Gebeliğe Hazırlık Sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ıtp hastasıyım bağışıklığım trombositlerimi tanımayıp öldürüyor zaten. Bebeği de tanımayıp öldürüyor. Kolay kolay gripte olmam

Benim ikinci testimde pozitif çıktı cnm. Bende perinatologa gidicem inş kontrollü gebelik için

Ben ıtp hastasıyım bağışıklığım trombositlerimi tanımayıp öldürüyor zaten. Bebeği de tanımayıp öldürüyor. Kolay kolay gripte olmam

Aaaaa çok garip.. Ben de grip olmam. Baktım ana testine de, çok karışık çok anlamadım Yarın doktora sorucam bi bu bağışıklık mevzusunu

İyi geceler kızlar bende 1 kürtaj 5 de kimyasal gebelik geçirdim kalp sesi felan hiç duymadım hiç o kadar ilerleyemedik bağışıklıkla alakalı hangi doktora sorduysam hayır onla ilgisi yok dediler direk. Başlarından mı savıyor bu doktorlar anlamıyorum. Tüp bebek merkezleri başarılı olmak için her türlü önlemi alıyor ama diğer doktorlar pekte önemsemiyor sanırım yarın nasip olursa bi doktora daha gidicem bakalım o ne diyecek.

Hala kimse normal bir gebelik yokmu gençler

Meraba döktöra gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.bende sizin durumunuzu yaşıyorum çaresiz kkaldım. Umarım görür yardımcı lursunuz

Bende sekiz kez yaşadım tatlım. Dokuzuncusunda aldım kucağıma şükürler olsun. Bende kan pıhtılaşmasından dolayı oluyordu. İğne kullandım gebelik boyunca

Bende sekiz kez yaşadım tatlım. Dokuzuncusunda aldım kucağıma şükürler olsun. Bende kan pıhtılaşmasından dolayı oluyordu. İğne kullandım gebelik boyunca
Bendede kan pıhtılaşma hastalığı ve 6 kere düşük yaptım ama kimyasala oldu birde hicbir gebeliğin de kese görünmeden düştü ne yapsam

Bende öyleyim bir şey anlamadım adetle düşüyor hemen 6.ciyi düşürdüm çok çaresizim
Geçmiş olsun inşallah sende anne olursun. Benim işte kese görünmedi beş defa. Sonra birinde WC de gitti daha iki aylık değildi. İkiside kanama başladı kürtaj oldum. Sanırım dua etmekten başka bir yolu yok. Allah ol deyince oluyor. Ama ben keseyi görür görmez iğneye başlamıştım çünkü iki düşüğümde hemen iğne başlamadığımdan oldu.

Merhaba sizde hangi genlerde sorun vardı ben de 3 kimyasal yasadim
Hiç bilmiyorum canım ne desem yalan olur üstünden çok zaman geçti. Benim düşen bebekler de sorun vardı kimi turner sendromlu kimisi de tespit edilemedi. Çok sıkıntılı bir dönemden geçtim.

Benim doktorum da bağışıklıkla alakalı olabileceğini söyledi prograf Kullanmamı önerdi

Merhaba bukadar kimyasal yasadiktansonra sağlıklı bebeği olan oldu mı kizlar

Biliyorum canım çok uzun zaman geçmiş ama belki bir
Çözüm bulmuşsundur diye yazıyorum çünkü ben de 4. Kez kimyasal geçirdim hafif pıhtılaşma eğilimim var son iki gebelikte iğne de başlandı ama yine de kimyasalla sonuçlandı artık ümidim tükeniyor 39 yaşımdayım

Eşimle farklı nedenlerden dolayı ayrıldığımız için artık bu konuyla ilgilenmiyorum. Hepinize sağlıklı hayrlı gebelik ler diliyorum en kısa zamanda. ( bir çözüm bulamadan yollarımız ayrıldı, o yüzden sizleri aydınlatamıyorum. Hepinizi öpüyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…