• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sürekli hamileliği düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😁😁Benimde öyle Pco var bende Hatta test aldm okudumki pcolularda Hep pik ola biliyo felan onuda taktm kafaya olmuycak artk felan ama gördümki yok bende öyle değil silik silik oldu sonra koyulaştı felan rahatladm bendede var yaa hic olmazsaa diye 😣 ama denemezsekde bilemiyce
Canım benim bi ara adetim duzensizlesti hastaneye gitme gereği duymadım çünkü simdiyebkadar hiç olmamıştı böyle 2 ay böyle düzensiz oldu 45 günde 1 oluyodum sonra soğan kürünü duydum onu uyguladım çok şükür âdetlerim düzene girdi şimdi eskisi gibi 32 -33gunde bur oluyorum pco olanlarda da ise yarıyormuş dene bence zarar gelmez 😘😘🤗🤗

Canım benim bi ara adetim duzensizlesti hastaneye gitme gereği duymadım çünkü simdiyebkadar hiç olmamıştı böyle 2 ay böyle düzensiz oldu 45 günde 1 oluyodum sonra soğan kürünü duydum onu uyguladım çok şükür âdetlerim düzene girdi şimdi eskisi gibi 32 -33gunde bur oluyorum pco olanlarda da ise yarıyormuş dene bence zarar gelmez 😘😘🤗🤗
hayırlı haberler al inşallah canm

benımde bu gun ovu testı yıne koyulaşmaya başladı

benımde bu gun ovu testı yıne koyulaşmaya başladı
Benim böyleydi bak en alttaki yumurtlama yakaladım her iki çizgi de aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor buna bakarak değerlendirebilirsin 🤗🤗

Eklentiler

• 20200407_145338.jpg
    20200407_145338.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 53
5 gün önce yumurtlama oldu değerlendirdik ama hamileliği aklımdan çıkaramıyorum hani derler ya kafana takmayinca oluyor diye, nasıl çıkar ki insanin aklından böyle birşey benim aklımdan çıkmıyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yardımcı olurmusunuz hamişler😍😍🤗🤗
Valla 1 saniye bile aklımdan cıkarmadım sürekli düsündüm ve stres yaptım hamile kaldım önemli olan yumurtlamayı yakalamak 🤣

Hahhh sanırım doğru yorum ben düşünmeme olaylarına inanmıyorum. Planlı bir gebelikse mutlaka düşünüyor insan
Yani ben o kadar çok stres yaptım ki her allahın günü düşündüm 1 ayda 11 tane gebelik testi yaptım o derece düsünmüşüm🤣
Yumurtlamayı yakaladık ama sanırım bu ayda olmadi hiç belirtim yok 😔
Canım zamanı var heralde benimde 9 ay tutmadı

Ben ovulasyon kullanmadım ama adetimin 10. Gunu yumurtladım heralde akıntıdan anladım yumurta akı gibi 12 nisandı 6 gün oldu öncesi sonra o günü de değerlendirdik ama hiç belirtti yok umudum yok oğluma kaldigim ay adete 1 hafta vardı uyandım göğüslerim çok ağrıyordu normalde hicbir zaman ağrımaz adette bile o zaman anlamıştım hamileyim ama şimdi göğüslerim sönük adete 10 gün kaldı

Kızzlarr bugn benim 12. Günüm çatlatma iğnesinden sonraki bu sabah erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Gerçekte resimdekinden bi tık daha belirgin. Dünde normal gebelik testi yapmıştım hiç ikinci çizgi çıkmamıştı.

Eklentiler

• F25BF0A5-8819-4F3C-B4C5-7464DC6A2EB1.jpeg
    F25BF0A5-8819-4F3C-B4C5-7464DC6A2EB1.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 79
Kızzlarr bugn benim 12. Günüm çatlatma iğnesinden sonraki bu sabah erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Gerçekte resimdekinden bi tık daha belirgin. Dünde normal gebelik testi yapmıştım hiç ikinci çizgi çıkmamıştı.
Canım bata kaç gün var hayalet çizgi var gibi ❤️

Hayırlı olsuuuun 🥰

Rabbim hayırlısıyla bize de yaşatsın bu günleri görmeyi:KK200::nazar:

Back