AminnnnÇokça amin Balım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnÇokça amin Balım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım ben bu testten pek anlamadım ama sanki 5. Gün yumurtlama olmuş gibi duruyoKızlar ovulasyon testıne bakarmsnz
Canım T cizgisi C çizgisinden daha koyu olacak hatta c soluk olucak o şekilde görene kadar devam et bırakmaBuda bugun cnm
Hayırlısı olsun canım degerlemdir ama en önemlisi yumurtlama günü eğer doktor takibinde yumurtlama yapıyorsa ultrosonla daha iyi sonuç alırsınZaten oyle cnm dodkorumada attm tamam artk yoma dedı bekle ve dergerlndr dedı
Bence yumurtlama olmuş son testte 3 günü değerlendir canımYok canm test ıle takıp yptm dodkorada attm bna dedgı test artk ypma degerlndr dedı 3 gunu dedı yumurtlma ıle catlma aynı dedı
Ama Bugün yine aynı saatte tekrarla testi canımBuda bugun cnm
Merhaba bir soru var Dı yardımcı olur musunuz doktorıumı arıyorum ama acımıyor ben klomen kullandım ve şuan 12.gğn adet bitiminden sonra yani 12. Gün ve 8. Günden sonra ilişki sırasında bazen sag da bazen soldu cok ağrı oluyor ama sadece ilişki sırasında bi kac gün önce de akşam üzeri belim ve kasık ağrım oldu aynı adet sancısı gibi dizlerime vurdu ama sonraki gün gecmişti sonra da sadce ilişkide ağrım oluyor sebebi ne olabilirSabah 9:30 da sıbı alımını bırakıyorum saat 12 de testi yapıyorum canım
Canım bende pek anlamam ama kesin birden fazla yumurta büyüyor hormon ilaçlarıyla ondan olabilir ağrıların. Bende yumurtlama olduğu ve sonrasında bi kaç gün ağrım olduMerhaba bir soru var Dı yardımcı olur musunuz doktorıumı arıyorum ama acımıyor ben klomen kullandım ve şuan 12.gğn adet bitiminden sonra yani 12. Gün ve 8. Günden sonra ilişki sırasında bazen sag da bazen soldu cok ağrı oluyor ama sadece ilişki sırasında bi kac gün önce de akşam üzeri belim ve kasık ağrım oldu aynı adet sancısı gibi dizlerime vurdu ama sonraki gün gecmişti sonra da sadce ilişkide ağrım oluyor sebebi ne olabilir
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz hepsini Bugün yaptim adetten 15.gunPik yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir. 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacagını gösterir. Canim onundeki uc günü iyi degerlendir
Canim neden hepsini ayni gun yaptinki her gun birtane yapicaksin ve oglen saatlerinde ilk idrar olmicak ve ayni saatte olucakMerhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz hepsini Bugün yaptim adetten 15.gun
Biraz fazla yaptım koyulasma görünce dususunude görmek istedimCanim neden hepsini ayni gun yaptinki her gun birtane yapicaksin ve oglen saatlerinde ilk idrar olmicak ve ayni saatte olucak
yarinda yap kuzum iyice pik olmasi gerekiyorBiraz fazla yaptım koyulasma görünce dususunude görmek istedim