- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Selamlar hanımlar
Artık yazmazsam çatlayacağım
Çok moralim bozuluyor ne yağacağımı bilemez duruma geldim
Sürekli her gece hatta gündüz gözüm dalsa bile hep kabus görüyorum
Kabusların tek bir konusu yok belli şeyler değil öyle yaratıklar şunlar bunlar değil aslında normal yaşantımı kötü olarak görüyorum
Bilinçaltından kaynaklı diyeceğim ama çoğu aklımın ucuna bile gelmeyecek senaryolar inanın
Örnek vermem gerekirse
Sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum mesela. Çok kavgalar ettik bana malum mu oluyor saklıyor mu neden görüyorum diye (belki saçma bulacaksınız) güvensizlik yaşamadığım adama güvensizlik yaşamaya başladım hatta boşanmayı bile düşündüm neden sebepsiz yere sürekli aynı rüyaları göreyimki diye
Bu rüya olayı yaklaşık bir yıl olacak
Dayanamadığım için psikiyatriye gittim
Bana bir antidepresan ve bir uykuya yardımcı ilaç verdi
İlk zamanlar iyi geldi sonra yine başladı
Sonra doz arttırdı doza alışınca yine başladı
Derken derken hala aynı noktadayım
Buna sebep olacak bir sebep bulamadık
Tv izlemem iş ortamım biraz yoğun olsada rutin aynı
Ama çocuklar konusunda çok yoruluyorum
Uyumamaları yemek sorunları vs derken akşamları kendimi bütün kemiklerim ağrımış buluyorum
Dinlenmeye hiç vaktim yok çünkü cumartesileri bile çalışıyorum
Geçen hafta çok sevdiğim birinin hamileliğini gördüm rüyamda seni hamile gördüm dedim kız önce dalga geçti sonra test yaptı doğru çıktı
En son çok sevdiğim birinin vefatını gördüm inanmadım bizim oralarda birini ölü görürsen ömrü uzar derler ama öyle olmadı ve gördüğüm şekilde vefat etti üç gün sonra
Çok mutsuz ve sıkıntılı hissediyorum
Artık uyumak bile istemiyorum
Annem çocukları bir hafta bende bırak yıllık izin al dinlen diyor ama yalnız kalmak iyi gelir mi bilmiyorum
Ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan geçti gitti diyen var mı acaba?
Artık yazmazsam çatlayacağım
Çok moralim bozuluyor ne yağacağımı bilemez duruma geldim
Sürekli her gece hatta gündüz gözüm dalsa bile hep kabus görüyorum
Kabusların tek bir konusu yok belli şeyler değil öyle yaratıklar şunlar bunlar değil aslında normal yaşantımı kötü olarak görüyorum
Bilinçaltından kaynaklı diyeceğim ama çoğu aklımın ucuna bile gelmeyecek senaryolar inanın
Örnek vermem gerekirse
Sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum mesela. Çok kavgalar ettik bana malum mu oluyor saklıyor mu neden görüyorum diye (belki saçma bulacaksınız) güvensizlik yaşamadığım adama güvensizlik yaşamaya başladım hatta boşanmayı bile düşündüm neden sebepsiz yere sürekli aynı rüyaları göreyimki diye
Bu rüya olayı yaklaşık bir yıl olacak
Dayanamadığım için psikiyatriye gittim
Bana bir antidepresan ve bir uykuya yardımcı ilaç verdi
İlk zamanlar iyi geldi sonra yine başladı
Sonra doz arttırdı doza alışınca yine başladı
Derken derken hala aynı noktadayım
Buna sebep olacak bir sebep bulamadık
Tv izlemem iş ortamım biraz yoğun olsada rutin aynı
Ama çocuklar konusunda çok yoruluyorum
Uyumamaları yemek sorunları vs derken akşamları kendimi bütün kemiklerim ağrımış buluyorum
Dinlenmeye hiç vaktim yok çünkü cumartesileri bile çalışıyorum
Geçen hafta çok sevdiğim birinin hamileliğini gördüm rüyamda seni hamile gördüm dedim kız önce dalga geçti sonra test yaptı doğru çıktı
En son çok sevdiğim birinin vefatını gördüm inanmadım bizim oralarda birini ölü görürsen ömrü uzar derler ama öyle olmadı ve gördüğüm şekilde vefat etti üç gün sonra
Çok mutsuz ve sıkıntılı hissediyorum
Artık uyumak bile istemiyorum
Annem çocukları bir hafta bende bırak yıllık izin al dinlen diyor ama yalnız kalmak iyi gelir mi bilmiyorum
Ne yapmalıyım böyle bir sorun yaşayan geçti gitti diyen var mı acaba?