Gebeliğe Hazırlık Sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm merhaba 2 yıllık evliyim ve 4 kez kimyasal yaşadım senınle aynı durumdayım ..peki senın son durum nedir ..bende eşime diyorum yoruldum artık tüp bebeğe bşlayalım...bütün tahlillerim yapıldı rahim filmide dahil hiç bişey yok...pıhtılaşmada yok
Eşimle farklı nedenlerden dolayı ayrıldığımız için artık bu konuyla ilgilenmiyorum. Hepinize sağlıklı hayrlı gebelik ler diliyorum en kısa zamanda. ( bir çözüm bulamadan yollarımız ayrıldı, o yüzden sizleri aydınlatamıyorum. Hepinizi öpüyorum.)

Meraba döktöra gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.bende sizin durumunuzu yaşıyorum çaresiz kkaldım. Umarım görür yardımcı lursunuz
Eşimle farklı nedenlerden dolayı ayrıldığımız için artık bu konuyla ilgilenmiyorum. Hepinize sağlıklı hayrlı gebelik ler diliyorum en kısa zamanda. ( bir çözüm bulamadan yollarımız ayrıldı, o yüzden sizleri aydınlatamıyorum. Hepinizi öpüyorum.)

Merhaba sağlıklı gebelik oldumu daha sonra

Kızlar merhaba, ben de 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay rahim filmi çekilecek. Bir arkadaşım geçen ay 8.kimyasalını yaşadı. Eşinde kendinde, genetikte hiçbir sıkıntıları yok. Tüm tahlilleri yapılmış. Ben zor hamile kalabiliyorum. Senede 1 kez kaldım hep. 3 senelik evliyim. Artık kalitesiz sperm yada yumurta olayına inanmıyorum. Bence vücudumuz kabul etmiyor bebeği. Mesela ben çok meyve sebze yemem ama senede 1 ya hastalanırım ya hastalanmam. Yatak döşek yatmam bi uğrayıp geçer hastalık 2 gün. Yani çabuk atıyorum. Sizde nasıl bu durum? Kafayı yicem kimse önemsemiyor. Yardımlaşalım lütfen kızlar.
Canım sen kimyasallardan sonra nasıl bir yol takip ettin? Hamilesin, sağlıkla kucağına al inşallah, benim iki kimyasal 2 dış gebeliğim vardı, bu ay 3.dış gebeliğimi yaşadım, tüpümün biri alındı zaten, önereceğin bir şeyler var mı?

Merhaba kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanarak gebe kaldım şuan 8. Haftamdayım. Benim sadece mthfr 1298 değerim heterozigottu. Yani sorun bağışıklık filan değilmiş iğne kullanmam yeterliymiş hepinize hayırlı gebelikler sağlık dolu günler diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤲🏻

Son düzenleme:
Baya geçmiş üzerinden ama belki görürsünüz. Bende de kan pıhtılaşması var da benimki mthfr mutasyonu her ikisi de heterezigot sizinki hangisiydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende sekiz kez yaşadım tatlım. Dokuzuncusunda aldım kucağıma şükürler olsun. Bende kan pıhtılaşmasından dolayı oluyordu. İğne kullandım gebelik boyunca
Baya geçmiş üzerinden ama belki görürsünüz. Bende de kan pıhtılaşması var da benimki mthfr mutasyonu her ikisi de heterezigot sizinki hangisiydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende 5. Kimyasal geveligimi yasiyorum gitmedigimiz doktor yapmadigimiz testler kalmadi ayni sizin durumunuzdayiz cok merak ediyorum bo cocuğunuz oldumu baya once paylasmisiniz

Merhaba 2018 de paylasmisiniz ama bende ayni durumdayim sizle acaba cocugunuz oldumu bilgi verirseniz cok cok sevinirim

Merhaba bukadar kimyasal yasadiktansonra sağlıklı bebeği olan oldu mı kizlar
Evet canim konu sahibi benim. Eşimden ayrıldım 2.evliligimi yaptim ve hemen hamile kalıp sağlıklı doğum gerçekleştirdim kızım suan 7 aylik.

Soğan kurunu nas yapmamız gerek ben 11 haftalık bir düşük yaşadım 3 de kimyasal yaşadım bütün testler yapıldı genetik testleri ilaçlı rahim filmi vs Bi sorun bulunamadı ama ben bunların üzerine 2 kimyasal daha geçirdim benim gibi yaşayan varmi 😔😔

Ben eşimden ayrıldım bazi sebeplerden dolayı 2.evliligimi yaptim ve hemen hamile kalıp sağlıklı doğurdum suan kızım 7 aylik 😊
MAŞALLAH ALLAH isteyen herkese sağlıklı gebelikler Nasip etsin İnşallah Hayırlısı olsun kimyasalların üstüne sağlıklı gebe kalıp doğum yaptıysanız demekki herşeyin zamanı var bende iki aylıkKen bir düşük üstüne kimyasal ve bu ayda aşılamayla kimyasal geçiriorum RABBİM bizede Nasip etsin isteyen herkese de İnşallah ben şimdi Genetik testleri yaptırmayı düşünüyorum Siz değişik bişey kullandınızmı acaba sağlıklı gebelik için

X