Hadı övünüyor, sana alınana neden laf ediyor ?
Anlattıgının yalancısı olarak söylüyorum, böyle arkadaşlık olmaz.
Eğer görüşmek zorunda kalırsanız ve yine size laf sokarsa ver cevabını gitsin. Sevgilinin parası ile bana hava atarak kendini küçük düşürüyorsun onun para ile bana hava atıpta kendini küçük düşürme çünkü senin gibi kişilere sonradan görme diyorlar de cevabnı ver gitsin.
Ne kadar görgüsüz bir kızmış o öyle, kompleksli şey, sonradan görme
Bencede kes arkadaşlığını böyle insanların hayatında hiç yeri olmasın
Böyle bir insanın lafına gücenmeniz bile hata. Ben olsam düşündüklerimi yüzüne söyler daha da görüşmezdim.
Evlerden orak .
Birde olmayan şeylerle hava atanlar var onlar daha vahim .
Eşeğe pirlanta yüzük takmislar eşek yine eşek.
anneler arada kalmasın diye belki birşey diyemezsiniz ama bence ona hiçbir şeyinizi anlatmayın.. ama o anlatmaya kat kat fazlasıyla devam edecek.. görüşmeyin.. böyle tiplerin en bozulduğu şey övünmelerinin yarım kalmasıdır:) şak diye konuyu değiştirin, çatlasın :) annemin böyle bir arkadaşı var kaşına dikiş atılsa ipiyle övünen cinsten.. annem lafını ağzına tıkayıp acı içinde bırakıyor:) böyle tahammül ediyor ona.. ama sizin arkadaşınız sadece övünmüyor aynı zamanda aşağılıyoryüzük kıyaslamasını geçtim, evlilik konusunu ben açtım ne demek.. onun tekelinde mi? çok cahil ve saçma konuşmalar.. bence çoook nadir görüşün eğer mecbursanız..
bende tam buna benzer bir konu açacaktım yalnız konu sahibinin durumundan biraz farklı olacak
konu sahibine ise o arkadaşını hiç takmamasını hatta görüşmemesini öneririm hiç bir şeyi olmayanlar zenginlikleriyle aldıklarıyla övünürler eğer gerçekten mutlu mesut harika bir hayatı olsaydı bir kazakla hava atmaya ihtiyaç duymazdı
güvenilmez ve arkadaşlık kurulmaması gereken kişilerden bilerek ve isteyerek insanları küçük görme onların zayıf yönlerini yüzüne vurmak var bu kişi arkadaş değil kesinlikle
ki kendisinin nasıl biri olduğu açık kendini seven birini zengin olmadığı için bırakma, sırf zengin benimle evlenicek diye övünme
geceleri de kazağına sarılarak uyur artık
benimde annemin bir tanıdığının böyle bir hikayesi vardı kadın kendisi anlatmıştı zamanında kendisi dükkanın çırağıyla evlenmiş arkadaşıda sahibiyle sürekli kendisine hava atıyormuş bak benim nişanlımın dükkanı var şunu var bunu var senin neyin var gibisinden
bir on sene sonra bu çırak kendi işini kurmaya karar veriyor ve üst üste beş dükkan açıyor o hava atansa hala aynı konumda hatta durumları daha kötüye gitmiş şimdide o çırakla evlendi diye küçük gördüğü kadınla yeniden arkadaşlık kurmaya çalışıyormuş
benim ise söylemek istediğim kişiler daha farklıydı şimdi yeni ben her şeyin en mükemmelini yaparım kadınları ortaya çıktı sürekli kendilerinin reklamını yapıyor gibiler misal
ben çok titizim evimin içinde toz bulunmaz
bir yaprak sarması sararım ki senin ki neymiş parmaklarını yersin
ya biliyor musun bende tam dekoratör olacak insanmışım evi bir düzerim ki görülmeye değer bence sen evi çok sade yapmışsın
evde işte okulda her yerde karşıma çıkıyor bunlarda
sevilmeyen ot misalihoşlanmıyorum kendini öven kişilerden
görüşmeyi kes.böyleleri ancak insanların kalbini kırmakla ve hava atmakla meşguller.
sanki herşey parayla halloluyor bu dünyada.
böyle insanları gerçekten anlamıyorum.diyelim yarın öbür gün bir hastalığa yakalandı.tedavisi falan yok.ellerinde paralar kaldığı halde bile tedavisi yok.sonuç nee mutluluk parayla,altınlarla,pırlantalarla,son model arabalarla ölçülmüyor.küçücük evim olsun.aç kalmayım açıkta kalmayım yeter sağlıklı düşünen insana.sonradan görme çok fena.ya doğuştan zengin olmalısın yada hiç.ben böyle düşünüyorum.sonradan ellerine para geçti mi bir havalar bir havalar atıyorlar şaka gibi.eski günlerinide çok çabuk unutuyor böyleleri.
malesef sende olan huyun aynısı bende de var.biri böyle iğneleyici sözler söyledi mi anında haddini bildiremiyorum.ancak uyurken "keşke şöyle deseymişim,keşke böyle deseymişim"diyorum.o anda sadece insan gözyaşlarını boğmaya çalışıyor.ağlamamak için kendini zor tutuyor.böyle sorunlu tipler ne yazık ki etrafımda bol.bazılarına gerçekten iyilik yaranamıyor.benim çok yakın bir tandığım biri var.bu kıza doğruya doğru "nasıl giyinilir,makyajda püf noktaları nelerdir,hangi parfüm kullanılır,hangi kosmetik markalar daha iyi" öğreten ben ama her seferinde bende birşey gördümü "benden kopya çektin,benden öğrendin herşeyi"der.sanki bütün bunları ben ona değilde o bana öğretmiş gibi davranıyor.o an ağzını yüzünü patlatmak istiyorum ama yapamıyorum.
kısacası onu hayatından çıkar.seni üzmesine asla izin verme.bırak gitsin havasını başkalarıyla söndürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?