Merhaba ben de dıs gebelik ve sonra 8 haftalıkken düşük yaşayan biri olarak meraktan düşük materyalini genetik teste gönderdim. Triploidi yani kromozom bozulugu cıktı. Bu tip düşükler olsun kimyasal gebelik olsun zaten sorunlu gebeliklerin kendiliğinden atılması oluyor. Bu kapsamda yumurta kalitesiz olabilir, sperm kalitesiz olabilir, tamamen şans faktörü ya da sizin genetiğinizde bir sorun olabilir. Doktorunuza danısarak genetik test yaptırmanızı öneririm. Allah korusun örn sma tasıyıcısısınız eşiniz de öledir sağlıksız embriyoyu vucut atıyordur ki şükürler olaun vucut atıyor cogu zaman sağlıksız olanı. Üst üste kimyasal gebelikte tek tavsiyem sizlerde genetik test yapılmasıdır. Belki “Allah korusun” bir sorun cıkar ve tek çare ptg ‘li tüp bebek olur. Bana da doktor öyle demişti, eğer testlerinizde size ait bir sıkıntı çıkarsa ptg’li tüp bebek öneriyorum demişti. Şükür bende Ve eşimde bir sorun cıkmadı ancak bir daha denemedim hamile kalmayı.Merhabalar bende 4 kimyasal gebelik 2 kese gozuktukten sonra düşük birde dış gebelik geçirdim nasıl bir yol izlediniz artık yoruldum lütfen tedavi sürecinizi anlatır mısınız
Herşeyi denedik. Klomen, aşılama, tüp bebek. Toplamda 12 kimyasal 2 dış gebeliğim oldu. 7 senede anksiyete depresyon hepsini geçirdim. 1 sene önce ramazanda son tüp bebek transferini olmuştum kimyasal olmuştu. Bir sene boyunca hiç hamile kalamadım tüp bebek ilaçlarının etkisiyle de adet düzenim falan değişti kistlerle uğraştım bi kaç ay sonra normale döndüm. Geçen ramazanda da kendiliğinden hamile kaldım ve bebeğim tutundu. Genetik testlerimiz temizdi hiç bir problem yoktu. Pıhtılaşma falanda yoktu. Daha öncede pes etmiştim ama herşeyi deneyip tekrar pes edince geldi kendiliğindenMerhabalar bende 4 kimyasal gebelik 2 kese gozuktukten sonra düşük birde dış gebelik geçirdim nasıl bir yol izlediniz artık yoruldum lütfen tedavi sürecinizi anlatır mısınız
Genetik testlerinin temiz çıktı çok şükür ki ama hafif pihtilaşma bozukluğu çıktı bende onda da cırospin kullanıyorum doktor iğneye gerek yok diyorMerhaba ben de dıs gebelik ve sonra 8 haftalıkken düşük yaşayan biri olarak meraktan düşük materyalini genetik teste gönderdim. Triploidi yani kromozom bozulugu cıktı. Bu tip düşükler olsun kimyasal gebelik olsun zaten sorunlu gebeliklerin kendiliğinden atılması oluyor. Bu kapsamda yumurta kalitesiz olabilir, sperm kalitesiz olabilir, tamamen şans faktörü ya da sizin genetiğinizde bir sorun olabilir. Doktorunuza danısarak genetik test yaptırmanızı öneririm. Allah korusun örn sma tasıyıcısısınız eşiniz de öledir sağlıksız embriyoyu vucut atıyordur ki şükürler olaun vucut atıyor cogu zaman sağlıksız olanı. Üst üste kimyasal gebelikte tek tavsiyem sizlerde genetik test yapılmasıdır. Belki “Allah korusun” bir sorun cıkar ve tek çare ptg ‘li tüp bebek olur. Bana da doktor öyle demişti, eğer testlerinizde size ait bir sıkıntı çıkarsa ptg’li tüp bebek öneriyorum demişti. Şükür bende Ve eşimde bir sorun cıkmadı ancak bir daha denemedim hamile kalmayı.
Kimyasal da değeriniz en fazla kaç oluyordu benimki en fazla 2000 3000Herşeyi denedik. Klomen, aşılama, tüp bebek. Toplamda 12 kimyasal 2 dış gebeliğim oldu. 7 senede anksiyete depresyon hepsini geçirdim. 1 sene önce ramazanda son tüp bebek transferini olmuştum kimyasal olmuştu. Bir sene boyunca hiç hamile kalamadım tüp bebek ilaçlarının etkisiyle de adet düzenim falan değişti kistlerle uğraştım bi kaç ay sonra normale döndüm. Geçen ramazanda da kendiliğinden hamile kaldım ve bebeğim tutundu. Genetik testlerimiz temizdi hiç bir problem yoktu. Pıhtılaşma falanda yoktu. Daha öncede pes etmiştim ama herşeyi deneyip tekrar pes edince geldi kendiliğinden
Aynısını bana da demişti bu arada kan pıhtılaşması bende de cıktı, ancak bir daha hamile kalırsam iğne de kullanacağız dedi.Genetik testlerinin temiz çıktı çok şükür ki ama hafif pihtilaşma bozukluğu çıktı bende onda da cırospin kullanıyorum doktor iğneye gerek yok diyor
Bana gerek yok diyor benim de A1298c heterizigot bı de pia 4g 5g iki henim heterizigotAynısını bana da demişti bu arada kan pıhtılaşması bende de cıktı, ancak bir daha hamile kalırsam iğne de kullanacağız dedi.
800lere çıktı en fazla rahim içi tutunan hiç olmadı. Dış gebeliklerde sol tüple yumurtalık arasında kese göründü.Kimyasal da değeriniz en fazla kaç oluyordu benimki en fazla 2000 3000
Gittigim bı doktor kimyasal gebeliklerde ki degerler fazla yüksek olmuyor diyor du benim ki iki tane kese gozuktu oda kusuk 8 mm sonra kanamalı düşük yine800lere çıktı en fazla rahim içi tutunan hiç olmadı. Dış gebeliklerde sol tüple yumurtalık arasında kese göründü.
O kimyasal olmuyo ki kese var çünkü. Benim genetik bi sorun yok pıhtılaşmada yok ama gebeliği öğrenir öğrenmez oksapara başlattı doktorum. Daha beta değerim 300 lerdeydi. Hala kullanıyorum.Gittigim bı doktor kimyasal gebeliklerde ki degerler fazla yüksek olmuyor diyor du benim ki iki tane kese gozuktu oda kusuk 8 mm sonra kanamalı düşük yine
Benim de genetikte sorun yok ama pıhtılaşma bozukluğu var iğneye gerek yok diyor doktorlarO kimyasal olmuyo ki kese var çünkü. Benim genetik bi sorun yok pıhtılaşmada yok ama gebeliği öğrenir öğrenmez oksapara başlattı doktorum. Daha beta değerim 300 lerdeydi. Hala kullanıyorum.
Muhtemelen iğne kullanman gerekiyor seninde. Başka bir doktor dene benceBenim de genetikte sorun yok ama pıhtılaşma bozukluğu var iğneye gerek yok diyor doktorlar
Riske atmayın derim ben de. Benim de 4’lü kan panelinde v leiden normal diğer 3 değer heterozigot. doktor diğer gebeliklerde gerek görmedi sadece aspirin verdi ancak dıs gebelik ve düşük sonrası 3. Denemede iğneye dönmeliymişiz , özetle zaten gebeliklerinde problem cıktı hep, 3. Denemede de bunu riske atmayalım mantıgı ile ilerleyeceğiz.Muhtemelen iğne kullanman gerekiyor seninde. Başka bir doktor dene bence
Bazen gerçekten iğne kullanırsam ise yariycak mi diye düşünüyorum artık umudum kalmadı maddi durumum da yok tüp Bebek yaptırmaya Rabbim bir daha yaşatmasınMuhtemelen iğne kullanman gerekiyor seninde. Başka bir doktor dene bence
Riske atmayın derim ben de. Benim de 4’lü kan panelinde v leiden normal diğer 3 değer heterozigot. doktor diğer gebeliklerde gerek görmedi sadece aspirin verdi ancak dıs gebelik ve düşük sonrası 3. Denemede iğneye dönmeliymişiz , özetle zaten gebeliklerinde problem cıktı hep, 3. Denemede de bunu riske atmayalım mantıgı ile ilerleyeceğiz.
Ben tüp bebeklerde de kullandım iğne intralipit serumda kullandık ama işe yaramadı açıkçası. Hemde ikisinde de kullandık yine kimyasal oldu ikisinde de. Ama şöyle de bişi var bu gebeliğimde adet günümde baktım betaya 28.gün 300lerde bir değerdi. İlk defa bu kadar normaline bir değer çıkmıştı. Sonra doktorum nolur nolmaz oksapar kullanalım dedi hem ecoprin hem oksapar kullandım. 10.haftada kanamam olunca ecoprini iptal ettik oksapara hala devam çok şükür 31.haftam doldu bugün. Yani birazda artık şu kafadayım kesin iğneden demiyorum benim nasibim şimdiymiş. Çünkü iğneyide denedim daha önce. Hatta bende bi tanesinde dış gebelikte iğne kullanmışım haberimiz yok sonra bıraktım öğrenince.Bazen gerçekten iğne kullanırsam ise yariycak mi diye düşünüyorum artık umudum kalmadı maddi durumum da yok tüp Bebek yaptırmaya Rabbim bir daha yaşatmasın
Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersiniz çok sevinirimBen tüp bebeklerde de kullandım iğne intralipit serumda kullandık ama işe yaramadı açıkçası. Hemde ikisinde de kullandık yine kimyasal oldu ikisinde de. Ama şöyle de bişi var bu gebeliğimde adet günümde baktım betaya 28.gün 300lerde bir değerdi. İlk defa bu kadar normaline bir değer çıkmıştı. Sonra doktorum nolur nolmaz oksapar kullanalım dedi hem ecoprin hem oksapar kullandım. 10.haftada kanamam olunca ecoprini iptal ettik oksapara hala devam çok şükür 31.haftam doldu bugün. Yani birazda artık şu kafadayım kesin iğneden demiyorum benim nasibim şimdiymiş. Çünkü iğneyide denedim daha önce. Hatta bende bi tanesinde dış gebelikte iğne kullanmışım haberimiz yok sonra bıraktım öğrenince.
Tabikiii Allah kalbinize göre versinRabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersiniz çok sevinirim
İnşallah Rabbim büyükTabikiii Allah kalbinize göre versinumudunuzu kaybetmeyin yaa Allah zamanını çok iyi biliyor ben e olacak buna inanın sadece zamanı belli değil ama olacak inşallah
Merhaba bende de herozigot çıktı bir dış gebelik bir de boş gebeliğim var hamile olur olmaz mi kullanmaya başladınız hapı dr lar önemsiz diyor ama bana sorarsanız bu yüzden oluyor bunlar bir de rahim filmi çekinmişmiydiniz bende çok korkuyorum artıkGenetik testlerinin temiz çıktı çok şükür ki ama hafif pihtilaşma bozukluğu çıktı bende onda da cırospin kullanıyorum doktor iğneye gerek yok diyor
Canım ben hamile kalmadan önce bir doktor cırospin kullan dedi bende 100 mg kullanıyordum gebe olduğunu öğrendim dedim kesin buda diğerleri gibi boş yada dış gebelik olur sonra kanamam oldu doktor onu da bıraktırdı sonra kanama sürdü şu an devam ediyor gebelik pek bir şey yapmadım hala çok korkuyorum her an bir şey olucak diye seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada banadaMerhaba bende de herozigot çıktı bir dış gebelik bir de boş gebeliğim var hamile olur olmaz mi kullanmaya başladınız hapı dr lar önemsiz diyor ama bana sorarsanız bu yüzden oluyor bunlar bir de rahim filmi çekinmişmiydiniz bende çok korkuyorum artık
Çok üzgünüm senin adına da ne yapıcaz biz böyleCanım ben hamile kalmadan önce bir doktor cırospin kullan dedi bende 100 mg kullanıyordum gebe olduğunu öğrendim dedim kesin buda diğerleri gibi boş yada dış gebelik olur sonra kanamam oldu doktor onu da bıraktırdı sonra kanama sürdü şu an devam ediyor gebelik pek bir şey yapmadım hala çok korkuyorum her an bir şey olucak diye seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada banada