Sadece yumurtlama günü ilişkiye girip hamile kalanlar???

mrb kizlarr
bat ocak 11, 28-29-30u 1 kere hamile kalmam icin denedik . 13 14 gun kala hamile kalabilir miyim? Cogu yerde okudum, kalinmasi zor yaziyidu. ilk deneme ve tecrubesizim. ne zaman ne sekilde test yapmaliyim ve daha denemeli miyiz bilmiyorum. aydinlatir misiniz? :)

Yumurlama günümden bir gün önce ilişkiye girdim ve hamile kaldım. 10 gün sonra erken hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı.

Me
Yumurtlama sonrası 10. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan verdim 10,42 ile öğrendim. Üzülme bende yumurtlama öncesi bir günü 2 yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim ilk çatlama günümü baz alarak test yaptım zaten. Sperm sorunu yoksa 2_3 gün bile canlı kalıyor şansın azalmadı yani . Sende 12_14 gün sonra test yap yumurtlama itibariyle. İnşallah vardır hayırlısı ile
Merhaba, sağlıklı bir gebelik diliyorum sizlere 🧿🙏🏼😍 yumurtlama öncesi 1 gün ve 2 yumurtlama günü demişsiniz orayı ben anlamadım. Yumurtlama 1 gün sürmüyor mu?

merhaba arkadaslar bu sitede cok yeniyim. Ancak bana siz yardımcı olursunuz. 6. Ay cocugum olmuyor. Son 2 aydır da ovülasyon testi aldım ama herkesin gördügü gibi kıpkırmızı cıft cızgı hic goremedım hem de kac 40 tane harcamısımdır. Sebebini biliyormusunuz. Acaba yumurtalamıyor muyum ? Basına gelen varmı benim sonumdan :KK43:

Ben ovulasyon testi yapmadım ama ınternetten ovulayon testi girdim son regil tarihini yazdım ve çıkan günlerde denedim.2 defada hamile kaldım.2side düştü ama hayırlısı

merhaba arkadaslar bu sitede cok yeniyim. Ancak bana siz yardımcı olursunuz. 6. Ay cocugum olmuyor. Son 2 aydır da ovülasyon testi aldım ama herkesin gördügü gibi kıpkırmızı cıft cızgı hic goremedım hem de kac 40 tane harcamısımdır. Sebebini biliyormusunuz. Acaba yumurtalamıyor muyum ? Basına gelen varmı benim sonumdan :KK43:
Merhaba adet düzensizliğiniz falan var mı ?

Merhaba arkadaşlar burada çok yeniyim sizlere bir sorum olucaktı bugün yumurtlama günüm eşim işte olduğu için gece saat 12 den sonra değerlendirme yapsam yinede şansım olur mu acaba

X