Gebeliğe Hazırlık Sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şöyle ki bizim durumumuz farklı biz infertilite kısmına giriyoruz. Bu yuzden iyi bir araştırma hastanesinde muayene ol. Senin yapılacak olduğun testler var daha. Hormon testi, rahim filmi, trombifili, kromozom genetik, eşinin sperm testi kromozom genetik testi. Bunların hepsine bakılması lazım. Tüp bebek falan bunlar hep sonraki iş. Bizim genetik kısmı kaldı ama hormon testleri bir seneyi geçtiği için tekrardan bakılacak ve ona göre bisey söylencek ki bu çözüm bile olmuyo bazen. Iyi bir doktor bul özelde devlette farketmez ihmal etme

Ben rahim filmi de çekildim ama yine de 3kimyasal oldu daha yeni oldu biri. Allahım sağlıkla versin inşallah bize de

Benim bu saydigin herşeye bakıldı canım ama 3kimyasal gebelik. Zaten zor hamile kalıyorum onu da düşüyor. Sağlıksız ki düşüyor bilmem Allahım tez zamanda muradımizi versin inşallah

Benim bu saydigin herşeye bakıldı canım ama 3kimyasal gebelik. Zaten zor hamile kalıyorum onu da düşüyor. Sağlıksız ki düşüyor bilmem Allahım tez zamanda muradımizi versin inşallah
Valla bunların hepsi bana da yapıldı nerdeyse bende hala kimyasal geciriyom bi sonuç olmuyo açıkçası. Bütün testler tamamlanmadan aşılama süreci geçirmeden tüp bebek istemesi anormal. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Süreç böyle gidiyo bi süre sonra çoğunluk kesim kendiliğinden hamile kaliyo sağlıklı olarak. Belki de hersey piskolojiktir

Sağolun verdiğiniz bilgiler için, benim genetik testlerimdede problem yok. Bakalım ne olacak.

Takipte kalalım bi çözüm bulursak haberleşiriz

Sağolun verdiğiniz bilgiler için, benim genetik testlerimdede problem yok. Bakalım ne olacak.
Öncelikle çok geçmiş olsun Bence riskli gebelik takibi yapan bir kd doktoruna başvurup testlerinizi gerekirse tekrarlayın bazen kromozomal anomaliler mikro düzeyde olup detaylı inceleme ile tanı alabiliyor ve emin olun sizin gibi çok hasta var
Umarım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi beşiniz olur

Çok sagolun, herşeyin hayrlisi. daha gencim zaten önümde uzun yillar var eğer omur varsa tabii. Rahim filmi çekildik den sonra eğer ondada bir sorun çıkmaz ise dediklerinizi yaptırırım :)

Kızlar lütfen cevaplayın
Kızlar lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem bende mi hata diye diye
ben kısmet biz eşimle çocuk istiyorduk. Doktora gittik ikimizdede sknt8 yoktu cok sükür ama doktor folik ve fermara verdi 5 gun kullandktan sonra çatlatma iğnesi oldum 3 gün iliskiye girdik aradan 15 16 gün geçti 16. Gün evde idrar testi yaptım negatifti üzüldüm ertesi gün yani adet olacagm tarihten birgün önce eşimle iliskiye girdim. Hatta iliskiden önce eşim yokken orgazm oldum bacaklarımı skştırıp. Akşamıda iliski oldu. Cok çocuk istediğimden yaptm sonra adetim ertesi gün geç geldi akşama doğru çok azdı çok ikinci günüde azdı yine ilişkiye girdim akşam bir kanama oldu aynı adet kanamam gibi dedim adet oldum kesin adetimin 4. Günü doktora gittim adetin olursa gel demişti alttan muayene etti adetim geldi dedim baktı kan testi istedi adetim tam zamanında mı geldi dedi evet aynı adet kanaması dedim. Kan testi istedi ertesi gün çıkacak bir skntı olursa ararz dedi aradılarda pozitif çıkmış kan testi degerim 16 mış. Ertei gün gene kan verecen gel dedi gittim kan verdim sonuc ögleden sonra aldm doktora gittim baktı kimyasal gebelik dedi düşmüs adetinle dedi agladm şok oldum. benim yüzümden mi oldu bacaklarımı skstrp orgazm oldum ondan mı yoksa çocuk diye diye ilişkiye girmem mi eşimle adet ten birgün önce. Kendimi suçladım. Çocuk var mıydı? Doktor rahmin kalınlanmış ondan kan istedim dedi şaşkınım inşALLAH olur bu sefer doktor yine hamile kalirsin dedi. Ben doktora neden kimyasal gebelik olmuş neden düstü dedim nedenini araştrmıypruz dedi yine fermara ve folik kullanıyorum ama adetten önce idrar testinde çkmadı neden???

Sürekli düşük yaşayanlara tavsiye ediyorum muhakkak perinatoloji uzmanına gidin(tüp bebek merkezinde okursa daha iyi) durumunuzu anlatın bağışıklık baskılayan iğne serum vb tedaviyi talep ettiğinizi söyleyin tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında da uygulanıyor bu tedavi ve genelde olumlu sonuçlanıyor internetten araştırın bağışıklık siteminiz fazla çalışıyor olabilir

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Çoğu doktor önemsemiyor rn son gittiğim belki 5 yıl sonra olacak dedi ya var mı böyle bişey şuan ilçedeyim tam teşekküllü iyi bi hastaneye gitmek lazım veya tüp bebek merkezine ama şuan için zor

Hormon testlerimi tekrarladım ve fsh 9.94 çıktı. Yani ıyimi kötümü bilemedim geçen sene 7 falandı. Doktora da göstermedim henüz haftaya inşallah.

canm merhaba 2 yıllık evliyim ve 4 kez kimyasal yaşadım senınle aynı durumdayım ..peki senın son durum nedir ..bende eşime diyorum yoruldum artık tüp bebeğe bşlayalım...bütün tahlillerim yapıldı rahim filmide dahil hiç bişey yok...pıhtılaşmada yok

Kızlar merhaba, ben de 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay rahim filmi çekilecek. Bir arkadaşım geçen ay 8.kimyasalını yaşadı. Eşinde kendinde, genetikte hiçbir sıkıntıları yok. Tüm tahlilleri yapılmış. Ben zor hamile kalabiliyorum. Senede 1 kez kaldım hep. 3 senelik evliyim. Artık kalitesiz sperm yada yumurta olayına inanmıyorum. Bence vücudumuz kabul etmiyor bebeği. Mesela ben çok meyve sebze yemem ama senede 1 ya hastalanırım ya hastalanmam. Yatak döşek yatmam bi uğrayıp geçer hastalık 2 gün. Yani çabuk atıyorum. Sizde nasıl bu durum? Kafayı yicem kimse önemsemiyor. Yardımlaşalım lütfen kızlar.

Cnm benimde 2 kimyasal gebeliğim var. Gebe kalmadan önce 3. İçin yani prednol (kortizon) kullandım. 11. Haftaya geldik ama doktor ilacı bıraktırınca bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Buna kesinlikle inanıyorum ki bağışıklıkla ilgili bi durum bu. Bünyemiz bebeği kabul etmiyor. Ramotolojiye gidip ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Buda teorimi doğruladı.

Çok üzgünüm senin adına Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı Baştan beri hiç inanmadım sperm yada yumurtayla alakalı olduğuna Hani en iyi spermi seçerdi yumurta 1 oldu 2 oldu 3 .. Kesinlikle bağışıklıkla alakası var. Sen kolay kolay hastalanıyor musun? Doktora sorucam bunu yarın..

Ana testi nedir

Bende zor hamile kalıyorum bu sene hiç kalamadım mesela 2 bebek kaybettim2 senedebiri kalp durması 13 hafta diğeri de boş gebelik clexsan da kullanmıştım
Şimdi riskli gebelik uzmanı takibindeyim ANA testi ilk pozitifti sonra alt testlerini yaptırdım doktorun isteği üzerine ama hepsi negatifti ANA tekrarlandı oda negatife döndü gittiğim doktorum gebelik oluşmaması için hiç bir sebep olmadığını herşeyin çok iyi olduğunu söyledi bu ay yumurta takibine başladık
Neyse gebelik oluştuğunda clexsan yine kullanacağım ve yanında bağışıklık sistemini baskılayacak kortizon +serum benim gibi hastalarına bu şekilde tedavi uygulayıp sağlıkla kucaklarına almalarını sağlamış
Benim gittiğim doktor tüp bebek merkezinde çalışıyor ve bu tip yerlerde çalışan doktorların daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum çünkü bu tip tedaviler daha çok tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında uygulanıyormuş genelde internete gebelik aşısı yazın bir sürü Bilgi çıkıyor başka riskli gebelik uzmanlarına da gittim hepsinin tek dediği kucağa alana kadar devam demekten başka bir şey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…