- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
-
- Konu Sahibi ecevekedileri
Ama ben sana diyordum umutsuzluğa kapılma önemli olan hcg diye çok mutlu oldum kan testinin sonuçlarını da merakla bekliyorumYa bugün ya yarındı27-28-29 günde bir oluyorum yani bu sıra adet günlerim beni şüphe ettiren ben adet kanaması gelmeden ağrı duymam ama bu ara kaşık ağrısı bel ağrısı çektiğim için hamileyim diye düşündüm bide malum lh testimiz
Ama kuzum şimdide adet olacak gibi kasıklarım ağrıyorbak ne güzel bir şeyler var bence gebesiniz
İnşallah vardır 3 yıldır bu günü bekliyorumAma ben sana diyordum umutsuzluğa kapılma önemli olan hcg diye çok mutlu oldum kan testinin sonuçlarını da merakla bekliyorum
Hamile olanlar öyle diyor ilk adetleri öyle oluyormuş ama iyi ki kan testi vermişsiniz kesin sonuçAma kuzum şimdide adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor
İnşallah vardır 3 yıldır bu günü bekliyorum
Darısı sana güzellikHamile olanlar öyle diyor ilk adetleri öyle oluyormuş ama iyi ki kan testi vermişsiniz kesin sonuçhadi o zaman gelsin güzel haber
Erken gebelik yaptım negatifHamile olanlar öyle diyor ilk adetleri öyle oluyormuş ama iyi ki kan testi vermişsiniz kesin sonuçhadi o zaman gelsin güzel haber
Ee ohaErken gebelik yaptım negatif
BendeÇok şaşırdım ya
Bu twstin markasi ve erken gebelik testinin markası ne canım çünkü ikisi farklı sonuç çıkardığı için merak ettimKuzum sabah gebelik yaptım
Sabah ki innovita kuzum erken gebelikte awoxBu twstin markasi ve erken gebelik testinin markası ne canım çünkü ikisi farklı sonuç çıkardığı için merak ettim
Acaba hangisi gerçekBu twstin markasi ve erken gebelik testinin markası ne canım çünkü ikisi farklı sonuç çıkardığı için merak ettim
Ayy ikisi hakkında sa hiçbir bilgim yok yaSabah ki innovita kuzum erken gebelikte awox
Bakıyorum ama birşey bulamadımAyy ikisi hakkında sa hiçbir bilgim yok yaguvenirlikleri nasılmış hiç araştırdın mi
Bakıyorum ama birşey bulamadım
Alttakinde var gibi öyle gördümEki Görüntüle 3278195
Benimde boyle cikti adetime 6 gün var şuan..
Evette kuruma cizgisi vs diyorlar ama olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum ya çünkü ben diğer aylar yaptığımda sonradan baksam bile bu 2.cizgi olmuyordu bilmiyorum.. daha erken birde erken gebelik testi değil ama kafam allak bullakAlttakinde var gibi öyle gördüm
Ben erken gebelik aldım da noldu kız günümüzü beklemek en iyisiEvette kuruma cizgisi vs diyorlar ama olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum ya çünkü ben diğer aylar yaptığımda sonradan baksam bile bu 2.cizgi olmuyordu bilmiyorum.. daha erken birde erken gebelik testi değil ama kafam allak bullak
Kan sonucu çıktı mı sonuç nedir canım ?Ben erken gebelik aldım da noldu kız günümüzü beklemek en iyisi
Çıkmadı henüz yarına kaldı 0 dır zatenKan sonucu çıktı mı sonuç nedir canım ?