu ne olmuş aynisindan almışsa
Sanki hali yada diğer eşyalar size özel üretildi
Yani sadece sizde olmasını istiyorsanız daha seçici olmanız lazim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…