Bende zor hamile kalıyorum bu sene hiç kalamadım mesela 2 bebek kaybettim2 senedebiri kalp durması 13 hafta diğeri de boş gebelik clexsan da kullanmıştım
Şimdi riskli gebelik uzmanı takibindeyim ANA testi ilk pozitifti sonra alt testlerini yaptırdım doktorun isteği üzerine ama hepsi negatifti ANA tekrarlandı oda negatife döndü gittiğim doktorum gebelik oluşmaması için hiç bir sebep olmadığını herşeyin çok iyi olduğunu söyledi bu ay yumurta takibine başladık
Neyse gebelik oluştuğunda clexsan yine kullanacağım ve yanında bağışıklık sistemini baskılayacak kortizon +serum benim gibi hastalarına bu şekilde tedavi uygulayıp sağlıkla kucaklarına almalarını sağlamış
Benim gittiğim doktor
tüp bebek merkezinde çalışıyor ve bu tip yerlerde çalışan doktorların daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum çünkü bu tip tedaviler daha çok tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında uygulanıyormuş genelde internete gebelik aşısı yazın bir sürü Bilgi çıkıyor başka riskli gebelik uzmanlarına da gittim hepsinin tek dediği kucağa alana kadar devam demekten başka bir şey yapmadı