Ovulasyon testi pik ve sonrası nasıl değerlendirmeliyim

IMG_2522.jpeg
kızlar sakın ikinci çizgiyi göremedim deyip bırakmayın 6. Güne kadar hiç çizgi göremedim 7. Günde pat diye yumurtlama çıktı

Kızlar ovulasyon testıne bakarmsnz

Eklentiler

• FAECFCFE-E23E-4EA7-A0F5-AA89767E051B.jpeg
    FAECFCFE-E23E-4EA7-A0F5-AA89767E051B.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 220
Yok canm test ıle takıp yptm dodkorada attm bna dedgı test artk ypma degerlndr dedı 3 gunu dedı yumurtlma ıle catlma aynı dedı

Sabah 9:30 da sıbı alımını bırakıyorum saat 12 de testi yapıyorum canım
Merhaba bir soru var Dı yardımcı olur musunuz doktorıumı arıyorum ama acımıyor ben klomen kullandım ve şuan 12.gğn adet bitiminden sonra yani 12. Gün ve 8. Günden sonra ilişki sırasında bazen sag da bazen soldu cok ağrı oluyor ama sadece ilişki sırasında bi kac gün önce de akşam üzeri belim ve kasık ağrım oldu aynı adet sancısı gibi dizlerime vurdu ama sonraki gün gecmişti sonra da sadce ilişkide ağrım oluyor sebebi ne olabilir

Merhaba bir soru var Dı yardımcı olur musunuz doktorıumı arıyorum ama acımıyor ben klomen kullandım ve şuan 12.gğn adet bitiminden sonra yani 12. Gün ve 8. Günden sonra ilişki sırasında bazen sag da bazen soldu cok ağrı oluyor ama sadece ilişki sırasında bi kac gün önce de akşam üzeri belim ve kasık ağrım oldu aynı adet sancısı gibi dizlerime vurdu ama sonraki gün gecmişti sonra da sadce ilişkide ağrım oluyor sebebi ne olabilir
Canım bende pek anlamam ama kesin birden fazla yumurta büyüyor hormon ilaçlarıyla ondan olabilir ağrıların. Bende yumurtlama olduğu ve sonrasında bi kaç gün ağrım oldu

Pik yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir. 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacagını gösterir. Canim onundeki uc günü iyi degerlendir
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz hepsini Bugün yaptim adetten 15.gun

Eklentiler

• IMG_20230813_205956.jpg
    IMG_20230813_205956.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 139
X