• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
Arkadaşın baya kompleskliymiş,abartmıyorsun.
Görüşmeyi kes gitsin,böyleleri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur.

Arkadaşın baya kompleskliymiş,abartmıyorsun.
Görüşmeyi kes gitsin,böyleleri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur.

gerçekten öyle beni aşalamasından bıktım artık ne zaman görüşsek morelim bozuluyo böyle teşekkür ederim cevabınız için

Benimde öyle bir arkadaşım vardı sözlenmişti hayırlı olsuna gitmiştim. Bana pırlantasını gösterdi sertifikasına kadar :ssz: Sonra benim yüzüğe bakıp ay seninki altın benimki pırlanta dedi hiç takmadım. Şimdi kendisi sözlüsünden ayrıldı ben hala sevgilimin askerdeyken para biriktirip aldığı yüzüğümle çok mutluyum:16: O yüzden hiç takma para mutluluk getirmez önemli olan sevgi, saygı.

Sonradan görme bi insancık için üzülmene değmez sevgilisinin zenginliğiyle de hava mı atılırmış ya :60:

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daozarha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

Allah akıl fikir versin böylelerine.sonradan görmeler:47:.bence görüşme

ben olsam agzına ..... lafımıda pesın pesın solerım yolu gosterırım kı bıdaha yuz bulup ne evıme gelsın ne slm versın dengesız o ne demek sen benı kendınle bırmı tutuosn ya
ama haklıymıs sen onunla kndını bır tutamazmıssınn çünkü o parayı gordumu daldan dala konan bı kız bencede bır tutmazmışsın onla :))))kendını

hıc bı zaman pısırık olma her zaman lafını peşin söyle ( 3 vakte ayrılır )

Son düzenleme:
Benimde öyle bir arkadaşım vardı sözlenmişti hayırlı olsuna gitmiştim. Bana pırlantasını gösterdi sertifikasına kadar :ssz: Sonra benim yüzüğe bakıp ay seninki altın benimki pırlanta dedi hiç takmadım. Şimdi kendisi sözlüsünden ayrıldı ben hala sevgilimin askerdeyken para biriktirip aldığı yüzüğümle çok mutluyum:16: O yüzden hiç takma para mutluluk getirmez önemli olan sevgi, saygı.

kesinlikle öyle canım para bir gün biter ama sevgi hiç bitmez. ben halimden memnunum zaten sadece benim değer verdiğim bişeye laf etmesi çok morelimi bozdu teşekkür ederim cevabın için

Sonradan görme bi insancık için üzülmene değmez sevgilisinin zenginliğiyle de hava mı atılırmış ya :60:

gerçekten sonradan görme aldığı hediyenin parasına kadar söylüyo herşeyi. orkide almış çocuk orkideler pahalı çiçek diyo bide annesi. teşekkür ederim cevabın için

kesinlikle öyle canım para bir gün biter ama sevgi hiç bitmez. ben halimden memnunum zaten sadece benim değer verdiğim bişeye laf etmesi çok morelimi bozdu teşekkür ederim cevabın için

Rica ederim canım hiç kafana takma ve arkadaşınla arana mesafe koyman en mantıklısı.

Verilebilecek tek tavsiye var : boyle insanlardan uzak durcaksin..gorusmiceksin..bunlar enerjilerini baskalarindan calarak yasiyolar.seni mutsuz ve kotu hissettirmek onun kendini ayakta tutmasina ve mutlu olmasina sebep oluyor cunku.

ben olsam agzına ..... lafımıda pesın pesın solerım yolu gosterırım kı bıdaha yuz bulup ne evıme gelsın ne slm versın dengesız o ne demek sen benı kendınle bırmı tutuosn ya
ama haklıymıs sen onunla kndını bır tutamazmıssınn çünkü o parayı gordumu daldan dala konan bı kız bencede bır tutmazmışsın onla :))))kendını

hıc bı zaman pısırık olma her zaman lafını peşin söyle ( 3 vakte ayrılır )

benim de bi huyum var morelim bozulunca laf aklıma gelmiyo o an sonradan geliyo hepsi hiç sevmiyorum bu huyumu. dediğiniz gibi olmalı aslında lafları söylüceksin ki sussun teşekkür ederim cevabınız için

Verilebilecek tek tavsiye var : boyle insanlardan uzak durcaksin..gorusmiceksin..bunlar enerjilerini baskalarindan calarak yasiyolar.seni mutsuz ve kotu hissettirmek onun kendini ayakta tutmasina ve mutlu olmasina sebep oluyor cunku.

görüşmücem bundan sonra hep yapıyodu bunları ama bu sefer çok kırıldım. evet dediğiniz gibi benim üzülmem ona zevk veriyo sanki teşekkür ederim cevabınız için

Hadı övünüyor, sana alınana neden laf ediyor ?
Anlattıgının yalancısı olarak söylüyorum, böyle arkadaşlık olmaz.

Eğer görüşmek zorunda kalırsanız ve yine size laf sokarsa ver cevabını gitsin. Sevgilinin parası ile bana hava atarak kendini küçük düşürüyorsun onun para ile bana hava atıpta kendini küçük düşürme çünkü senin gibi kişilere sonradan görme diyorlar de cevabnı ver gitsin.

Ne kadar görgüsüz bir kızmış o öyle, kompleksli şey, sonradan görme :47:
Bencede kes arkadaşlığını böyle insanların hayatında hiç yeri olmasın :34:

Böyle bir insanın lafına gücenmeniz bile hata. Ben olsam düşündüklerimi yüzüne söyler daha da görüşmezdim.

Back