Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 5 kimyasaldan sonra memelekette bir ebeye gittim doğal bitkilerle ilac yaptı bana Rabbimin vesilesiyle de işe yaradı kadın karnımı eller ellemez rahimin kapalı bebek içeri yerlesemedigi için kimyasal veya dış gebelik oluyormuş bende çok inanmadım ama gerçekten işe yaradı rabbim nasip etti inşallah kucağıma alırım rabbim büyük umudunu kesme canım benim
Benim de 5 kimyasaldan sonra memelekette bir ebeye gittim doğal bitkilerle ilac yaptı bana Rabbimin vesilesiyle de işe yaradı kadın karnımı eller ellemez rahimin kapalı bebek içeri yerlesemedigi için kimyasal veya dış gebelik oluyormuş bende çok inanmadım ama gerçekten işe yaradı rabbim nasip etti inşallah kucağıma alırım rabbim büyük umudunu kesme canım benim
Evet hamileyim şu an iyi gidiyor rabbim sonunu güzel eylesin darısı başına bilmiyorum ki canım bir kaç çeşit köylerde dağlarda yetişen bitkilerdi iki taş arasına koyup dövdü iki saat sonra 40 tane hapa çevirip posetledi ve dolapta muhafaza et kullan deddi birde fitil yaptı ayiryeten onu da 30 gün kullandım