- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Bende anlamadım fikir yoksunu cahil insanlar kısmını :)cehaletle beğenilen halı arasındaki ilişki ne acaba sırf meraktan soruyorum
Tamamen bana ait ve el emegi. Fikir hersey bana ait.
Aldigim halilar moda filan degildi. Ilk aldigim kullanissizdi hatta. Degistirme sebebim de buydu. Simdiki halim da gosterizsiz basit ama kullanisli. Moda diye denk geldi degil.İnsanlar moda diye halı mı değiştiriyorlar? Evlenirken aldım halıları 6 senedir kullanıyorum. Ev değiştirmezsem 16 sene daha kullanırım muhtemelen. Hali niye değişir ki?
Aldigim halilar moda filan degildi. Ilk aldigim kullanissizdi hatta. Degistirme sebebim de buydu. Simdiki halim da gosterizsiz basit ama kullanisli. Moda diye denk geldi degil.
Mesaj atip ayrintilarini soruyor nerden aldigima kadar. Tatilde hangi otelde kaldigimiza kadar be yeyip ictigimize kadar soruyor.
Ben de sorarim begendigimi alirim hatta ama burda anlatmak istedigim o degil. Esyayi aldi anladim da esime ellerimle yaptigim hediyeyi taklit etmesi uzdu beni.Zevkinizi beğeniyorlar demekki baska acıdan bakın sevinin. bazı insanların böyle bir takıntısı oluyoaynisini kullanmak istememe gibi. ben hic sorun yapmazdim mesela. esyalar aynı olsa ne olur hepimiz farklı insanlarız
Ben öncü oldugum icin gurur duyardımBen de sorarim begendigimi alirim hatta ama burda anlatmak istedigim o degil. Esyayi aldi anladim da esime ellerimle yaptigim hediyeyi taklit etmesi uzdu beni.
Haliyi degil de esime ellerimle yaptigim kac gun dusunup buldugum hediyeyi taklit etmesi uzdu beni. Onceki ornekler anlatmak icindi.hayatta en son dert edeceğim şey görümcenin benim halımın aynısından alması olurdu heralde.
Haliyi degil de esime ellerimle yaptigim kac gun dusunup buldugum hediyeyi taklit etmesi uzdu beni. Onceki ornekler anlatmak icindi.
O da mı eşinize hediye etti aynı şeyi?Haliyi degil de esime ellerimle yaptigim kac gun dusunup buldugum hediyeyi taklit etmesi uzdu beni. Onceki ornekler anlatmak icindi.
Tamamen bana ait ve el emegi. Fikir hersey bana ait.
Aslinda takintili degilim bu konuda. Alsin. Bisey de demedim bugune kadar ama ozel birseyi taklit etmesi canimi sikti.valla ben size hak verdim ben de sevmem aynı şeylerin alınmasını... ablama bile aldırmamışlığım vardır ... fesatlık değil bu ... benden daha güzeli daha pahalısı olsun ama benimkisiyle aynı olmasın derim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?