Sürekli kabus görmek kafayı mı yiyorum?

ne inandıklarınıza inanıyorum ne fikirlerinize katılıyorum fakat o kadar temiz kalple ve iyi niyetle yazılmış ki bunlar duygulanmamak beğenmemek elimde değil. sevgiler.

Bu arada olacakları görmek yeni bir durum değil bir yıldır var anlatsam çok detay var ama sıkmak istemedim yorumlara akşam bakabileceğim lütfen dalga geçmeden bu durumu bilen varsa yazsın
Psikologa giderek zaten iyi bir yol cizmissiniz
Ikinci bir yol derseniz once yataginizin altina bakin ekmek kirintisi felan varsa bunlar da korkuya sebep olabiliyor
Sonra dua cok etkili oluyor ben de boyleyim ruyalarim hep cikar o yuzden ayetel kursi dahi okumadan uyursam gece cok korkutuyorlar
Anneniz hakli hasta olsaniz sizi kimse kurtaramaz biraz kafanizi dinleyin
Simdi sizi anliyorum cogu ruyaniz ciktigi icin esinizin sizi aldattigini dusunuyorsunuz

Rüyalar çoğu zaman bilinç altını yansıtır aslında.belki bastırdığınız düşünceleriniz rüya olarak karşınıza çıkıyordur.ama rüyalarınızın gerçekleşmesi kısmı beni korkuttu biraz.bir tanıdığımada olurdu bu.gerçekten çok can sıkıcı bir durum

Dinlendiğim zamanlar da da farklı değil yine görüyorum artık yıpranmaya başladım

Dinlendiğimde de görüyorum ama tabi aşırı yoruluyorum azıcık uzansam çocuklar tepeme zıplıyor anne kalk diye bacaklarım sırtım hep ağrıyor

Siz söyleyince mantıklı geldi birden biz çalıştığım kurumda kalabalık bir ekibiz ve hepimiz kadınız akşama kadar yüzlerce konu konuşuyoruz belkide gündüz duyduklarım etkiliyor olabilir aslında

Evet zaten yorgun uyuyorum hiç dinlenemeden sürünerek uyanıyorum nerdeyse kafamın içi hep ağır

Güzel bir yorum oldu teşekkür ederim çok mantıklı söyledikleriniz

Anneniz haklı.
Dinlenin biraz.
Ne güzel böyle teklifle gelmiş.
Çocukların bakımında, ev işi konusunda ya da işyerinde bir işi kimsenin sizden daha iyi yapamayacağı gibi bir düşünceniz var mı?
Tam olarak öyle değil ama çocuklardan ayrı çok kalırsam vicdanen rahatsız oluyorum sanki kötü bir anneymişim gibi

Evet genelde sağ tarafıma yatarım ama hep sırt üstü uyanırım genelde olabilir sırtıma yastık koyayım dönmemek için o zaman

Teşekkür ederim biliyorum dinleyeceğim

Reactions: Cac
Rüya görmeden uyumak insanı dinlendiriyor mis gibi çok şanlısınız :)

Sizinki travma sonrası stres bozukluğu gibi duruyor anksiyete oluşmuş bende bunlar yok ama aşırı pozitif bir insan değilim ne yalan söyleyeyim. Benimde geçmişte kötü tecrübelerim var evet ama şuan problemlerimin çoğu asla yalnız kalıp dinlenmeye fırsatımın olmaması

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Bende inancım gereği söylediklerinize inanıyorum ve biliyorum o yüzden hiç anlatmam rüyalarımı sabah uyanınca dediğinizi yapar hatta elimi yüzümü yıkarken suya anlatırım suyla akıp gitsin diye. Yıllık izin planlayacağım inşallah dinlenebilirim iyi gelir

Evet sebepsiz yere neden görüyorum diye çok takılıyorum çok kötü hissediyorum gördüğüm zaman. Duasız asla yatmam. Bilmiyorum acaba taşınsam mı ev mi bana huzur vermiyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…