Tekrarlayan Kimyasal Gebelik

Çok üzüldüm sizin içinde gerçekten zor bi durum bende arada o korkuyu yaşıyorum 🥺
Ben bu ay kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve bazı genlerimde çıktı. Hamile kaldığımda iğne kullanmaya başlicam. Sizde baktırdınız mı acaba?
Baktırdım benim de iki gende var doktorlar önemsiz diyip duruyor

A1298c heterizigot bı de pa geni ordada var önemsiz diyorlar
Anladım genelde heterozigot olunca da pek önemsemiyorlar ama sizin artık şansa bırakmak gibi bi durumunuz yok. Okuduğum kadarıyla şu an gebeymişsiniz. Doktorunuza sorun en azından ilacını versinler.
Folik asit, b12, multivitamin takviyeleri alın.

A1298c heterizigot bı de pa geni ordada var önemsiz diyorlar

A1298c heterizigot benimde bi değerim canım ama iyice araştır tek doktorla kalma kuzum..
benim bi kaybım var , doktorun biri aynı çok önemsiz dedi biri de tekrar gebe kalınca iğneye başlıcaz dedi..

Ben şuan ecopirin kullanıyorum.. Allah nasip eder de olursa iğne vurulcam..

Keşke diğer gebeliğimde önlem amaçlı bi doktor verseydi ama malesef bebeğim melek oldu gitti..

A1298c heterizigot benimde bi değerim canım ama iyice araştır tek doktorla kalma kuzum..
benim bi kaybım var , doktorun biri aynı çok önemsiz dedi biri de tekrar gebe kalınca iğneye başlıcaz dedi..

Keşke diğer gebeliğimde önlem amaçlı bi doktor verseydi ama malesef bebeğim melek oldu gi

Keşke diğer gebeliğimde önlem amaçlı bi doktor verseydi ama malesef bebeğim melek oldu gitti..
Ah canım rabbim yardımcımız olsun ağlamaktan helak oldum bende gebe kalıp daha kalp atişini duymadan kaybediyorum

Anladım genelde heterozigot olunca da pek önemsemiyorlar ama sizin artık şansa bırakmak gibi bi durumunuz yok. Okuduğum kadarıyla şu an gebeymişsiniz. Doktorunuza sorun en azından ilacını versinler.
Folik asit, b12, multivitamin takviyeleri alın.
Cırospin başladı bı de pirogestiron başladim bakalım bunda ne olucak

Ah canım rabbim yardımcımız olsun ağlamaktan helak oldum bende gebe kalıp daha kalp atişini duymadan kaybediyorum

8 aylıkken kaybettim kuzum bende :KK43:
Çok zor çooook...

iyi bi doktor bul kendine hepsinin görüşünü al kuzum hayırlısıyla doğru zamanda bebeşin gelecek sana :)

Dualarım seninle...

8 aylıkken kaybettim kuzum bende :KK43:
Çok zor çooook...

iyi bi doktor bul kendine hepsinin görüşünü al kuzum hayırlısıyla doğru zamanda bebeşin gelecek sana :)

Dualarım seninle...
Benim de dualarım seninle canım rabbim sabır versin senin sınavın daha zor geçmiş rabbim yar ve yardımcımız olsun

Merhaba hanımlar :)
Bugün an itibariyle maalesef 3.kimyasal gebeliğimi yaşıyorum. Aslında bu ay hamile kaldığımda ilk değer düşük olunca anlamıştım. Erkenden öğrenip ilaç tedavisine başlamıştım coraspin ve prosgestana. Ancak onlarda düşüğü önleyemedi. Ayrıca tam bir senedir deniyoruz ve 3 defa kimyasal gebelik oldu.
Sorum şu benim gibi tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan daha sonra sağlıklı gebeliği olan oldu mu acaba? Nasıl bir süreçten geçtiniz?
S2ninke aynıyım 3.kümyasalım şuan.bebi genetiğe gönderdi gidecem

X