Nasıl ya daha rahim filmi çekilmeden mi böle bi karar verdi?
Ben rahim filmi de çekildim ama yine de 3kimyasal oldu daha yeni oldu biri. Allahım sağlıkla versin inşallah bize deZekai tahir hastanesine gittim bana sen kendi kendine hamile kalabildin için tüp bebek yapmiyoruz dediler. Arastirmadaki doktor tüp bebek onermisti. Her doktor farklı bisey diyor benimde kafam karıştı artik rahim filmi çekilicem adetin 1.günü arayip randevu alicam öyle dediler bakalim
Benim bu saydigin herşeye bakıldı canım ama 3kimyasal gebelik. Zaten zor hamile kalıyorum onu da düşüyor. Sağlıksız ki düşüyor bilmem Allahım tez zamanda muradımizi versin inşallahCanım şöyle ki bizim durumumuz farklı biz infertilite kısmına giriyoruz. Bu yuzden iyi bir araştırma hastanesinde muayene ol. Senin yapılacak olduğun testler var daha. Hormon testi, rahim filmi, trombifili, kromozom genetik, eşinin sperm testi kromozom genetik testi. Bunların hepsine bakılması lazım. Tüp bebek falan bunlar hep sonraki iş. Bizim genetik kısmı kaldı ama hormon testleri bir seneyi geçtiği için tekrardan bakılacak ve ona göre bisey söylencek ki bu çözüm bile olmuyo bazen. Iyi bir doktor bul özelde devlette farketmez ihmal etme
Valla bunların hepsi bana da yapıldı nerdeyse bende hala kimyasal geciriyom bi sonuç olmuyo açıkçası. Bütün testler tamamlanmadan aşılama süreci geçirmeden tüp bebek istemesi anormal. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Süreç böyle gidiyo bi süre sonra çoğunluk kesim kendiliğinden hamile kaliyo sağlıklı olarak. Belki de hersey piskolojiktirBenim bu saydigin herşeye bakıldı canım ama 3kimyasal gebelik. Zaten zor hamile kalıyorum onu da düşüyor. Sağlıksız ki düşüyor bilmem Allahım tez zamanda muradımizi versin inşallah
Aynen canımTakipte kalalım bi çözüm bulursak haberleşiriz
Öncelikle çok geçmiş olsun Bence riskli gebelik takibi yapan bir kd doktoruna başvurup testlerinizi gerekirse tekrarlayın bazen kromozomal anomaliler mikro düzeyde olup detaylı inceleme ile tanı alabiliyor ve emin olun sizin gibi çok hasta varSağolun verdiğiniz bilgiler için, benim genetik testlerimdede problem yok. Bakalım ne olacak.
Öncelikle çok geçmiş olsun Bence riskli gebelik takibi yapan bir kd doktoruna başvurup testlerinizi gerekirse tekrarlayın bazen kromozomal anomaliler mikro düzeyde olup detaylı inceleme ile tanı alabiliyor ve emin olun sizin gibi çok hasta var
Umarım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi beşiniz olur
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Çoğu doktor önemsemiyor rn son gittiğim belki 5 yıl sonra olacak dedi ya var mı böyle bişeySürekli düşük yaşayanlara tavsiye ediyorum muhakkak perinatoloji uzmanına gidin(tüp bebek merkezinde okursa daha iyi) durumunuzu anlatın bağışıklık baskılayan iğne serum vb tedaviyi talep ettiğinizi söyleyin tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında da uygulanıyor bu tedavi ve genelde olumlu sonuçlanıyor internetten araştırın bağışıklık siteminiz fazla çalışıyor olabilir
canm merhaba 2 yıllık evliyim ve 4 kez kimyasal yaşadım senınle aynı durumdayım ..peki senın son durum nedir ..bende eşime diyorum yoruldum artık tüp bebeğe bşlayalım...bütün tahlillerim yapıldı rahim filmide dahil hiç bişey yok...pıhtılaşmada yok*Herkese iyi günler dilerim. Ben 2 senelik evliyim. Bu 2 sene içerisinde bir çok kez hamile kaldım.
tez hamile kalabiliyorum.*
*sorunum şu ki, geçirdiğim hamileliklerin çoğu kimyasal gebelik, ve düşük ile sonuçlandı.*
*Eşimle yapılması gereken bütün testlerimiz yapıldı bir sorun çıkmadı. pıhtılaşma gibi bir sorunumda yok.*
*bu güne kadar hiçbir şekilde kese görmedim 5 ve 6. haftalarda kanama başladı.*
*size sorum şudur peş pese kimyasal gebelik geçirenleriniz oldumu ? nasıl bir tedavi uyguladınız?*
*ayın 28'inde randevum var. şikayetimi doktora anlatacağım. fakat gitmeden önce benim gibi olanlar varmı aranızda bunu merak ettim.*
*okuduğunuz için teşekkür ederim.yorumlarınızı bekliyorum.*
Cnm benimde 2 kimyasal gebeliğim var. Gebe kalmadan önce 3. İçin yani prednol (kortizon) kullandım. 11. Haftaya geldik ama doktor ilacı bıraktırınca bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Buna kesinlikle inanıyorum ki bağışıklıkla ilgili bi durum bu. Bünyemiz bebeği kabul etmiyor. Ramotolojiye gidip ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Buda teorimi doğruladı.Kızlar merhaba, ben de 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay rahim filmi çekilecek. Bir arkadaşım geçen ay 8.kimyasalını yaşadı. Eşinde kendinde, genetikte hiçbir sıkıntıları yok. Tüm tahlilleri yapılmış. Ben zor hamile kalabiliyorum. Senede 1 kez kaldım hep. 3 senelik evliyim. Artık kalitesiz sperm yada yumurta olayına inanmıyorum. Bence vücudumuz kabul etmiyor bebeği. Mesela ben çok meyve sebze yemem ama senede 1 ya hastalanırım ya hastalanmam. Yatak döşek yatmam bi uğrayıp geçer hastalık 2 gün. Yani çabuk atıyorum. Sizde nasıl bu durum? Kafayı yicem kimse önemsemiyor. Yardımlaşalım lütfen kızlar.
Çok üzgünüm senin adına Allah bir daha yaşatmasın bu acıyıCnm benimde 2 kimyasal gebeliğim var. Gebe kalmadan önce 3. İçin yani prednol (kortizon) kullandım. 11. Haftaya geldik ama doktor ilacı bıraktırınca bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Buna kesinlikle inanıyorum ki bağışıklıkla ilgili bi durum bu. Bünyemiz bebeği kabul etmiyor. Ramotolojiye gidip ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Buda teorimi doğruladı.
Ana testi nedirCnm benimde 2 kimyasal gebeliğim var. Gebe kalmadan önce 3. İçin yani prednol (kortizon) kullandım. 11. Haftaya geldik ama doktor ilacı bıraktırınca bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Buna kesinlikle inanıyorum ki bağışıklıkla ilgili bi durum bu. Bünyemiz bebeği kabul etmiyor. Ramotolojiye gidip ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Buda teorimi doğruladı.