• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ysm90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
182
93
18
Herkese merhaba

İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
El ele tutusmayi uygun gormeyip nasil surekli opmek sarilmak gibi bir durum oluyor anlamadim. İcinizde farklı disaridan farkli seyler yasiyorsunuz bence karsi taraf da cok dogal olarak bunun farkında degil. Acik acik ifade edin yani niye bu kadar dert ettiniz. Bu arada evlendikten sonra oyle duskunluk devam etmiyor ne varsa evlilik oncesinde var

Benim sevgi dilim temastır. Ben de içinden beni öpmek gelmese, yanağımı sıkmak gelmese üzülürdüm. Hiç mi duygusal olarak yükselmiyor diye düşünürdüm.

Sizin inancınıza ve seçimlerinize saygı göstermesi gerek tabii ki ama çok da bilenmeyin. Ayrılık aşırı bana göre. Adamın içinden sizi sevmek geliyor. Bence bu tatlı bir şey. Çok abartmadığı sürece ama.

Bir yandan da dikkat etmemesi biraz can sıkıcı. Benim erkek arkadaşım da beni ziyarete Konya'ya geliyor. O kadar dikkat eder ki. Hani ayda bir geliyor öpemiyoruz birbirimizi. Çünkü uyarmıştım, buradaki insanlar garip bakar diye çekiniyorum demiştim. Saygı duydu ve dikkat ediyor. Sizinki artık gamsız mı yoksa fazla sevgiden mi yapıyor bilemedim

Bazıları sevgili dokunarak gösterir adamın huyu böyleyse vazgeçmesi biraz zor...

Sürekli dokunan öpen insanı da boğar daral gelir

Demek ki ilk uyarı yetmedi bide sert dille uyarın tavır tepki yapın
azıcık ağır abi ol den 🤣🤣

El ele tutusmayi uygun gormeyip nasil surekli opmek sarilmak gibi bir durum oluyor anlamadim. İcinizde farklı disaridan farkli seyler yasiyorsunuz bence karsi taraf da cok dogal olarak bunun farkında degil. Acik acik ifade edin yani niye bu kadar dert ettiniz. Bu arada evlendikten sonra oyle duskunluk devam etmiyor ne varsa evlilik oncesinde var
Evlendikten sonra elde etmiş oluyor zaten o zamanda hevesi kaçıyor.
Böyle dürtüsel hareketler kızı elde edemediği için oluyor zaten

Benim sevgi dilim temastır. Ben de içinden beni öpmek gelmese, yanağımı sıkmak gelmese üzülürdüm. Hiç mi duygusal olarak yükselmiyor diye düşünürdüm.

Sizin inancınıza ve seçimlerinize saygı göstermesi gerek tabii ki ama çok da bilenmeyin. Ayrılık aşırı bana göre. Adamın içinden sizi sevmek geliyor. Bence bu tatlı bir şey. Çok abartmadığı sürece ama.

Bir yandan da dikkat etmemesi biraz can sıkıcı. Benim erkek arkadaşım da beni ziyarete Konya'ya geliyor. O kadar dikkat eder ki. Hani ayda bir geliyor öpemiyoruz birbirimizi. Çünkü uyarmıştım, buradaki insanlar garip bakar diye çekiniyorum demiştim. Saygı duydu ve dikkat ediyor. Sizinki artık gamsız mı yoksa fazla sevgiden mi yapıyor bilemedim

Konya 'daki insanlar bir tuhaf bakar kısmına takildim...

Niye baksın neden baksın ve niye bi tuhaf olsunlar

Toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini bilmedigin sürece bunun ili ilçesi yok ...

Herkese merhaba

İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Sizin yerinize biz mi ayrilalim kuzum?

Konya 'daki insanlar bir tuhaf bakar kısmına takildim...

Niye baksın neden baksın ve niye bi tuhaf olsunlar

Toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini bilmedigin sürece bunun ili ilçesi yok ...
25 senedir buradayım. El ele tutuşsan bakıyorlar. Hatta laf yediğim oldu bi kaç kez. Ne dediğini bile hatırlıyorum, travma olmuş. Bildiğin bağırdı arkamızdan.

Eskişehirde okudum kenarda öpüşenler var, yiyişenler var hatta ama bakmıyorlar. Ili ilçesi var yani.

Tüm durumlar için uyardım ama bosluguma geldi vs diyip tekrarlıyorum bir buluşmada 100 kere aynı şeyi söylüyorum bu sefer de ben kendimi kötü hissediyorum onu kirdigimi düşünerek

Gorucu usulu evlenin
Illa bu diyorsaniz da ortak yol bulmaniz lazim
Su anki kisiyle evlenemiyorsaniz bile en azindan sozlenin adi olsun madem
El ele tutusmak yanaktan opmek sarilmak cok normal
Ama sevmiyorsaniz bu adami evlenseniz bile nasil cekeceksiniz o zaman? Dusunceler zit

25 senedir buradayım. El ele tutuşsan bakıyorlar. Hatta laf yediğim oldu bi kaç kez. Ne dediğini bile hatırlıyorum, travma olmuş. Bildiğin bağırdı arkamızdan.

Eskişehirde okudum kenarda öpüşenler var, yiyişenler var hatta ama bakmıyorlar. Ili ilçesi var yani.
Bende Konya da yaşıyorum...evet ne yazık ki Konya ile ilgili ön yargı çok biri bir şey dedi diye bütün şehir öyledir denmez
Yada birileri bir şey demiyor diye de

Dediğin gibi toplum içinde nasıl davranmasını bilmek lazım

El ele tutuşana laf edildi demekte ne bileyim bana abartı geliyor ...çünkü bu şehirde yaşıyorum el ele gayet güzel geziyorlar kimsede laf etmiyor etmez edemez de

Mevzuyu il şehir ilçe tartışmasına dondurmek istemiyorum gerekte yok fakat

Her yerde bakan bakmayan var Konya nin adı cıkmış 9 a inmez sekize

Sevmek geliyor içinden ancak yasadigimiz yer küçük herkes tanıdık en azından toplum içinde dahi dikkat etmiyor hep bir daha yapmicam diyor ama onun sevgisini görünce de ben yaptığım davranış için üzülüyorum

Tüm durumlar için uyardım ama bosluguma geldi vs diyip tekrarlıyorum bir buluşmada 100 kere aynı şeyi söylüyorum bu sefer de ben kendimi kötü hissediyorum onu kirdigimi düşünerek
O nasıl boşlukmuş ay. Ta ben daraldım burdan

Yaş kaç?

Gorucu usulu evlenin
Illa bu diyorsaniz da ortak yol bulmaniz lazim
Su anki kisiyle evlenemiyorsaniz bile en azindan sozlenin adi olsun madem
El ele tutusmak yanaktan opmek sarilmak cok normal
Ama sevmiyorsaniz bu adami evlenseniz bile nasil cekeceksiniz o zaman? Dusunceler zit
Seviyorum tabiki sevmediğim biriyle zaten olmazdim

Bende Konya da yaşıyorum...evet ne yazık ki Konya ile ilgili ön yargı çok biri bir şey dedi diye bütün şehir öyledir denmez
Yada birileri bir şey demiyor diye de

Dediğin gibi toplum içinde nasıl davranmasını bilmek lazım

El ele tutuşama laf edildi demekte ne bileyim bana abartı geliyor ...çünkü bu şehirde yaşıyorum el ele gayet güzel geziyorlar kimsede laf etmiyor etmezse edemez de

Mevzuyu il şehir ilçe tartışmasına dondurmek istemiyorum gerekte yok fakat

Her yerde bakan bakmayan var Konya nin adı cıkmış 9 a inmez sekize
Ben yaşadığım şehri seviyorum bu arada. Memleketim nihayetinde. Taşı toprağı sevdiriyor kendini.

Biz çarşının orda bir ara sokaktan geçiyorduk. Bundan bi 4 sene falan önce olması lazım. El eleydik. Iyice bi baktı biz geçene kadar. Biz geçince de sokağın ortasında bağırdı arkamızdan şu hale bak ne hale geldik diye. Abartı buluyorsanız bence de abartı. Aşırı abartı hatta.

Ben de ayda bir gördüğüm sevgilime gönlümce davranayım isterdim ama travma bıraktı resmen. El ele tutuşurken bile tereddüt ettim.

Başka bir arkadaşım da bankta otururlarken çocuğun omzuna kafasını koydu diye burası Konya edepli oturun dediler. Edepsizlik neresindeydi?

Yani adı çıktıysa var bir sebebi. Gerçekten boğucu bir şehirdi. Ben o olaylardan sonra Eskişehir'de okumaya başladım. Döndüğümde daha çok alışmışlardı öğrenciler sayesinde medeniyete ama bu şekildeydi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back