- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
-
- Konu Sahibi ecevekedileri
Dun 3 idi bugun 2 gun kalmisti kuzum .. ciddi misin ya gebelik mi
PEk bisi belli degil kyzum az daha bekleyelim vende beklicem su adet zamani bi gecsin sonra olmazsa filan cok uzulurumEki Görüntüle 3277564
Bende dun dayanamadım yaptım gölge şeklinde çıktı ışığa tutunca fotoda belli olmuyor ama sabah baktığımda yüzeye kuruma cizgisi olarak çıktı. Acaba bende de bi gebelik var mi kibenim adetime 1 hafta olunca acaba mi dedittiriyoEki Görüntüle 3277565
Tamam canımPEk bisi belli degil kyzum az daha bekleyelim vende beklicem su adet zamani bi gecsin sonra olmazsa filan cok uzulurum
Tamam canım
Ayyy evet gördüm kızzzzzzBen hcg yaptim bakar misin sende gebelik mj
Canım senin adına çok ama çok sevindimBen hcg yaptim bakar misin sende gebelik mj
Darısı bize bebeğimTamam canım
Ben bu ovu testlerini hiç anlamadım. Ben kullanırken de hep pozitif veriyordu. Ama bu yumurtlamadığınız anlamına gelmiyor. Çünkü bütün ay hiç silikleşmemesine rağmen hamile kalmıştım. Sanki 16sında yumurtlamışsınız gibi. Bir gün silikleşmiş. Hamile kalmış da olabilirsiniz.Nisan ayında aşılama oldum tutmadı. Mayıs haziran temmuz başı normal adetimi oldum. Temmuzda adetim sadece 1 gün sürdü. Kan verdim 7 temmuzda negatifti. 13 temmuzda teste başladım hep koyu hep koyu normalde 20 Temmuz yumurtlama günüm olmalıydı hep pozitif çıkıyor
Kuzum ben yeniden yaptım lh şimdi hiç yok çok şaşkınım dünden sonra böyle beklemiyordumTamam canım
Aslında ovulasyon için Lh değerinizi 12 ile 3 arası yapmanız daha doğru sonuç verir çünkü o vakitlerde Lh hormonu salgilaniyorKuzum ben yeniden yaptım lh şimdi hiç yok çok şaşkınım dünden sonra böyle beklemiyordum
Ama hep 10:45 de yaptım ben idrarı damlatır damlatmaz iki çizgi aynı anda çıkıyordu hepAslında ovulasyon için Lh değerinizi 12 ile 3 arası yapmanız daha doğru sonuç verir çünkü o vakitlerde Lh hormonu salgilaniyor
Vücutta olduğu için çıkar ama en doğru sonuc dediğim aralıkta oluyorAma hep 10:45 de yaptım ben idrarı damlatır damlatmaz iki çizgi aynı anda çıkıyordu hep
Yüksek olması da garip amaBence dediğiniz kadar koyu değil, pik demek için en az kontrol çizgisi kadar koyu olmalı.
Vücutta olduğu için çıkar ama en doğru sonuc dediğim aralıkta oluyor
Doktora gidip kan verecem kizlar bugun mu vereyim sizce yarin miAma hep 10:45 de yaptım ben idrarı damlatır damlatmaz iki çizgi aynı anda çıkıyordu hep
Bugün ver baya koyuDoktora gidip kan verecem kizlar bugun mu vereyim sizce yarin mi
Bence yarın verDoktora gidip kan verecem kizlar bugun mu vereyim sizce yarin mi
Anladım tekrar yaparımVücutta olduğu için çıkar ama en doğru sonuc dediğim aralıkta oluyor
Asiri midem bulaniyor bugun gidemicem hic yarin deidgin gibi ins hamileyjmdir ve insallah sizlerde hamilesinizdirBence yarın ver
Kuzum ben tekrardan lh yaptım aşırı silik çıktı ben değilim çok üzüldümAsiri midem bulaniyor bugun gidemicem hic yarin deidgin gibi ins hamileyjmdir ve insallah sizlerde hamilesinizdir