Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasliginiz bitsin istemiyorsaniz acikca bu hediyelesme durumuna artik maddi durumunuz acisindan katilamiyacaginizi soyleyin. Kacamak cevaplardan vazgecin.İyiliklerine çok iyi insanlar her şeyimize koşarlar. E bende koşuyorum gerçi zaten ama bu hediye işi aşırı saçma geldiği için de ayrılmak istiyorum artık. Bırakmıyorlar da arkadaş ama feci sıkıldım
Söyledim geçenki bir doğum gününde. Ama onun o anlık olduğunu düşünüyorlar. Şimdi yine yılbaşı için teklif gelecek bir taraftan şunu ortak alalım diye eminim ki. Yani çocukların olmayan bir şeyi alınsa yine zoruma gitmeyecek mesela ya da büyüklerin. Ama bir ton oyuncak bir sürü kıyafet varken aynısının başka bir versiyonu alınıyor sürekli
Ay çok sıkıcı yaaHerkese merhaba biz 3 aileyiz. Diğer tarafın çocukları var bizim şuanda yok. Diğer iki taraf her şeyi kutlamayı aşırı seviyorlar. Doğum günleri, yılbaşılar vs. İlk samimi olduğumuz zamanlar çok anlamamıştım sadece aşırı alışveriş yaptıklarını farkettim ama beni ilgilendirmez diye çok oralı olmadım. Sonra doğum günler geldi hepimizin ufak tefek şeyler aldık. Sonra bu hediyeler büyüdü de büyüdü. Çocukların doğum günlerin x kişisi benim arayıp y ye şunu alalım mı demeye başladı. Yanlış anlarlar diye olur dedim ama şuan ardı arkası kesilmiyor. Geçen yılbaşında mesela eşime de bana da ayrı ayrı 5 er paket hediye almışlar biz de 2 şer tane aldık. Onlara bunlar çok gelmiyor. Aynı şeyden birçok çeşit alan insanlar buna saygım var. Birine bir şey almak da zoruma gittiğinden değil ama birinin arayıp emrivaki gibi şunu alalım diye yönlendirme yapmasından hoşlanmıyorum . Bunu belli de ettim. En son bu yapıldığında şuan biz sıkışığız o an elimde ne kadar olursa ona göre bir şey alacağım dedim. Bana bu tarz abartı şeyler fazla geliyor. Adabınca herkes istediğini alır ama bir ton hediye almak ya da birini bir şeye zorlamak çok saçma. Şimdi de yılbaşı geliyor. Bir tanesi dedi ki kızlar şundan almadınız dimi hediyelerinize ekleyeceğim. Bu ne demek ? Bakın yine hediyeleşme olacak demek. E bana saçma geliyor. Bunu sizce nasıl söyleyebilirim ? Cimri gibi görülmek istemiyorum çünkü gerçekten elleri çok açık ama ben bana da sürekli bir şey alınsın istemiyorum ki zaten. Evimde kullanmadığım hiçbir şey olmasını sevmem sevene de saygı duyarım. Ayrıca maddi durumlarımız da hiç aynı değil. Evet yardım istiyorum şimdi ben bunu nasıl dile getirebilirim ?
Evet en kötü yanı da o zaten.Ay çok sıkıcı yaa
İnsan kendini bide zorunda hisseder o daha da kötü
Herkese merhaba biz 3 aileyiz. Diğer tarafın çocukları var bizim şuanda yok. Diğer iki taraf her şeyi kutlamayı aşırı seviyorlar. Doğum günleri, yılbaşılar vs. İlk samimi olduğumuz zamanlar çok anlamamıştım sadece aşırı alışveriş yaptıklarını farkettim ama beni ilgilendirmez diye çok oralı olmadım. Sonra doğum günler geldi hepimizin ufak tefek şeyler aldık. Sonra bu hediyeler büyüdü de büyüdü. Çocukların doğum günlerin x kişisi benim arayıp y ye şunu alalım mı demeye başladı. Yanlış anlarlar diye olur dedim ama şuan ardı arkası kesilmiyor. Geçen yılbaşında mesela eşime de bana da ayrı ayrı 5 er paket hediye almışlar biz de 2 şer tane aldık. Onlara bunlar çok gelmiyor. Aynı şeyden birçok çeşit alan insanlar buna saygım var. Birine bir şey almak da zoruma gittiğinden değil ama birinin arayıp emrivaki gibi şunu alalım diye yönlendirme yapmasından hoşlanmıyorum . Bunu belli de ettim. En son bu yapıldığında şuan biz sıkışığız o an elimde ne kadar olursa ona göre bir şey alacağım dedim. Bana bu tarz abartı şeyler fazla geliyor. Adabınca herkes istediğini alır ama bir ton hediye almak ya da birini bir şeye zorlamak çok saçma. Şimdi de yılbaşı geliyor. Bir tanesi dedi ki kızlar şundan almadınız dimi hediyelerinize ekleyeceğim. Bu ne demek ? Bakın yine hediyeleşme olacak demek. E bana saçma geliyor. Bunu sizce nasıl söyleyebilirim ? Cimri gibi görülmek istemiyorum çünkü gerçekten elleri çok açık ama ben bana da sürekli bir şey alınsın istemiyorum ki zaten. Evimde kullanmadığım hiçbir şey olmasını sevmem sevene de saygı duyarım. Ayrıca maddi durumlarımız da hiç aynı değil. Evet yardım istiyorum şimdi ben bunu nasıl dile getirebilirim ?
Valla bu gruptan çıkmaya kadar uzanur yani . Öğretmenler günün de falan da yapılıyor işte hediye alcaz herkes 100 lira versin ya arkadaş durumu olan alır olmayan almaz veya ufak tefek çam sakızı çoban armağanı bişey alır çok saçma bu hediye mevzusu . Benden tavsiye alınır gücenir diye düşünmeyin birkaç kez reddedersen bir daha istemeye yüzleri olmaz aile değil akraba değil sonuçta boşverinEvet en kötü yanı da o zaten.
Yukarıda bir arkadaş maddi durumum kaldırmıyor deyin demiş bunu da denedim. Borç harç var dedim. Bir tanesi dedi ki bizim de var borcumuz en çok bizim var şuanda diyor. İyi de senin borcun keyfine harcadıkların evin araban altında arkanda ailen destek bizim öyle değil ki. İnsanlara hayatım hakkında bu kadar da ayrıntı vermek istemiyorum ne bileyim :/
Sizin borcunuz varsa sizde almayin hediye deseydiniz. Borc harc icinde hediye almak zorunlulugu neymis ne sacma bir insan.Evet en kötü yanı da o zaten.
Yukarıda bir arkadaş maddi durumum kaldırmıyor deyin demiş bunu da denedim. Borç harç var dedim. Bir tanesi dedi ki bizim de var borcumuz en çok bizim var şuanda diyor. İyi de senin borcun keyfine harcadıkların evin araban altında arkanda ailen destek bizim öyle değil ki. İnsanlara hayatım hakkında bu kadar da ayrıntı vermek istemiyorum ne bileyim :/
Mesela geçen sene böyle Yolbaşı çorabı gibi bir şeyin içinde kurabiye, şeker felan vardı. Böyle kutu gibi bir şey. Kupa. Krem seti çorap vs. Çoğunu kullanmadım. Çocuklar için de yine arandım ve ünlü bir markadan bir şeyler alındı. Yani bir sürü gereksiz şey işte. Bir sürü hediye paketi sırf ağacın altına koymak için o da bence. Yani bana çok anlamsız geliyor. Özellikle çocuklar için aranıp şunu alalım kısmına çok takılıyorum. Herkese bir tane üsulen bir şey alınır verilir. Bir sürü şeye ne gerek var ?Mesela be hediye alıyorlar çok merak ettim, geçen sene ne almışlar? Bu kadar saçmasapan şeyleri bulabilmek de bir meziyet çünkü. Bir de kullanıyor musunuz hediyeleri sonra onu da merak ettim, ona göre bir şey önereceğim.
Yok benim iş yerimden arkadaşlarımdı sonra ailece görüşmeye başladık.Bu arkadaş grubunuz nerden eşleriniz mi arkadaş. Ben araya mesafe koyamazsam olayı halletsin diye eşimi katardim. :))
Bir de her şeyden önce yönlendirilmek benim de canimi sıkar .Ha sorarsiniz ne düşünüyorsun vs fikir almak gibi o olur ama direk arayip şöyle şöyle yapalim demek bile beni uzaklastirir ( cok param olsa da) .Mesela geçen sene böyle Yolbaşı çorabı gibi bir şeyin içinde kurabiye, şeker felan vardı. Böyle kutu gibi bir şey. Kupa. Krem seti çorap vs. Çoğunu kullanmadım. Çocuklar için de yine arandım ve ünlü bir markadan bir şeyler alındı. Yani bir sürü gereksiz şey işte. Bir sürü hediye paketi sırf ağacın altına koymak için o da bence. Yani bana çok anlamsız geliyor. Özellikle çocuklar için aranıp şunu alalım kısmına çok takılıyorum. Herkese bir tane üsulen bir şey alınır verilir. Bir sürü şeye ne gerek var ?