Sürekli kimyasal gebelik yaşayanlar

Bilmiyorum gerçekten bende çok çaresiz hissediyorum bazen hiç anne olamiycak diye çok korkuyorum 😔
Yok korkma sen kalp atışını duymuşsun kanamayla bile olsa dağlıkla gebeliği olan çok insan var sakın stres yapma tabi anlıyorum seni inşallah güzel ilerler bana da umut ol çünkü aynı genlerde sıkıntımız var dr lar önemsiz diyor ama ben sebebi bu diy düşünüyorum inşallah güzel ilerler canım 🥰

Yok korkma sen kalp atışını duymuşsun kanamayla bile olsa dağlıkla gebeliği olan çok insan var sakın stres yapma tabi anlıyorum seni inşallah güzel ilerler bana da umut ol çünkü aynı genlerde sıkıntımız var dr lar önemsiz diyor ama ben sebebi bu diy düşünüyorum inşallah güzel ilerler canım 🥰
Amin canım ilaçsız devam ediyorum rabbim büyük sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bunu en içten dileklerimle diliyorum

Herkese merhabalar, ekim transfer grubundaydım. Ama öyle bir noktaya geldik ki benim ki artık rahme tutunaması kısmını geçti.

Bu topiği gorunce sızlere yazmak ıstedım.
1. deneme mart ayında, 2. test ile 180 ulaştık 2 gun sonra az kanama ile kimyasal yasadım.

Bu sefer ise,

10.gun 25
11.gun 70
13.gun 177
17.gun 398
21.gun 980

22. gun sabahta kanama ile düşürdüm.

Anlayabilmiş değilim çok uzgunum, bizde detaylı kromozom testi sürecine giriyoruz.

5.gun embrıyosu iyi kalıte denılıyor ama sonuc husran.
3. yıl once laproskopi , hıstereskopi oldum 2 kerede hep bırara sorun rahımde bulunmustu, sımdı geldıgımız nokta ıse bambaska.
Ve bu sefer dusuk yaptıgım gunden beri aktıf kanamm devam ediyor.

Gebeliğin saglıklı ilerliyordur umarım seni merak ediyorum umut ol istiyorum bende artık gelcek ay gebelik planlıyorum
Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır bakalım en son 2 hafta önce gittim kanamam vardı daha da gitmedim yarın kontrol 🤲

X