- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Kanım kaynadı kızınıza yerim onu ben geçer annesi sabırla özür dilememesi gereken yerlerde ikaz edin bir aya kalmaz unutur inşallah..bu arada kocaman bir maşallah bebişinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babadan cekiniyor mu :))) insallah çözersiniz bu meseleyi ben gelismeleri merakla bekleyecegim bazi cocuklarda inanilmaz anneye duskun oluyor kiz çocukları ama genelde yengec koc ve oglak burcunda gördüm bunu :)Bakma sen anneler öyle der ben de bazen kizima ömrümü yedin mincirik derim kahkahayı basar benim kızım bana aynı dediğin gibi asi isyankar bagirtkan babaya öyle değil ama :) inşaAllah bu özür olayını uzun bir süre gündeme almayacağım.
Pedagoji kitapları okuyun.faydasını görürsünüzHatunlar iyi akşamlar.
39 aylık bir kızım var neredeyse 6 7 aydır düzgün konuşmaya başladı kelimeleri güzel bir şekilde konuşuyor. Ben de o günlerden beri bir hata yaptığında misal bana babasına annaneye vs bağırdığını da söz dinlemediğin de yada tutturdugunda vs özür dilemesini öğrettim.
Buraya kadar iyi hoş ama artık bu olayın cılkı çıktı ağzımı açsam özür dilerim anne diyerek ağlamaya başlıyor. Bugün kuzenim kızıyla (7 yaşında) bebek görmeye bize geldi. İyi hoş sohbet ettik kuzenimin tek çocuğu var ve eşinin tarafından tek torun. Kuzenim büyük bir rahatsızlık geçirdiği için kv kp görümceler çocuğun üstüne titredi ve malum hemen hemen her çocuk gibi dediğim dedik bir kız.
Kızımın odasın da oyun oynarlarken kız annesinin yanına geldi oynamıyorum dedi annesi de sebebini sordu istediğimi yapmıyor dedi benim kızım için bu arada benim kızım da ağlamaya başladı ve o kızın bacaklarına sarılıp senden çok özür dilerim arkadaşım oyna benimle diye ağlıyor zor sakinledim odasına gönderdim kızımın bir suçu yoktu sonuçta daha uyum içinde oynamayı bilmiyor o kadar çok ağlayıp kızın bacaklarına sarılıp dedalarca özür dilemesi beni çok kötü etkiledi
Bu durumun önüne geçmek istiyorum sadece haksızken özür dilesin istiyorum bunu ogretemiyorum nerede yanlış yaptım bir yol gösterin bana kızımın o halini bir daha görmek istemiyorum.
Çok teşekkür ederim,ya siz buradan hic gitmeyin, cok sey ogreniyorum ben sizden.
Son cümleye kadar size katılıyorum.Çocuklar herşeyi çok iyi gözlemler öncelikle sizi örnek alır
*Başka insanları çok önemsemeyin oda kimseyi kendinden üstün görüp aşırı önemseme çabalarına girmesin
*onu hiçkimsenin yanında terbiye etmeye kalkmayın - utandırmayın
*hep övün bence
Olabilir bazen bana çok bağırıyor ben de kızıyorum hemen ağlayıp özür dilemeye başlıyor boynunu büküyor sarılıp öpüp teselli ediyorum sonra ben galiba yanlış yaptım bu konuyu düzeltebilir miyim acaba bilmiyorum
Bende aynı fikirdeyim. Korkmuş demek ki. Veya baskı mı uyguladınız acaba çok söz dinle , sus özür dile , öyle yapılmaz vs vs.oyyy kiyamam ya. farkina varmadan cok korkutmus olabilir misiniz acaba