Sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar

Zecmel

🩵🍁❄️🍂
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
5.202
10.204
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 senelik evliyim ve şimdiye kadar 4 kez kimyasal gebelik yaşadım. Hormon testleri, sperm testleri, rahim filmi, trombifili testleri hep temiz kist falanda yok maşallah. Hatta isin manevi boyutuna bile baktım. Yani ümidimi kaybetmek istemiyorum ama iki sene oldu. Benim gibi olup normal bir gebelik yaşayan varmı? Nasıl normal bir gebelik oldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun canım ben de 4 ay arayla 2 kere Kimyasal gebelik yaşadım.
Benim de tıpkı senin gibi her şeyim düzgün neden olmadığı konusunda artık bir fikir yürütemiyorum Umarım yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.
kendini üzme ben de 10 aydır deniyorum Bana kalırsa en büyük etken stres

Ya ben de stres mi acaba diyorum. bu süreçte piskolojik destek almadım ama bikac makale yardımıyla kafami toparladım. Kilomu bile duzelttim. Sadece düşüklerin olduğu ay zor geçiyor çok üzülüyorum. Ama her ay olacakmı diye düşünmüyorum eskisi gibi, arada bi iki gün aklima takılıyo acaba hiç mi olmayacak diye. Bu Stres mi bilmiyorum

bende bu ay kimyasal gebelik yasadim . hamile oldugumu ogrendigimde oyle sevinmistim ki . esin degerlerine baktirdi mi ?

Bende sürekli Düşük yapıyorum
çare bulursan haber et

Yok benim keseyi görüyorum
Kalbi görmeye gideceğim zaman düşüyor
1 aylık olup düşüyor
Sana genetik test yapıldı mı
Eylülde yaptıracağız inşallah ben hiç kese bile gormedim yaa adetim biraz gecikiyo ve şiddetli adet sancisiyla düşüyo hatta üçüncüyü bir ay boyunca düşüremedim ne tutundu ne düştü

Eylülde yaptıracağız inşallah ben hiç kese bile gormedim yaa adetim biraz gecikiyo ve şiddetli adet sancisiyla düşüyo hatta üçüncüyü bir ay boyunca düşüremedim ne tutundu ne düştü

Allah allah
Peki doktor araştır demedi mi
Senin doğal mı tüp mü

Yani yazdım bütün testlerim temiz son genetik testlerin yarışı kaldı. Çapa da takip ediliyorum. Kendiliğinden hamile kalıyorum

Bu gönderiyi yazdıktan iki gün sonra sanırım 5.kimyasal geçirdiğimi öğrenmiştim. Peşine iki kimyasal daha ilave ettim ve de toplam 7kimyasal oldu. Bütün testlerim de temiz çıktı herşeyi yaptık. Sadece hormon testlerini yeniledim ve fsh 9.94 çıktı şimdilik tek sıkıntı bu. Adetin 3 5 günü içinde doktorum çağırdı yumurtlama takibi için Inşallah iyi bir sonuc alırım ve buraya güzel şeyler yazmakta nasip olur

zecmel ne yaptın? bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bir yıl içinde üç kez düşük yaşadım doktorlar kimyasal diyor ama bana öyle de gelmiyor. tahlilde beta çıktıktan sonra bir kaç gün içinde kanamam oluyor. beta 160 ı gördüm ilerisini göremedik. ama bende kan pıhtılaşması heterozigot, tip1 diyabet ve haşhimoto hastasıyım ama tip1 diyabet ve tsh değerim gayet iyi sıkıntı yok. gebe kaldığımı şekerimden anlıyorum çünkü değerlerim yükseliyor. bir düşüğümde bir ay beta değerim düşmedi histeroskopi oldum bir şey çıkmadı. doktorum kan sulandırıcı iğne için kalp atışını duymamız gerek diyor. ne yapacağımı şaşırdım bende.

Yaaa benimde bitanesi düşmek bilmediydi Allah yardımcımız olsun. Ben bu ay yumurtlama tedavisi oluyorum. Doktorum planlı gebelik deneyelim dedi. Klomen kullandım adetin beşinci gününde, bugünde ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum heycanla valla inşallah iyi bir sonuc alırım. Artık kimyasal gebelikler sekize çıktı

son gebelik bende klomen ve ovitrelle kullandığım ikinci ay oldu. eşimin spermiyogramı iyi çıktı ama doktor yine de evicap kapsül vereyim dedi onu vermişti neredeyse bir ay kullanmıştı ama yine kimyasal oldu yumurta iyi olmasa zaten doktor çatlatmıyor eşimden gelen sperm de sağlıklı görünüyor neden kimyasal gebelik oluyor halen anlayamıyorum. doktorum deltacortil ve progestan verdi onları da kullandım ama kaçınılmaz son yine düşük....

Kendiliğinden hamile kalabiliyomusun?

İlk iki düşügumde kalmıştım
Yani bende evlenip ilk gebeliği atlattıktan sonra bi kilo aldım sekiz ay sonra bidaha hamile kaldım. Dört ay sonra düzenli beslenerek kilo verdim sonra az bi dikkat etsem masallah hamile kalabiliyorum. Son bi senede 6 kere kimyasal oldu iste simdi doktorun verdigi bu yontem ne kadar ise yaricak bilmiyom ama inşallah etkili olur. Çünkü coooook yoruldum bittim ben

İnşallah gönlüne göre olur

Merhabalar bende 4 kimyasal gebelik 2 kese gozuktukten sonra düşük birde dış gebelik geçirdim nasıl bir yol izlediniz artık yoruldum lütfen tedavi sürecinizi anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…