Ovulasyon testi pik ve sonrası nasıl değerlendirmeliyim

Çatlama gunu sabah geldi akşam test yaptım catlamayi gördüm canım acaba bir daha mi yumurtlama oldu 😂 bakmadım ben hiç catlamadan sonra ovulasyonla sen yaptın mi
Ben bu ay yapmadım ama o akıntı geldiğinde önceden test yapmıştım yumurtlama olmuştu bu ay tesadüf ilikşye denk geldi o akıntı birde her ay olmuyo sağlıksız gebelik yaşadım birde o zamanda o akıntı gelmişti o ay hamile kalmıştım bakalım bu ayda olacak mı adetime bir hafta var

Eki Görüntüle 3281587 benim 4. Günüm adet biteli ama hala silik bile olsa çizgim yok sizlerinde böylemiydi?
Canım benim 23 temmuzda reglim bitti ama çizgi bak karislastirabilirsin testin sorun var desem kontrol çizgisi çıkmaz testi yapmadan 2 saat sıvı alımını bırakıyor musun canim

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-03-23-17-05-020_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2023-08-03-23-17-05-020_com.bm.android.thermometer.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 255
Ben bu ay yapmadım ama o akıntı geldiğinde önceden test yapmıştım yumurtlama olmuştu bu ay tesadüf ilikşye denk geldi o akıntı birde her ay olmuyo sağlıksız gebelik yaşadım birde o zamanda o akıntı gelmişti o ay hamile kalmıştım bakalım bu ayda olacak mı adetime bir hafta var
Dediğin gibi canım benim her ay gözükmüyor ben hiç gebelik yaşamadım 10 aydır deniyoruz 13 gün var reglime benim de ben pik günü değerlendirdim ertesi günü ve çatlama değerlendirdim Allah izniyle bu ay hepimiz hamile 🤰 kalırız 😊😇

Dediğin gibi canım benim her ay gözükmüyor ben hiç gebelik yaşamadım 10 aydır deniyoruz 13 gün var reglime benim de ben pik günü değerlendirdim ertesi günü ve çatlama değerlendirdim Allah izniyle bu ay hepimiz hamile 🤰 kalırız 😊😇
Ay inşallah cnm benim Allah nasip eder bizlere ve bütün isteyenlere inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar Amin

X