Merhaba,
Sizin yazdiklarinizi Ben yazmis ola bilirdim gercekten..
Bende de böyle malesef, artik alistim mi desem, bilmiyorum. Bazen gercek oluyor rüyalar 100:100 Degilde, 80:80 Diyebilirim.
Bazen okadar korkutucu seyler görüyorumki, Günlerce o rüyayi düsünürüm
allahim ne oluyor Ne oluyor Bunlar Nasil Rüyalar böyle .. Iste dedigim gibi artik alistim, bazen gözümü actigim andan itibaren Sanki hersey silinmis Sonra Ben düsünüyorum bu neydi yine
Sonra mutlu oluyorum unuttugum Icin.
hayatimdan memnunum allaha sükür, hep gülerim sakalari severim gezmeyi tozmayi falan.
sadece Ailemden uzak yasiyorum esimle cocuklarimla Trye göctük 5 senedir isimiz yüzünden mecbur. Bu beni tabiki Cok üzüyor. Senede 1x ziyaret edebilirim Malum burda artik Bir hayat kurduk.
Belki de 10 sene önce, 19 yasimdaydim, Arka arkaya kötü seyler yasadigim Icin, (Gercekten her hafta bisey oluyordu, mahfoldum, hasta oldum stressten üzüntüden Cok yordular beni,Buda yalan söylemeden resmen 5 sene sürdü)
Bugün artik icimde birsey hep korku icinde var, bazen paranoyak düsüncelerim var, Mesela ya bu is olmazsa napcam, Ya araya birsey girerse bu bu bu olur, ya ucakta bisey olursa... Yani paranoyak demeyelimde Belki biraz fazla olur, ama icimde hep korkularim var travmalar yüzünden.
Acaba Sende de var miydi kötü tecrübeler .
Bu konuyu aslinda cok enteresan buluyorum ..