Merhaba herkese, işin içinden bazen çıkamıyorum. Çok yakın arkadaşımın hayatında çoğu şey yolunda gitmiyor ve ne zaman iletişime geçsek konu hep mutsuzluk, umutsuzluk gibi pek iç açıcı olmayan tarafa kayıyor. Yanlış anlamayın tabii ki bundan yana bir şikayetim yok ki elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ve olurum da ama onu anlamadığımı söyleyip duruyor ki her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor yani anlıyorum aslında ama ben çok da bi şey yapamıyorum. Belki de ok sadece anlaşılmak istiyor. Sanırım verdiğim (ki düşünerek yazıyorum iyice yanlış anlaşılmasın diye) cevaplardan beni negatif etkilediğine kanaat verdi ve bi süre konuşmak istemiyor benle. Ben anlamıyorum gerçekten ne yapmalıyım. Arkadaşımı seviyorum, en yakın dostum o benim ama bazen acaba diyorum dertleri olmasa, hayatında her şey iyi gitseydi benle bu kadar yakın olur muydu? Diyorum iyi şeylerden konuşalım bazen. İyi şeyler yok ki hayatımda hem senle kötü şeyleri de konuşmayacaksak o zaman neden arkadaşız gibi bi tarafa da çekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum merakla..