• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sürekli hamileliği düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadslar 4 yıllık evliyim 2 yıl önce ikiz gebelik geçirdim ve malesef düşük yaptm şimdi tekrr hamile kalmak istiyorm ama yumurtalıkların yavaş çalısıyo dedi doktor ilaç kullanmaya başladm sizce hamile kalırmıyım durum ne olur adetim düzenli oluyor her ay

Merhaba arkadslar 4 yıllık evliyim 2 yıl önce ikiz gebelik geçirdim ve malesef düşük yaptm şimdi tekrr hamile kalmak istiyorm ama yumurtalıkların yavaş çalısıyo dedi doktor ilaç kullanmaya başladm sizce hamile kalırmıyım durum ne olur adetim düzenli oluyor her ay
Allah bilir canım :) Hayırlısı olsun hakkında

Sogan kürü uygula canım yumurtaları çalıştırır birde adet söktürücü masaj var youtubeda araştır ebru ceylan diye biri vermiş anlatiyo oda yumurtaliklari çalıştırır

5 gün önce yumurtlama oldu değerlendirdik ama hamileliği aklımdan çıkaramıyorum hani derler ya kafana takmayinca oluyor diye, nasıl çıkar ki insanin aklından böyle birşey benim aklımdan çıkmıyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yardımcı olurmusunuz hamişler😍😍🤗🤗
Aynı bende öyle ya sürekli hamilelik düşünüp duruyorum nette hamile fotolarına bakıyorum eşimde kızıyor sen bu kadar kafaya takarsan tabı olmaz diye siz ne kadardir istıyorsunuz bebek

Back