Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

sana bı tavsıye pc den cıkdı al evının kapısına yaz mısafırın az gelıp az oturanı makbuldur yaz kapıya :KK70: geldıklerındede acma kapıyı kapat ısıkları arabyıda bıraz ılerı cek yada aradıklarında arkads aldı bızı eglenceye gdıoruz de:KK70:

Kapıyı açma, telefonuna cevap verme alakanı kesmeye çalış ayy nefret ediyorum yüzsüz insanlardan :KK20::KK20:

Ben de olsam ne kapıyı acarım, ne telefonu. Evde oldugumu anlarlarsa da anlasınlar daha iyi, istenmediklerini anlamış olurlar...

Rahatsız olmakta yerden göğe kadar haklısınız,ben habersiz gelen misafire ayda bir de olsa sınırlenırım,sizinkiler hergun geliyormus.

Düşünmek bile istemiyorum.

Yanlız benim anlamadığım nokta ,bu kadar sizi rahatsız eden insanları bırakın uyarmayı haftada veya onbeş günde bir siz niye ziyarete gidiyorsunuz?Bu nasıl tavır koymak?

Eşinizi oraya gitmeye nasıl ikna ediyorsunuz onu hiç anlamadım.

arada ben de tokat yedim demişsin ya nasıl güldüm ya tövbe yarabbim neler olmuş.bunlardan kurtul canım ya yine eşin sabırlıymış valla.utanmayan insanlardan sen de utanmıyacaksın.eşine at topu eşim istemiyor evde misafir kusura bakma utanıyorum bunu söylerken ama çaresiz kaldım falan de.

o zaman siz gidin onlar yerleşsin o eve.bu işin artık misafirliği kalmamış ki:KK36:

yok yok sen çık açık söyle senden tokat yedim yiyeli kocam beni dövüyor de.o vururda ben nasıl vuramam die de.valla bak saçama sapan ne varsa itele.ayh gelmesinler canım yawwwww.çok muhabbet tez ayrılık getirir.kocanda bi yere kadar çeker valla.

Ben de olsam ne kapıyı acarım, ne telefonu. Evde oldugumu anlarlarsa da anlasınlar daha iyi, istenmediklerini anlamış olurlar...

Keşke yapması da söylemesi kadar kolay olsa :KK1: şahsen ben yapamam,sonra karşılaştığımda nasıl yüzlerine bakarım..cık..yapamam ,çekerim eziyetimi otururum :KK14:

yok yok sen çık açık söyle senden tokat yedim yiyeli kocam beni dövüyor de.o vururda ben nasıl vuramam die de.valla bak saçama sapan ne varsa itele.ayh gelmesinler canım yawwwww.çok muhabbet tez ayrılık getirir.kocanda bi yere kadar çeker valla.

kocası niye dövüyormuş kadını ya hem de sizin yanınızda.allahtan çocukları yok gelenlerin yoksa iyice curcuna olurdu

Keşke yapması da söylemesi kadar kolay olsa :KK1: şahsen ben yapamam,sonra karşılaştığımda nasıl yüzlerine bakarım..cık..yapamam ,çekerim eziyetimi otururum :KK14:

Ne yalan söyleyim ben çok bunalirsam yaparım, hatta karşılaştığımızda da kadına "evet evdeydik, ama eşiyle müsait durumda degildik :KK34: kusura bakma" derim :KK47: Belki utanırlar :KK52:

üç beş sayfa okudum dayanaamadım neden sesli harfleri kullanmıyorsunuz gerçekten anlaşılmıyor çoğu demek istediğiniz, ilerleyen sayfalardaki yorumlarınızı okumak istemedim buyüzden nasıl ilerlediğini neler geliştiğini bilmiyorum.

neyse konunun nasıl ilerlediğini bilmesemde ilk yorumuna yazıyorum. kendi huzurunu bozmaya değecek mi? kov gitsin ya delimisin? ha diyosan kıramam annemin hatırı var kibarca kov sende o zaman. hergün gelmeyin rahatsız oluyorum de. off ver telefon numaralarını bir dost diyip biz arayalım. birde evde hırgür yapıyorlar sende bunlara katlanıyorsun. buhaftayıda artık evinizde geçirin özlemişsinizdir deyin. valla dert sahibi olursun bu mantıkla gidersen.

cnm o biraz senin tutumundan kaynaklanıyor bence ikiyüzlü olmamak gerek yani onlarda belki istendiklerini düşünüyorlar sen onlara hoşgeldiniz ne iyi ettiniz dedikçe :) eşin sinirlensede senin akraban olduklarından birşey demiyorsa bu iyi birşey ama adamada yazık yani en güzeli şu olur sanırım mesela geldiklerinde bizde işte komşulara gidecektik neyse falan yada aradıklarında böyle dersin yada mesela başım ağrıyodu ben biraz uyicam falan der eşin çekilir odasına rahat eder yani saygısızlık yapmicaz diye rahatınızı neden bozacaksınız sonucta bos bos laklak yapmaya geliyorlar böyle insanlar :) başka bir yöntem de şu olabilir dışarda yemek yicektik bugün diyebilirsiniz neyse falan yaparsınız artık onlar anlar :)

canım bunlar yüzsüzlükte sınır tanımıyorlarsa ,sana tek bır sey duser ; acık acık rahatsız oldugunu ıfade etmek

Şunu söylerim bir kimseyi ağırlayıp kalbini kırıp göndermektense eve hiç alınmamalı.Ben gelin geldiğimden bu yana etrafa söyledim eşim evde yokken zilim çalarsa kim o demem hatta gözden kim olduğuna bile bakmam.Bana gelmek isteyen tel ile haber versin tel ile haber verin deyince de insanlar bi duraksıyor tabi.
Tel ile haber verdikten sonra başımın üstün de yerleri var ..Ama böyle her gün her gün açıkçası inandırıcı gelmedi (siz yalan söylüyorsunuz demiyorum bu tarz da misafir olabileceği aklım almıyor. her gün nasıl olabilir yahu.Hafta da bir iki gün deseniz tamam

bence söyleyip kimseyi kırmaya gerek yok. belli edicek şeyler yapın yeterli olucaktır. mesela sizi çağırdıklarında biz biraz başbaşa kalıp dinlenmek istiyoruz artık erkenden uyumaya karar verdik diyebilirsiniz mesela. gelmeden önce arıyorlarsa müsait değiliz diyin. aramıyorlarsa kapıyı açmayın yapcak bişey yok ortada bariz bi konuşma olmadanda belli edebilirsiniz istemediğinizi

ya valla yenı evlmyım 10 senelık evlmyım haberm yok özelm kalmadı bde gelır yanm da karsını döver

:KK53::KK53:bide dövüyomu :KK19:

ya bu kadin laylanin kardesi filan olmasin :KK37::KK9:

onlarin gelecegi saatde isiklari kapatin ( karanlikta izleyin tv ormantik ormantik:KK48:), kapiyida acmayin:KK45:

önce güzellikle deneyin kadın olan akrabanıza söleyin bugün ağda yapıcam bikaç gün sonra görüşürüz diyin:KK70: hatta geçen eşime sinirlendim ama sizin yanınızda kızamadım yada siz erken davranın onları rahatsız edin bikaç gün yada gece üstüste gidin,baktınız olmuyor kusura bakmayın rahatsız oluyoruz hoşçakalın deyin...

saba, hergün geliyor, sizde uyuyor 1' kadar, karısını dövüyor; mübalağa var gibi geldi, kızmayın bana.

Çok büyütülecek bir durum değil, hergün gelen misafire, eşinizle bu konuda problem yaşadığınızı, mümkünse aramadan gelmemesini söyleyeceksiniz.

Aradığı zamanda şimdi müsait değiliz diyeceksiniz hepsi bu.

Şiddete başvuracak kadar .... bir adamsa ve bu kadar anlayışsızsa sizin kibarlıkla söyleyeceklerinizden zarar gelmez.

..

Herks sylmş ama bnde söylmdn tutmadm dilimi, ltfn kısltrak yzmyınz,okumk güç oluyr.. Ne zormuş böyle yazmak . :)

Son düzenleme:
X