Çatlama gunu sabah geldi akşam test yaptım catlamayi gördüm canım acaba bir daha mi yumurtlama oldu bakmadım ben hiç catlamadan sonra ovulasyonla sen yaptın miAkıntı çatlamadan sonra mı geldi cnm benden de geldi yoğun yumurta akı kıvamında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama gunu sabah geldi akşam test yaptım catlamayi gördüm canım acaba bir daha mi yumurtlama oldu bakmadım ben hiç catlamadan sonra ovulasyonla sen yaptın miAkıntı çatlamadan sonra mı geldi cnm benden de geldi yoğun yumurta akı kıvamında
Allah kolaylıkla nasip etsin herkese canım2. Denemede elde etti
Ben bu ay yapmadım ama o akıntı geldiğinde önceden test yapmıştım yumurtlama olmuştu bu ay tesadüf ilikşye denk geldi o akıntı birde her ay olmuyo sağlıksız gebelik yaşadım birde o zamanda o akıntı gelmişti o ay hamile kalmıştım bakalım bu ayda olacak mı adetime bir hafta varÇatlama gunu sabah geldi akşam test yaptım catlamayi gördüm canım acaba bir daha mi yumurtlama oldu bakmadım ben hiç catlamadan sonra ovulasyonla sen yaptın mi
Canım benim 23 temmuzda reglim bitti ama çizgi bak karislastirabilirsin testin sorun var desem kontrol çizgisi çıkmaz testi yapmadan 2 saat sıvı alımını bırakıyor musun canimEki Görüntüle 3281587 benim 4. Günüm adet biteli ama hala silik bile olsa çizgim yok sizlerinde böylemiydi?
Dediğin gibi canım benim her ay gözükmüyor ben hiç gebelik yaşamadım 10 aydır deniyoruz 13 gün var reglime benim de ben pik günü değerlendirdim ertesi günü ve çatlama değerlendirdim Allah izniyle bu ay hepimiz hamile kalırızBen bu ay yapmadım ama o akıntı geldiğinde önceden test yapmıştım yumurtlama olmuştu bu ay tesadüf ilikşye denk geldi o akıntı birde her ay olmuyo sağlıksız gebelik yaşadım birde o zamanda o akıntı gelmişti o ay hamile kalmıştım bakalım bu ayda olacak mı adetime bir hafta var
Ay inşallah cnm benim Allah nasip eder bizlere ve bütün isteyenlere inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar AminDediğin gibi canım benim her ay gözükmüyor ben hiç gebelik yaşamadım 10 aydır deniyoruz 13 gün var reglime benim de ben pik günü değerlendirdim ertesi günü ve çatlama değerlendirdim Allah izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız
Hadi gözünaydınDün testim böyle çatlamis çıktı değerlendirim canım dediğin gibi
Sabah 9:30 da sıbı alımını bırakıyorum saat 12 de testi yapıyorum canımCanım benim 23 temmuzda reglim bitti ama çizgi bak karislastirabilirsin testin sorun var desem kontrol çizgisi çıkmaz testi yapmadan 2 saat sıvı alımını bırakıyor musun canim
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun yardımcı oldunHadi gözünaydın
Farklı bir teste çıkıyor muydu önce dikkat ediyorsan mutlaka az da olsa çıkması lazım canımSabah 9:30 da sıbı alımını bırakıyorum saat 12 de testi yapıyorum canım
Femometer pembe simgesi canımCnm kaydetıgın uygulma ne acaba
Ben bayadir kullanıyor önerilerde belirtilerin testine göre algolitmasi var lh testi yorumluyor baya faydalı buluyorum tavsiye ederim düz uygulama değilTeşekkür ederim dogruluk payı vrmı acaba canım
Rica ederim canımYaa teşekkür ediyorum cnm yrn denıycem bugun yaptıklrım kurumya dondugu ıcn
canım bugün silik çıkmaya başladıFarklı bir teste çıkıyor muydu önce dikkat ediyorsan mutlaka az da olsa çıkması lazım canım
Hayırlı olsun canım lh başlamışcanım bugün silik çıkmaya başladı
Ayyy bu yıl hepimizin sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla hamile olmamız dileğimleHayırlı olsun canım lh başlamış
Çokça amin Balım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyy bu yıl hepimizin sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla hamile olmamız dileğimle