- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
-
- Konu Sahibi ecevekedileri
Kızlar benimde sürekli böyle hafifte olsa belirgin gözle görülür piklerim var adetime 4 gün kaldı ama hala cıkıyor kafam cok karısıkBilmiyorum adete çok var ama erken yumurtlama olabilirkist olabilir vertigo gibi bir baş dönmem var hızlı kalkınca falan ya da yolda yürürken oluyor sabah… midem hiç iyi değil değerlerim bozulmuş olabilir hamile değilsem çünkü bunlar için çok erken biliyorum. Yumurtlama erken olduysa üzerinden 15 gün geçti bugün. Erken gebelik testi alacağım bugün. Yarın sabah deneyim bi umut var içimde. Benimde lh testim son bir tane kaldı
Canım benimde böyle baksana , seninkiler nasıl ? Yumurtlamayı 15.07 da pik olarak gördüm 16.07 de çatlama olmuştu öyle bi yapmak istedim ovulasyonu yapınca da baktım koyu çıkıyorKızlar benimde sürekli böyle hafifte olsa belirgin gözle görülür piklerim var adetime 4 gün kaldı ama hala cıkıyor kafam cok karısık
Aaa evet gebe olabilirsin senCanım benimde böyle baksana , seninkiler nasıl ? Yumurtlamayı 15.07 da pik olarak gördüm 16.07 de çatlama olmuştu öyle bi yapmak istedim ovulasyonu yapınca da baktım koyu çıkıyor
Gebe olma ihtimalin yüksek kuzum sen yinede takip et ben adetimin gununun gecmesını beklıcem simdilij bakalım insallah hamileyizdirCanım benimde böyle baksana , seninkiler nasıl ? Yumurtlamayı 15.07 da pik olarak gördüm 16.07 de çatlama olmuştu öyle bi yapmak istedim ovulasyonu yapınca da baktım koyu çıkıyor
O kadar zamandır bu haberi bekliyorum kiAaa evet gebe olabilirsin sennormalde bugün 10 temmuzdaki gibi silik olmalıydı senin
Aminnn kuzum senin testlerin nasılGebe olma ihtimalin yüksek kuzum sen yinede takip et ben adetimin gununun gecmesını beklıcem simdilij bakalım insallah hamileyizdir
Vallahi benim adeti 3 gün var haşa silikte olsa lh hormonu gözüküyor normalde saglam test olmayınca silik olsa dahi cıkmaz yani ama silik ve gözle görülür sekılde cıkıyor. Bende tetikteyim su 3 gün ü bekliyorum bi yandan da ümitlwnmek istemiyorun umut edince cok aglıom olmadıgındaAminnn kuzum senin testlerin nasıl
Bende aynı kuzum peki sence benim testler nasılVallahi benim adeti 3 gün var haşa silikte olsa lh hormonu gözüküyor normalde saglam test olmayınca silik olsa dahi cıkmaz yani ama silik ve gözle görülür sekılde cıkıyor. Bende tetikteyim su 3 gün ü bekliyorum bi yandan da ümitlwnmek istemiyorun umut edince cok aglıom olmadıgında
04.07.23 de adet oldum. Benimde lh hep var çıkıyor ama vücutta olması gereken bir miktar olarak düşünüyorumCanım benimde böyle baksana , seninkiler nasıl ? Yumurtlamayı 15.07 da pik olarak gördüm 16.07 de çatlama olmuştu öyle bi yapmak istedim ovulasyonu yapınca da baktım koyu çıkıyor
Normalde cıkmazmıs ama o cizgi silik dahi olsa cogu kisi öyle diyordu . Silik olunca negatif diyorlqr ama bazıları hamile oldugu icin böyle cıkmıs kafamda deli sorular04.07.23 de adet oldum. Benimde lh hep var çıkıyor ama vücutta olması gereken bir miktar olarak düşünüyorum
Senin testlerde benımkiler gibi kuzum valla beklıcez baska care yok bende pcos filanda yok yani bilmiyorum senn adetine kaç gün varBende aynı kuzum peki sence benim testler nasıl
Alla alla bak benim de kafamda deli sorular oluştu. Bilen yok mu hiçNormalde cıkmazmıs ama o cizgi silik dahi olsa cogu kisi öyle diyordu . Silik olunca negatif diyorlqr ama bazıları hamile oldugu icin böyle cıkmıs kafamda deli sorular
Kac konunun altina yazdim ama cevap verne olmadi adet gununw ne kadar kalsiAlla alla bak benim de kafamda deli sorular oluştu. Bilen yok mu hiç
Yarından itibaren 1 hafta kaldıKac konunun altina yazdim ama cevap verne olmadi adet gununw ne kadar kalsi
Bence dediğiniz kadar koyu değil, pik demek için en az kontrol çizgisi kadar koyu olmalı.Kızlar selam 7 aydır korunmuyoruz. Bir kez aşılama yaptırdım. Sürekli ovulasyon testi ile takip ederdim yumurtlamayı yakalamak için ama bu ay sürekli koyu çıkıyor testlerim . Adetin 10. Günü başladım testleri eke bırakıyorum. Kist olmuş olabilir mi ya da başka bir hastalık. Sat 4temmuz bir gün sürdü. Bat 4 Ağustos. Tekli olanlardan biri 21 Temmuz biri 22 Temmuz evde olmadığım için Yanyana koyamadım
Bugün yarın olabilirSenin testlerde benımkiler gibi kuzum valla beklıcez baska care yok bende pcos filanda yok yani bilmiyorum senn adetine kaç gün var
Ben hcg yaptim bakar misin sende gebelik mjBugün yarın olabilir
Evettt gebelik adetinizw ne kadar kalmistiBen hcg yaptim bakar misin sende gebelik mj
Dun 3 idi bugun 2 gun kalmisti kuzum .. ciddi misin ya gebelik miEvettt gebelik adetinizw ne kadar kalmisti
Ayy bugün git kan ver direkt net belli hamilesinDun 3 idi bugun 2 gun kalmisti kuzum .. ciddi misin ya gebelik mi