Senin ve benim pıhtılaşma genlerimiz aynı benim bir boş gebelik ardından 3 ay sonra dış gebeliğim varÇok üzgünüm senin adına da ne yapıcaz biz böyle
Bilmiyorum gerçekten bende çok çaresiz hissediyorum bazen hiç anne olamiycak diye çok korkuyorumÇok üzgünüm senin adına da ne yapıcaz biz böyle
Yok korkma sen kalp atışını duymuşsun kanamayla bile olsa dağlıkla gebeliği olan çok insan var sakın stres yapma tabi anlıyorum seni inşallah güzel ilerler bana da umut ol çünkü aynı genlerde sıkıntımız var dr lar önemsiz diyor ama ben sebebi bu diy düşünüyorum inşallah güzel ilerler canımBilmiyorum gerçekten bende çok çaresiz hissediyorum bazen hiç anne olamiycak diye çok korkuyorum
Amin canım ilaçsız devam ediyorum rabbim büyük sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bunu en içten dileklerimle diliyorumYok korkma sen kalp atışını duymuşsun kanamayla bile olsa dağlıkla gebeliği olan çok insan var sakın stres yapma tabi anlıyorum seni inşallah güzel ilerler bana da umut ol çünkü aynı genlerde sıkıntımız var dr lar önemsiz diyor ama ben sebebi bu diy düşünüyorum inşallah güzel ilerler canım
Canım bende sana dua edicem rabbim korktuğuna uğratmasın kendine iyi bakAmin canım ilaçsız devam ediyorum rabbim büyük sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bunu en içten dileklerimle diliyorum
Sende canımCanım bende sana dua edicem rabbim korktuğuna uğratmasın kendine iyi bak
Merhaba nasıl oldunuzSende canım
Gebeliğin saglıklı ilerliyordur umarım seni merak ediyorum umut ol istiyorum bende artık gelcek ay gebelik planlıyorumBilmiyorum gerçekten bende çok çaresiz hissediyorum bazen hiç anne olamiycak diye çok korkuyorum
Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bakalım en son 2 hafta önce gittim kanamam vardı daha da gitmedim yarın kontrolGebeliğin saglıklı ilerliyordur umarım seni merak ediyorum umut ol istiyorum bende artık gelcek ay gebelik planlıyorum