- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- Konu Sahibi ecevekedileri
Hayir ya daha kac gub var adetine ben hcg testi yaptim ama bak lh degilKuzum ben tekrardan lh yaptım aşırı silik çıktı ben değilim çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir ya daha kac gub var adetine ben hcg testi yaptim ama bak lh degilKuzum ben tekrardan lh yaptım aşırı silik çıktı ben değilim çok üzüldüm
belirtilerin varmiydi cnm hayirli olsun bu aradains hamisizdir
Olsun aşkım koyu devam etmesi gerekirdiHayir ya daha kac gub var adetine ben hcg testi yaptim ama bak lh degil
Kiz benimde iki gun tam koyu cikti sonra silindi giderekOlsun aşkım koyu devam etmesi gerekirdi
Lh belki bugünlük düşük çıktı umudunu kaybetmeOlsun aşkım koyu devam etmesi gerekirdi
Silinik cikti 1 gub sadec eehicbisi cikmadi sonra yine cizgi belirginlestiOlsun aşkım koyu devam etmesi gerekirdi
Vallahi arkadaslara gosterdim burda herkes hamilesin dedi ama ben korkuyorum umut edip sonra olmamasindan oyuzden azda olsa korkum var.. benim midem cok bulaniyor pazartesiden beribelirtilerin varmiydi cnm hayirli olsun bu arada
Bugün 27.günüm 28-29 günde bir adet olurum bende testler aşağıdaki gibi kuzumKiz benimde iki gun tam koyu cikti sonra silindi giderek
Attım kuzum testleri baksana biBirde önemli olan hcg de hcg artınca lhıda arttırma etkisi varmış kesin bir sonuç yok ortada
Baktın mı kuzum attığımaSilinik cikti 1 gub sadec eehicbisi cikmadi sonra yine cizgi belirginlesti
baska bir belirtiniz yokmu akinti kasik agrisi bel agrisi falan kusura bakamayin soruyomdaVallahi arkadaslara gosterdim burda herkes hamilesin dedi ama ben korkuyorum umut edip sonra olmamasindan oyuzden azda olsa korkum var.. benim midem cok bulaniyor pazartesiden beri
Baktım canım da kesin yorum yapılamaz 16.gun piki görmüşsün ben 19 da pik gördüm hani ikimizi karsilastirdigimda da net bir şey diyemiyorumAttım kuzum testleri baksana bi
Benimde 2 gun once midem cok kotu bulandi, kasikta gelen ağrı dün aniden 2 kere geldi zaten o yüzden test yaptım bugünde adet zamanımızda bazen vajinaya ağrı gelir gider ya ondan 2 3 kere olduVallahi arkadaslara gosterdim burda herkes hamilesin dedi ama ben korkuyorum umut edip sonra olmamasindan oyuzden azda olsa korkum var.. benim midem cok bulaniyor pazartesiden beri
batma hissi demi o vajinaya giren agri dedigin igne batmasi gibiBenimde 2 gun once midem cok kotu bulandi, kasikta gelen ağrı dün aniden 2 kere geldi zaten o yüzden test yaptım bugünde adet zamanımızda bazen vajinaya ağrı gelir gider ya ondan 2 3 kere oldu
Ay evet bende de var cesursavasci asiri cok kotu dun comeldim kaldim o vajinaya giren agridan bana hic olmazdibatma hissi demi o vajinaya giren agri dedigin igne batmasi gibi
Kuzu ben baktim snen testlere benimkilere benziyor silik cikmis en sondaki yarin yada ertesi gun bi hcg yap yine ins hayirli haberBugün 27.günüm 28-29 günde bir adet olurum bende testler aşağıdaki gibi kuzum
T cizgisinde pik goremedim kuzum benhcg testim kızlar yapar yapmaz böyle oldu
İnşallah kuzumKuzu ben baktim snen testlere benimkilere benziyor silik cikmis en sondaki yarin yada ertesi gun bi hcg yap yine ins hayirli haber
Seninki koyu devam mı ediyoBaktım canım da kesin yorum yapılamaz 16.gun piki görmüşsün ben 19 da pik gördüm hani ikimizi karsilastirdigimda da net bir şey diyemiyorum