Surekli sorun cikaran calisma arkadasi

Sen güzel bir tane doğursana deyin! Sen daha ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun, bu yaştan sonra da çocuk zor falan deyin. Gerizekalı mı ne? İş konusunda da sizden fersah fersah geri. Bırakın fırçasını yesin otursun hocalardan. O odayı sakın kaçırmayın, en azından zorunlu şeyler dışında yanyana olmamış olursunuz, girersiniz odanıza kapatırsınız kapınızı.

sen ne dedin baktınmı öyle . kadın ezecek baş bulmıs gibi saldırıyor. deseydiny içindeki çirkinliği cıkarma benim kzıım dünyalar güzeli sen kendine ve içine bak

sen ne dedin baktınmı öyle . kadın ezecek baş bulmıs gibi saldırıyor. deseydiny içindeki çirkinliği cıkarma benim kzıım dünyalar güzeli sen kendine ve içine bak

Baskasi sevsin diye dogurmadim cocugumu, saracak baska bir seyim kalmadi cocuguma mi sardin dedim

Evet cok haklisiniz oda isini hizlandirayim ben

Güvenliğin orda tut saçına seni yelloz seni sen kime şekil yapıyosun de. Okurken sinir oldum benim çalıştığım yer de de çaycı kadın böyleydi ama ben suratımı astım ona hep görmezden geldim şimdi akıllandı. Şaka bi yana sende görmezden gel üzme kendini de ailenide..

Zaten uzak ve soguk duruyorum ama sanki boyle yaptikca daha cok hirslaniyor. Bir donem ayni sekilde yuzune falan bakmadim ama iste olay cikardi. Tam olarak dediginiz gibi yapmiyorum ama artik korumuyorum onu hicbir sekilde. Gec geldiginde falan idare ederdim ama o cocugum hasta oldugunda bile beni idare etmedi. Kirk yilin basi 9-10da gelir, onda da ben ondan sonra geldiysem surat asar bana. Halbuki ben hep 9.00da geliyorum hic gormez. Ilk geldiginde beraber hareket ederiz demisti bundan kasti onun dedigi saatte girip cikmakmis. Isleri onun istedigi gibi yapmakmis. Ablayim ben diyordu itiraz ettigimde. Bakti ki beni yonetemeyecek cirkinlesmeye basladi iste.

Cok tesekkur ederim iyi niyetiniz ve beni anladiginiz icin. Yasim kucuk diye ve bu konumdayim diye beni sansli ve hatta torpilli goruyor cunku annem babam da profesor ama alanlari ve universiteleri cok farkli benden. Bu konum bana da hediye paketi olarak sunulmadi cok calistim cok emek verdim hak ettigimi dusunuyorum ama gercekten isten soguttu beni.

Evet bu acidan bakinca haklisiniz. En son care olarak konusacagim.

Ben surat asarsam o 10 asar :))) Sokmuyor yani hicbir yontem kadinda...

Ay sinirlerim bozuldu! "Hamile kalmasına izin vermiyorum" demesinden sonrasını okumadım! Nasıl bi ego nasıl bi aşağılık kompleksi? Senin üstün olmadığını ve konuşmasına dikkat etmesi gerektiğini sert bi şekilde belirt!!

Odanızı beraber çalışmanızı değiştiremediğiniz sürece sizi çok zorlayacak bu mecburen katlanacaksınız bır yerde pes edıp sızı yıldırıp orada tek basına kalmak ıstıyor gıbı geldı bana acıkcası bunlara sakın kanmayın ama bır çözüm aranması lazım sonucta o olmasa sız görevini çok çok daha ıyı yapacaksınız çünkü psıkoljınız rahat olacak bence bu konu konusulması gereken bır konu bır yolunu bulup hocanızla konusmalısınız.Kişisel bir mevzu olmaktan cıkmıs gıbı duruyor ıs yerındekı huzur cok önemlı

Odanızı beraber çalışmanızı değiştiremediğiniz sürece sizi çok zorlayacak bu mecburen katlanacaksınız bır yerde pes edıp sızı yıldırıp orada tek basına kalmak ıstıyor gıbı geldı bana acıkcası bunlara sakın kanmayın ama bır çözüm aranması lazım sonucta o olmasa sız görevini çok çok daha ıyı yapacaksınız çünkü psıkoljınız rahat olacak bence bu konu konusulması gereken bır konu bır yolunu bulup hocanızla konusmalısınız.Kişisel bir mevzu olmaktan cıkmıs gıbı duruyor ıs yerındekı huzur cok önemlı

Neden uygun, ciddi ama bozacak sekilde cevabini vermiyorsunuz ki?
Anlattiklarinizdan fazla tepkisiz kaldiginizi dusundum.
Agzina tikmadikca tepenize cikar

''Ben 26 yasindayim ve bir kizim var, bir gun otururken baska bir arkadas kizin kardes istemiyor mu dedi. Ben de yok daha istemiyor dedim. Bu arkadas 32 yasinda ve bekar, aaaa ne kardesi daha dogum iznini ben kullanacagim isleri kim yapacak izin vermiyorum hamile kalmasina dedi.''

Ya ben buna takıldım arkadaş deli mi ne ?
Neden böyle etrafta kötü düşünceli insanlar var !
Ne var yani aynı ortamda doğru düzgün geçinsen
Nedir paylaşamadığın zaten aynı statüdesin
Ayıp yani .PESS !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…