- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Ben ıtp hastasıyım bağışıklığım trombositlerimi tanımayıp öldürüyor zaten. Bebeği de tanımayıp öldürüyor. Kolay kolay gripte olmamÇok üzgünüm senin adına Allah bir daha yaşatmasın bu acıyıBaştan beri hiç inanmadım sperm yada yumurtayla alakalı olduğuna Hani en iyi spermi seçerdi yumurta 1 oldu 2 oldu 3 .. Kesinlikle bağışıklıkla alakası var. Sen kolay kolay hastalanıyor musun? Doktora sorucam bunu yarın..
ana testi için internetten araştır oku cnm şimdi yanlış birşey söylemiyeyimAna testi nedir
Benim ikinci testimde pozitif çıktı cnm. Bende perinatologa gidicem inş kontrollü gebelik içinBende zor hamile kalıyorum bu sene hiç kalamadım mesela 2 bebek kaybettim2 senedebiri kalp durması 13 hafta diğeri de boş gebelik clexsan da kullanmıştım
Şimdi riskli gebelik uzmanı takibindeyim ANA testi ilk pozitifti sonra alt testlerini yaptırdım doktorun isteği üzerine ama hepsi negatifti ANA tekrarlandı oda negatife döndü gittiğim doktorum gebelik oluşmaması için hiç bir sebep olmadığını herşeyin çok iyi olduğunu söyledi bu ay yumurta takibine başladık
Neyse gebelik oluştuğunda clexsan yine kullanacağım ve yanında bağışıklık sistemini baskılayacak kortizon +serum benim gibi hastalarına bu şekilde tedavi uygulayıp sağlıkla kucaklarına almalarını sağlamış
Benim gittiğim doktor tüp bebek merkezinde çalışıyor ve bu tip yerlerde çalışan doktorların daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum çünkü bu tip tedaviler daha çok tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında uygulanıyormuş genelde internete gebelik aşısı yazın bir sürü Bilgi çıkıyor başka riskli gebelik uzmanlarına da gittim hepsinin tek dediği kucağa alana kadar devam demekten başka bir şey yapmadı
Ben ıtp hastasıyım bağışıklığım trombositlerimi tanımayıp öldürüyor zaten. Bebeği de tanımayıp öldürüyor. Kolay kolay gripte olmam
Meraba döktöra gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.bende sizin durumunuzu yaşıyorum çaresiz kkaldım. Umarım görür yardımcı lursunuz*Herkese iyi günler dilerim. Ben 2 senelik evliyim. Bu 2 sene içerisinde bir çok kez hamile kaldım.
tez hamile kalabiliyorum.*
*sorunum şu ki, geçirdiğim hamileliklerin çoğu kimyasal gebelik, ve düşük ile sonuçlandı.*
*Eşimle yapılması gereken bütün testlerimiz yapıldı bir sorun çıkmadı. pıhtılaşma gibi bir sorunumda yok.*
*bu güne kadar hiçbir şekilde kese görmedim 5 ve 6. haftalarda kanama başladı.*
*size sorum şudur peş pese kimyasal gebelik geçirenleriniz oldumu ? nasıl bir tedavi uyguladınız?*
*ayın 28'inde randevum var. şikayetimi doktora anlatacağım. fakat gitmeden önce benim gibi olanlar varmı aranızda bunu merak ettim.*
*okuduğunuz için teşekkür ederim.yorumlarınızı bekliyorum.*
Bendede kan pıhtılaşma hastalığı ve 6 kere düşük yaptım ama kimyasala oldu birde hicbir gebeliğin de kese görünmeden düştü ne yapsamBende sekiz kez yaşadım tatlım. Dokuzuncusunda aldım kucağıma şükürler olsun. Bende kan pıhtılaşmasından dolayı oluyordu. İğne kullandım gebelik boyunca
Geçmiş olsun inşallah sende anne olursun. Benim işte kese görünmedi beş defa. Sonra birinde WC de gitti daha iki aylık değildi. İkiside kanama başladı kürtaj oldum. Sanırım dua etmekten başka bir yolu yok. Allah ol deyince oluyor. Ama ben keseyi görür görmez iğneye başlamıştım çünkü iki düşüğümde hemen iğne başlamadığımdan oldu.Bende öyleyim bir şey anlamadım adetle düşüyor hemen 6.ciyi düşürdüm çok çaresizim
Merhaba sizde hangi genlerde sorun vardı ben de 3 kimyasal yasadimBende sekiz kez yaşadım tatlım. Dokuzuncusunda aldım kucağıma şükürler olsun. Bende kan pıhtılaşmasından dolayı oluyordu. İğne kullandım gebelik boyunca
Hiç bilmiyorum canım ne desem yalan olur üstünden çok zaman geçti. Benim düşen bebekler de sorun vardı kimi turner sendromlu kimisi de tespit edilemedi. Çok sıkıntılı bir dönemden geçtim.Merhaba sizde hangi genlerde sorun vardı ben de 3 kimyasal yasadim
Merhaba sağlıklı gebelik oldumu daha sonraDediginiz de olabilir,amin çok sağolun verdiğiniz bilgiler için:)
Merhaba canım hamile kalabildinn mı senHala kimse normal bir gebelik yokmu gençler
Biliyorum canım çok uzun zaman geçmiş ama belki bir*Herkese iyi günler dilerim. Ben 2 senelik evliyim. Bu 2 sene içerisinde bir çok kez hamile kaldım.
tez hamile kalabiliyorum.*
*sorunum şu ki, geçirdiğim hamileliklerin çoğu kimyasal gebelik, ve düşük ile sonuçlandı.*
*Eşimle yapılması gereken bütün testlerimiz yapıldı bir sorun çıkmadı. pıhtılaşma gibi bir sorunumda yok.*
*bu güne kadar hiçbir şekilde kese görmedim 5 ve 6. haftalarda kanama başladı.*
*size sorum şudur peş pese kimyasal gebelik geçirenleriniz oldumu ? nasıl bir tedavi uyguladınız?*
*ayın 28'inde randevum var. şikayetimi doktora anlatacağım. fakat gitmeden önce benim gibi olanlar varmı aranızda bunu merak ettim.*
*okuduğunuz için teşekkür ederim.yorumlarınızı bekliyorum.*
Biliyorum canım çok uzun zaman geçmiş ama belki bir
Çözüm bulmuşsundur diye yazıyorum çünkü ben de 4. Kez kimyasal geçirdim hafif pıhtılaşma eğilimim var son iki gebelikte iğne de başlandı ama yine de kimyasalla sonuçlandı artık ümidim tükeniyor 39 yaşımdayım