• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sürekli hamileliği düşünenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün önce yumurtlama oldu değerlendirdik ama hamileliği aklımdan çıkaramıyorum hani derler ya kafana takmayinca oluyor diye, nasıl çıkar ki insanin aklından böyle birşey benim aklımdan çıkmıyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yardımcı olurmusunuz hamişler😍😍🤗🤗
Çok sıkıntılı bi zamandayız hamile kalmasam daha iyi olabilir aslında diye düşünün. Rahatlarsınız aklınızdan çıkar. Akışına bırakmak lazım

5 gün önce yumurtlama oldu değerlendirdik ama hamileliği aklımdan çıkaramıyorum hani derler ya kafana takmayinca oluyor diye, nasıl çıkar ki insanin aklından böyle birşey benim aklımdan çıkmıyor🤦‍♀️🤦‍♀️ yardımcı olurmusunuz hamişler😍😍🤗🤗
1000 parçalı puzzle yapmaya çalış başka bir şey düşünemezsin :)

İş hayatın varsa zaman biraz daha kolay geçer diye tahmin ediyorum canım. Benim gibi evdeysen günler biraz daha zor geçiyor.

İnsanın maddi manevi her tarafını kaplamaya müsait bir takıntıdır kendisi.
Uuanıkken, uyurken, rüyada, düşüncelerde yaptığı her işe bulaşabilen sağlıklı ve normal olmayan bir aşırı istek durumudur.
Aslında hayatımızda müdahale edemediğimiz ve kesin bi şekilde kendi zamanında yazılan şartlarıyla gerçekleşir.
Bizde böyle henüz zamanı deilken bile kendimizi hırpalarız
Bide Allah’a öyle bi havale ederizki durumu, her olmadığı ay Allah’a sitem ederiz. Sanki hemen olanları kayırıyordur, onları çok seviyordur bizi sevmiyordur. Onlara vermiştir bize vermiyordur. Bizi üzüp duruyordur :)
Ama zamanı var işte :) yazılmış. Napalım. Normal hayata devam, olacaksa olacak. Kendi zamanı gelince.
Meditasyon falan yap. İyi geliyo. Kendini sakin tutman lazım.

İnsanın maddi manevi her tarafını kaplamaya müsait bir takıntıdır kendisi.
Uuanıkken, uyurken, rüyada, düşüncelerde yaptığı her işe bulaşabilen sağlıklı ve normal olmayan bir aşırı istek durumudur.
Aslında hayatımızda müdahale edemediğimiz ve kesin bi şekilde kendi zamanında yazılan şartlarıyla gerçekleşir.
Bizde böyle henüz zamanı deilken bile kendimizi hırpalarız
Bide Allah’a öyle bi havale ederizki durumu, her olmadığı ay Allah’a sitem ederiz. Sanki hemen olanları kayırıyordur, onları çok seviyordur bizi sevmiyordur. Onlara vermiştir bize vermiyordur. Bizi üzüp duruyordur :)
Ama zamanı var işte :) yazılmış. Napalım. Normal hayata devam, olacaksa olacak. Kendi zamanı gelince.
Meditasyon falan yap. İyi geliyo. Kendini sakin tutman lazım.
Çok güzel anlatmışsınız inşallah en kısa zmnda olur hayırlısıyla Rabbim benim gibi isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🤲🏽🤲🏽🤗🤗

Bende aynı dertten muzdaripim test yapmama bir hafta kaldı ama galiba içimdeki umut söndü o yüzden pek kafaya takmamaya başladım😞

Merhaba Canm benmde 5gün oldu Düşün düşün kafayə yiycem bence evde oturmaktan hepsi 😕başka işimiz yok oyalanamıyoruz sende bi belirti varmı İnşAllah Güzel haberler alırsn

tabiki Allahtan ümid kesilmez ama çok heveslenipte negatif görürsm yıkılırım heraldee canım😕
😕Canm anlıyorum bende bu ay cook umurlandm ama Kendimide sakinleştiriyorumda yaa olmayada bilir diyorum felan sakinleştiriyorum ama yinede olmuyo 😣tabii benm 11 günüm var adete daha

😕Canm anlıyorum bende bu ay cook umurlandm ama Kendimide sakinleştiriyorumda yaa olmayada bilir diyorum felan sakinleştiriyorum ama yinede olmuyo 😣tabii benm 11 günüm var adete daha

doğru olmayabilirr hemen olcak diye bişey yok ama ya hiç olmazsa diye korkuyorum biraz evhamlı bi yapım var maalesef😊

doğru olmayabilirr hemen olcak diye bişey yok ama ya hiç olmazsa diye korkuyorum biraz evhamlı bi yapım var maalesef😊
😁😁Benimde öyle Pco var bende Hatta test aldm okudumki pcolularda Hep pik ola biliyo felan onuda taktm kafaya olmuycak artk felan ama gördümki yok bende öyle değil silik silik oldu sonra koyulaştı felan rahatladm bendede var yaa hic olmazsaa diye 😣 ama denemezsekde bilemiyce

Bende aynı dertten muzdaripim test yapmama bir hafta kaldı ama galiba içimdeki umut söndü o yüzden pek kafaya takmamaya başladım😞
Ah o duyguyu çok iyi bilirim benim de 1 hafta kaldı hiç belirti yok ama bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder isteyen herkeze 🤲🏽🤲🏽🤗

Merhaba Canm benmde 5gün oldu Düşün düşün kafayə yiycem bence evde oturmaktan hepsi 😕başka işimiz yok oyalanamıyoruz sende bi belirti varmı İnşAllah Güzel haberler alırsn
1 hafta kaldı adete henüz belirti bugün göğüslerimde mor damarlar biraz belirgindi ama benim ztn belirgindir hamilelige yormadım hiç üzülmemek için arada kasik agrim oluyor yine hayal kırıklığına uğramamak için yormuyorum hamilelige

Back
X